Gem annonce

Musiker til Faxe Sociale Udviklingscenter

Faxe Kommune

Faxe, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
08-04-2021
Kontakt
Faxe Kommune
Industriparken 4
4640
Faxe
Praktisk information
Oprettet
08-04-2021
Udløber
21-04-2021
Kviknummer
330592830
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kultur og kirke
Stillingsbetegnelse
Musiker
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Kunst, kultur og sport)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Hvis du har pædagogik på rygraden, musik i kroppen og er med på noderne, så har vi en plads på holdet!

Vi afholder informationsmøde om stillingen torsdag den 15. april klokken 16. På grund af Covid 19 kan vi desværre ikke invitere indenfor i fysisk forstand med benytter livestreaming på Youtube. Tilmelding er ikke nødvendig, det eneste du skal gøre er at trykke på linket her: Informationsmøde Aktivitetsområdet

Årsagen er at vores Aktivitets- og samværstilbud for mennesker med fysisk og psykisk handicap, mangler en kollega. Udover at det er en af den slags kollegaer som har erfaring nok til at vide, at faglighed måles i evnen til at omsætte den i praksis, så er det også en af den slags kollager som kan synge med på den ’Knaldrøde gummibåd’, mens Volbeat ligger klar i fingrene. Det er en af den slags kollegaer, som forstår at musik ikke bare handler om at høre, men om at gøre.

Det er fællesskabet som er i fokus i vores aktivitets- og samværstilbud. Det handler om at udvikle fællesskabet på fælleskabets præmisser. Det betyder i første omgang, at vores fokus er hvordan den enkelte kan bidrage til fællesskabet fremfor hvad vedkommende selv kan få ud af fællesskabet.

Vores tilgang er, at menneskers selvværd styrkes af at kunne bidrage og deltage. Det betyder noget at man har værdi for andre. På den måde bruger vi fællesskaber til at styrke den enkelte og gennem fællesskabet afsøge mulighederne for lærings- og kompetenceudvikling af den enkelte.

Det er også en af årsagerne til at vi konstant forsøger at styrke fællesskaber på tværs af vores tilbud og på tværs af målgrupper.  Ligeledes har vi løbende fokus på at nedbryde parallelsamfund og etablerer løbende tiltag som går på tværs af tilbud og målgrupper, ligesom vi løbende tænker i mulighederne for at deltage i civil- og lokalsamfund.

Mange af borgerne, som har deres daglige gang i vores aktivitets- og samværstilbud har betydelige funktionsnedsættelser både psykisk og fysisk og har således også brug for betydelig støtte og hjælp, herunder også til f.eks. spisning og toiletbesøg. Deres handicap skaber store begrænsninger for deres muligheder for deltagelse, og er således afhængige af andre for at opretholde friheden i eget liv.

Det er en af årsagerne til at vi har flere faggrupper ansat. Vi har ansat pædagoger, pædagogiske assistenter, en lærer, en ernæringsassistent, en social og sundhedshjælper og to ergoterapeuter. Flere faggrupper øger muligheden for at tænke helhedsorienteret og kvalificere løsningerne for såvel fællesskabet som for den enkelte.

Faxe Sociale Udviklingscenter, i daglig tage bare FSU, varetager en række tilbud med fokus på læring og fællesskaber. Udover Aktivitets og samværstilbud for mennesker med fysisk og psykisk handicap, består FSU også af Væresteder, Beskyttet Beskæftigelse, STU og et kollegie for STU-elever.

Ingen af FSU’s tilbud fungerer isoleret fra de andre. Det betyder ikke, at alle skal lave det samme, men det betyder at alle har ansvar for helheden og ikke bare sin egen funktion. Det handler om holdet og om at vi mener ’fælleskab’ helt alvorligt.  

Vi vil ved udvælgelsen af kandidater til personlig samtale lægge særligt vægt på:

  • Solide og alsidige musiske kompetencer
  • Kan igangsætte og facilitere aktiviteter i grupper, både med og uden musik.
  • Erfaring med målgruppen
  • Anvendelse af faglighed på en konstruktiv og anerkendende måde, i en tværfaglig personalegruppe.
  • Evnen til at sætte samarbejde højere end sin personlige holdning 
  • Evnen til at betragte mennesker og faglighed som en helhed, hvor fx hjælp til personlig hygiejne ikke kræver mindre faglighed end en konkret fælles aktivitet.  

Tiltrædelse
1. juni eller snarest muligt

Ansættelsessamtaler
28. april

Vil du vide mere om jobbet
Se med på informationsmøde den 15. april, hvor du ogås har mulighed for at stille spørgsmål. Informationsmødet er tilgængeligt og kan efterfølgende ses indtil ansøgningsfristen. Hvis der er spørgsmål som ikke blev besvaret på informationsmødet er du meget velkommen til at sende en mail på: anfab@faxekommune.dk

Få mere information om Faxe Kommune på vores hjemmeside: www.faxekommune.dk

Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Løn efter kvalifikationer.

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f5b0f4c9)

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Faxe Kommune
Industriparken 4
4640
Faxe
Praktisk information
Oprettet
08-04-2021
Udløber
21-04-2021
Kviknummer
330592830
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kultur og kirke
Stillingsbetegnelse
Musiker
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Kunst, kultur og sport)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce