Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Miljøsagsbehandler til virksomhedsområdet i Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune

Fredensborg, Nordsjælland

Indrykket
08-11-2019
Kontakt
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980
Kokkedal
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
01-12-2019
Kviknummer
330121156
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Miljøkonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi har fået vedtaget en ambitiøs grøn politik, som du skal være med til at implementere – ved at bidrage til en proaktiv miljøregulering af kommunens virksomheder.
 
Team Miljø søger en ny kollega, der kan være med til at sikre ren luft, vand, jord samt øget genanvendelse af affald på virksomhederne. 
Dine arbejdsopgaver omfatter tilsyn med miljøbelastende virksomheder, som for eksempel autoværksteder, maskinværksteder og godkendelsespligtige virksomheder. Endvidere udarbejdelse af miljøgodkendelser og tilslutningstilladelser, håndhævelse efter miljøbeskyttelsesloven, besvarelse af borgerhenvendelser, udarbejdelse af oplæg til politiske og administrative beslutningstagere, input til hjemmeside og selvbetjeningsløsninger og andre af teamets opgaver. Hvis du har erfaring med behandling af røg- og støjklager, er det en fordel men ikke et krav. 

Du vil få et afvekslende job med en blanding af fordybelse og en udadvendt rolle, hvor vi lægger vægt på, at du får en god kontakt og er i dialog med borgere og virksomheder. 
Du får i vid udstrækning mulighed for at tilrettelægge dit arbejde selv. Vi forventer derfor, at du kan arbejde selvstændigt, ansvarsfuldt og har et drive, der sikrer, at sagerne til stadighed drives frem. Samtidig vil du indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer, hvor der tages fælles ansvar for prioritering af opgaver, sparring og hjælp.

Din profil:

 • Du har en relevant akademisk uddannelse indenfor det naturfaglige område såsom ingeniør, cand. scient. el. lign.
 • Du har erfaring med kommunal sagsbehandling og særligt erfaring med myndighedsbehandling på virksomhedsområdet
 • Du har indgående kendskab til lovgivningen på virksomhedsområdet
 • Du har erfaring med at håndtere støj- og røgsager
 • Du har måske erfaring med projektledelse
 • Du er serviceminded og samtidig tydelig i rollen som myndighed
 • Du arbejder proaktivt, struktureret og får tingene fra hånden
 • Du har gode kommunikationsevner i både skrift og tale
 • Du kan navigere i en politisk styret organisation og balancere mange aktøres interesser
 • Du arbejder helhedsorienteret og er bevidst om, hvornår andre skal inddrages
 • Du er god til at arbejde med forskellige digitale systemer
 • Du har kørekort til personbil 

Om teamet
Du får 10 gode kolleger med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, alder, erfaring og kompetencer. Vi har en alsidig hverdag med mange spændende opgaver. Vi er fagligt ambitiøse og har travlt – men prioriterer også det sociale og trivsel på arbejdspladsen. Vi har en uformel omgangstone, hvor der er plads til humor.  
I vores samarbejde med virksomhederne, starter vi altid med dialog og vejledning, og gør os umage med at finde robuste løsninger. Vi er imødekommende og har fokus på at afstemme forventninger med borgere, virksomheder og forsyningsselskaber. Teamet varetager udover virksomhedsområdet også planlægnings- og myndighedsopgaver på affaldsområdet samt myndighedsopgaver på jordforurenings-og grundvandsområdet.

Om centeret
Team Miljø er forankret i Center for Byudvikling, Miljø og Erhverv, hvor vi lægger vægt på at yde god service i samarbejde med virksomheder, borgere, kollegaer og politikere. I centeret arbejder vi med fysisk planlægning, byggesagsbehandling, geodata, natur, miljø, klimatilpasning, affald, mobilitet og infrastruktur, erhverv og turisme. Det giver os mulighed for at skabe de bedst mulige løsninger til borgernes, virksomhedernes og almenvellets bedste.

For at sikre fremdrift og koordinering i komplekse erhvervssager, hvor kommunen skal meddele flere tilladelse, planer, godkendelser mv. på tværs af det tekniske område, har vi netop udviklet og implementeret en ny metode, vi kalder ’Flowbaseret Arbejdskultur’.  I den forbindelse har vi defineret roller og ansvar, beskrevet flowet i en typisk sag og fastsat principper for det gode samarbejde. 

Vi lægger vægt på et godt arbejdsklima med en uformel omgangstone, højt fagligt og serviceorienteret niveau, et personligt engagement samt et tæt og tillidsfuldt samarbejde.

Løn- og ansættelsesforhold
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer og vi har fleksibel arbejdstid. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst med aflønning efter kvalifikationer i henhold til principperne i Ny Løn. Arbejdsstedet er Fredensborg Kommunes Rådhus, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal.
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte miljømedarbejder Susanne Prior Drønen på 7256 2389 og miljøsagsbehandler Mythily Thava på 7256 2428. 

Ansøgningsfristen er søndag 1. december 2019, og ansættelsessamtaler vil foregå den 9. og 10. december 2019. 
 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980
Kokkedal
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
01-12-2019
Kviknummer
330121156
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Miljøkonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed