Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Musisk Skole Kalundborg søger musikuddannet underviser til varetagelse af elguitar-undervisningen pr. 8. august 2023.

Kalundborg Kommune

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
11-06-2023
Kontakt
Kalundborg Kommune
Holbækvej 141B
4400
Kalundborg
Tlf
29494419
Praktisk information
Oprettet
11-06-2023
Udløber
15-06-2023
Kviknummer
331568476
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Kultur og kirke
Stillingsbetegnelse
Musiklærer
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Kunst, kultur og sport), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Om jobbet

Stillingen er på ca. 12/37 timer ugentligt.

Arbejdsområder

Vi søger en engageret, inspirerende og fagligt kompetent underviser med undervisningserfaring til varetagelse af undervisning i elguitar og sammenspil samt et valgfagshold (elever i 7. kl. til 10 kl. fra en specialskole). Du vil komme til at undervise børn og unge, der kommer med vidt forskellige forudsætninger - og såvel i ene- som hold undervisning.

At du har erfaring som aktiv musiker samt med folkeskolesamarbejde vil være et plus.

Udover musikundervisning og de direkte opgaver knyttet hertil, bidrager Musisk Skole til mange forskellige tværgående projekter og samarbejder, som du vil have mulighed for at byde ind i.

Undervisningsrelaterede opgaver samt øvrige opgaver kan forekomme på andre ugedage end dine undervisningsdage i henhold til arbejdssæson-plan og gældende arbejdstidsaftale. Udover de fastlagte 36 ugers undervisning forekommer således arbejdsuger til øvrige arbejdsopgaver som aftales og afstemmes med skolens ledelse.

Vi kan tilbyde

 • fællesskab med særdeles aktive og fagligt kompetente kollegaer.
 • en velrenommeret Musisk Skole, hvor du kan være med til at præge udviklingen.
 • gode fysiske rammer og tjekkede faciliteter i en central lokalitet, hvor ledelse/administration også er til stede.
 • et udfordrende job med en afvekslende hverdag med mange bolde i luften - i et godt og berigende samarbejde med kvalitetsbevidste og humørfyldte medarbejdere.

Din profil

Vi forventer:

 • at du har dokumenteret uddannelse i musik.
 • at du har undervisningserfaring og formår at danne gode sociale relationer mellem de børn og unge du har med at gøre.
 • at du er tydelig og anerkendende i dialogen med eleverne.
 • at du er opsøgende, nytænkende og søger samarbejdet.
 • at du er kompetent - både instrumentalt og pædagogisk.
 • at du sætter trivsel mellem mennesker højt.
 • at du tager medansvar for udvikling af Musisk Skoles mål og indsatser.

Derfor skal du vælge os

Om Musisk Skole

Musisk Skole har p.t. 23 fastansatte lærere, dertil er vikarer tilknyttet i det omfang det er muligt. Herudover en ledelse og administration, der består af leder, souschef og sekretær. Derudover varetager enkelte medarbejdere med nærmere fastsat timetal (udover deres undervisningsopgaver) funktioner / koordinatorroller inden for talentlinje, forskole, korskole, PR, projekter mv. Musisk Skole underviser hovedsagelig børn og unge op til 25 år, men kan desuden tilbyde undervisning til voksne.

Musisk Skole leverer en bred vifte af undervisningstilbud i musik, animation og dans baseret på høj professionel kvalitetsundervisning af uddannede lærere. Undervisningstilbuddene til musik omfatter så vidt muligt alle instrumentgrupper, såvel rytmiske som klassiske genrer, og såvel instrumental/vokal-undervisning som sammenspil. Herudover tilbydes fag som animation og dans inden for den moderne dans og hiphop.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til musikskoleoverenskomsten indgået mellem KL og FMM.

Stillingen tiltrædes pr. 8. august 2023 eller hurtigst muligt herefter.

Hvis du vil vide mere

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Musisk Skole Heidi Holme Bjerborg på tlf. 5182 6452 eller souschef Sonny Lillevang på tlf. 2329 7222.

Du kan også få et indtryk af Musisk Skole via vores hjemmeside: www.musiskskole.dk og du er også velkommen til at aftale et besøg på skolen.

Ansøgning

Skriftlig ansøgning (gerne max en side) samt CV og dokumentation for uddannelse sendes elektronisk senest 15. juni 2023. Kun elektronisk indsendte ansøgninger sendt via link i dette stillingsopslag kommer i betragtning.

Samtaler afholdes 22. juni 2023 på Musisk Skole Kalundborg, Skovbrynet 55, 4400 Kalundborg.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

----------

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansatte som i deres ansættelse har adgang til personfølsomme oplysninger, skal have privat MitID/NemID, fordi de skal identificere sig med deres private MitID/NemID. Dette for at efterleve den skærpede lovgivning og derved sikre borgernes tillid til, at alle myndigheder, herunder Kalundborg kommune, behandler personfølsomme oplysninger sikkert.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Kalundborg Kommune
Holbækvej 141B
4400
Kalundborg
Tlf
29494419
Praktisk information
Oprettet
11-06-2023
Udløber
15-06-2023
Kviknummer
331568476
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Kultur og kirke
Stillingsbetegnelse
Musiklærer
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Kunst, kultur og sport), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed