Gem annonce

Misbrugsbehandler / Psykolog søges til Enner Mark Fængsel, Horsens

Hjulsøgård Fonden

Horsens, Østjylland

Indrykket
13-01-2021
Kontakt
Hjulsøgård Fonden
Frodesdalsvej 3
8700
Horsens
Tlf
72555771
Praktisk information
Oprettet
13-01-2021
Udløber
12-02-2021
Kviknummer
330478847
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Hjulsøgårdfonden søger pr. 1. april en misbrugsbehandler til ambulant behandling i Enner Mark Fængsel, da vores nuværende misbrugsbehandler flytter afdeling til Døgnbehandlingen. Der er tale om en fast fuldtidsstilling på 37 timer, dog med mulighed for færre timer.

Har du lyst til at arbejde i et komplekst felt med fokus på flerfagligt samarbejde, og har du mod på at håndtere komplekse problemstillinger og udfordringer, så kan det være dig, vi søger.

Enner Mark Fængsel er et lukket fængsel med meget høj grad af sikkerhed. Enner Mark Fængsel har sikrede afdelinger til indsatte fra fx gråzoner, grupperinger og bander, og det kan være et hårdt miljø at færdes i. Det er derfor vigtigt, at du tager stilling til, om et arbejde i et lukket fængsel med denne målgruppe er noget for dig, før du sender en ansøgning afsted.

Arbejdsopgaverne i Ambulant behandlingen består primært af:

Arbejdsopgaverne består af:

 • Individuelle samtaler og psykoedukation.
 • Opsøgende motivationssamtaler i forhold til indsatte.
 • Flerfagligt samarbejde med fængslets øvrige personale.
 • Løbende dokumentation og journalføring.
 • I det omfang det er muligt, så har vi også gruppeforløb (primært fokus på misbrugsbehandling og mindfulness ud fra Hjulsøgårdfondens manualer).

Din profil og kvalifikationer:

 • Du har en social- eller sundhedsfaglig grunduddannelse, gerne med en psykoterapeutisk eller misbrugsrelateret efteruddannelse, eller er uddannet cand.psych.
 • Du har erfaring med og brænder for at varetage individuelle samtaler.
 • Du er personligt forankret, så du kan sætte sunde, tydelige grænser og føle dig tryg ved at blive udfordret af en til tider vanskelig klientgruppe.
 • Du har gode samarbejdsevner, så du kan indgå kvalificeret i løsningen af behandlingsarbejdet sammen med de øvrige faggrupper i fængslet.
 • Du har erfaringer fra arbejdet med misbrug/kriminelle eller andre udsatte grupper, hvor du er stærk i at udvikle meningsfulde relationer til en til tider udfordrende og divergerende klientgruppe.
 • Du kan arbejde selvstændigt, målrettet og struktureret i forhold til udførelse af daglige arbejdsopgaver, særligt med en omhyggelighed i forhold til dokumentation og skriftlighed.
 • Har faglige kompetencer og stor lyst til at arbejde med misbrugsbehandling og forandringsarbejde.
 • Det er en fordel, hvis du har fagligt afsæt i kognitiv adfærdsterapi og/eller en dynamisk relationsorienteret forståelsesramme.
 • Du har bil til rådighed, da offentlig transport ikke er optimalt i forhold til at kunne passe arbejdet.

Du bliver en del af Hjulsøgårdfonden, hvor vi:

 • Har et godt og engageret kollegialt fællesskab, hvor vi også mødes til sociale arrangementer udenfor arbejdstiden.
 • Anerkender vigtigheden af refleksion, gennemsigtighed og åbenhed omkring det, der kan være svært.
 • Får supervision og faglig sparring – og som psykolog deltager i autorisationsforløb, såfremt du ikke er autoriseret.
 • Sørger for at du får en grundig introduktion til dine nye arbejdsopgaver gennem en struktureret introduktionsproces samt løbende sparring og vidensdeling.

Om os:

Hjulsøgårdfonden har på nuværende tidspunkt ansvaret for Misbrugsbehandlingen i 3 fængsler og 14 arresthuse der ligger på Fyn og i Midt- og Nordjylland. Vi har specialiseret os i at levere misbrugsbehandling til Kriminalforsorgen, og vi har tilpasset og udviklet vores behandlingsydelser gennem de sidste 18 år til Kriminalforsorgens institutioner. Vi er lige nu godt 50 medarbejdere, og der er en ligelig fordeling mellem psykologer og psykoterapeuter. Du kan læse mere om os og vores behandlingskoncept på vores hjemmeside: www.misbrugsbehandling.dk.

Løn og ansættelse:

 • Stillingen er en fuldtidsstilling, evt. med mulighed for færre timer.
 • Løn forhandles ud fra kvalifikationer og indenfor de givne muligheder, vi har i forhold til vores kontrakt med Kriminalforsorgen.
 • Betingelse for ansættelse er, at du kan sikkerhedsgodkendes af Kriminalforsorgen.

Har du lyst til at være en del af vores team?

Så send en motiveret ansøgning (max 1 side) samt CV og uddannelsesbevis til Kai Andersen på mail job@hjulsoegaard.com senest torsdag den 12. februar 2021. Vi afholder samtaler i uge 7. Tiltrædelse er 1. april 2021.

Kontakt enten Behandlingsleder Christiane Jensen på telefon 5373 9713 eller Behandlingschef Kai Andersen på telefon 6171 3858 for spørgsmål til stillingen. Mobiltelefoner er ikke tilladt i Kriminalforsorgens institutioner, så hvis vi ikke tager telefonen, så send en SMS, så ringer vi tilbage, når vi har mulighed og tid.

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Hjulsøgård Fonden
Frodesdalsvej 3
8700
Horsens
Tlf
72555771
Praktisk information
Oprettet
13-01-2021
Udløber
12-02-2021
Kviknummer
330478847
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce