Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nat-Tech Uddannelse søger en studentermedhjælper med flair for studieadministration og IT-systemer

Aarhus Universitet

Aarhus, Østjylland

Indrykket
25-01-2023
Kontakt
Aarhus Universitet
Ny Munkegade 120
8000
Aarhus C
Tlf
87150000
Praktisk information
Oprettet
25-01-2023
Udløber
09-02-2023
Kviknummer
331475923
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Nat-Tech Uddannelse søger en studentermedhjælper til at understøtte STADS-teamet med en række studieadministrative driftsopgaver. STADS-teamet er et mindre team på fem medarbejdere, der løser en bred vifte af tekniske og administrative opgaver i relation til studieordninger, studenterindskrivninger og meget mere. Hos os kommer du helt ind i det studieadministrative maskinrum og får indblik i nogle af de processer og systemer, som er afgørende for at bedrive uddannelse på Aarhus Universitet. 

Vi kan tilbyde en stilling med stor grad af fleksibilitet og ansvar, hvor vi løbende i fællesskab tilrettelægger din arbejdstid og -opgaver, så de passer til dit studie. I STADS-teamet vægter vi fagligt fællesskab og sparring højt, og vi forventer derfor, at du hverken er bange for at spørge om hjælp eller komme med input. Du vil desuden indgå i et dygtigt team af studentermedhjælpere, der deler kontor, og du vil få grundig oplæring. 
 Dine arbejdsopgaver kan variere og vil blandt andet være: 

 • Journalisering 

 • Udsendelse af eksamensbeviser 

 • Administration af censorevalueringer (det bliver nok ikke aktuelt, men måske kunne der være opgaver i censorteamet, hvis der er tid til det) 

 • Gennemgang af kontrakter (bachelor, kandidat & speciale) 

 • Ad hoc-opgaver for STADS-team 
   Vi forventer, at du: 

 • trives med administrative og driftsprægede opgaver med øje for detaljer 

 • er grundig og systematisk i din opgaveløsning 

 • har god forståelse for brugen af IT-systemer og er klar til at sætte dig ind i nye systemer 

 • er selvstændig, struktureret og ansvarsbevidst 

 • er fleksibel med hensyn til arbejdstider og opgaver 

 • kan begå dig på både dansk og engelsk i såvel skrift og tale 

 • har en god ordenssans og er imødekommende 
   

Du vil komme til at indgå i et spændende dynamisk miljø med dygtige og engagerede kolleger. 
 Ansættelsesvilkår 

Stillingen er på gennemsnitlig 8 timer om ugen. Timetallet vil variere afhængig af opgaver. Der må også påregnes arbejdsopgaver i forbindelse med eksamensperioder, men vi tilbyder fleksibilitet i forbindelse med din undervisning og eksamener. Visse arbejdsopgaver kan endvidere efter aftale løses uden for normal kontortid. Ansættelse pr. 1. marts 2023 eller snarest derefter. 

Stillingen søges elektronisk. Ansøgningsfristen er den 9. februar 2023, og samtaler forventes afholdt i uge 7. 
 Kontakt 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afsnitsleder Søren Anker Andersen på stads.nat-tech@au.dk eller 2342 7327. 
 Om Nat-Tech Uddannelse 

Nat-Tech Uddannelse varetager blandt andet eksamensplanlægning, undervisningsadministration, studievejledning, studieinformation, rekrutteringsarrangementer, sagsbehandling, kvalitetssikring og studienævnsbetjening for uddannelser på fakulteterne Natural Sciences og Technical Sciences.  
Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til organisationsaftalens § 35 indgået mellem Skatteministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere og fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten). 
 
Du skal være aktiv studerende og dokumentere at være indskrevet ved en højere læreanstalt. 

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

 

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aarhus Universitet
Ny Munkegade 120
8000
Aarhus C
Tlf
87150000
Praktisk information
Oprettet
25-01-2023
Udløber
09-02-2023
Kviknummer
331475923
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed