Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Miljørådgiver

Ambizzion ApS

Assens, Fyn

Indrykket
18-09-2023
Kontakt
Ambizzion ApS
runddelen 11
6040
Egtved
Tlf
60375723
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
02-10-2023
Kviknummer
331575604
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Miljøingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kan du se dig selv bidrage med rette miljørådgivning i og omkring opgaver for bygherrer, virksomheder og myndigheder samt i forhold til dine kolleger i den øvrige interne organisation? Vil du med på et hold, hvor højt fagligt niveau, fællesskab, udvikling, arbejdsglæde og trivsel i den grad er i fokus?

Vores kunde, INGENIØR’NE, har et stærkt mindre team med miljø som primær fokus. Strategien er klar og behovet er stort. Som Miljørådgiver hos INGENIØR’NE, er du en del af en stor helhed i et mindre team. Den store helhed er i projektarbejdet, hvor du vil arbejde tæt sammen med kollegaer på tværs af lokation og faglighed for sikring af krav til miljø imødekommes.

JOBBET:

Du skal med din ekspertviden indenfor miljøområdet bidrage positivt til projekternes fremdrift. Du skal favne fagligt bredt i varierende opgaver. Med dine kompetencer, og naturlige nysgerrighed for tendenser og krav indenfor miljø, sikrer du kvalitet og selvstændig varetagelse af projekter.

Udpluk af opgaver for bygherrer, virksomheder og myndigheder:

  • Miljøtilladelser for virksomheder (miljøgodkendelse / tilslutningstilladelse, VVM screening m.m.)
  • Jordhåndteringsplaner i samarbejde med underleverandør i forbindelse med bygge- og anlægsprojekt
  • Vurdering af miljøkortlægningsrapport, udarbejdelse af miljøsanerings- og nedbrydnings- beskrivelse samt miljøsaneringsbeskrivelser ved miljøproblematisk byggeaffald
  • Håndtere og projektere miljø- og affaldsprojekter
  • Faglig vurdering vedr. affald, luft, støj, kemikalier og spildevand

OM DIG:

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har en teknisk uddannelse, der er kombineret med erfaring indenfor miljø og kendskab til processer og faser i byggeriet. Herunder viden om faser i og omkring nybyg, renovering, nedbrydning etc. Du brænder for dit felt og er nysgerrig på at bygge yderligere miljøteknisk viden på din nuværende erfaring.  Som synlig og nærværende profil er du stærk i dialogen med interessenter såvel eksternt som internt, og du trives i et dynamisk miljø, hvor opgaverne kan være forskelligartede. Du har naturlige gode samarbejdsevner, er fleksibel, handlingsorienteret, og teamplayeren, der samtidigt arbejder selvstændigt og struktureret.

DU TILBYDES:

Hos INGENIØR’NE prioriteres den faglige og personlige udvikling højt, og der lægges stor vægt på det gode samarbejde internt og eksternt. Der er masser af spændende opgaver og erfaring i organisationen. INGENIØR´NE er i rivende udvikling og kan tilbyde mange udfoldelsesmuligheder. Som kollegaer bakker man hinanden op og bidrager til hinandens udvikling i et uformelt tværfagligt miljø med fart på og højt til loftet.

Du får ca. 180 kompetente og motiverede kollegaer, som arbejder sammen på tværs af de 4 kontorer i henholdsvis Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus. Du får mulighed for at arbejde på dét af de 4 kontorer, der matcher dig og din bopæl bedst. Du tilbydes en lønpakke, som matcher din ballast og erfaring, og du får gode muligheder for at bygge på din viden i form af efteruddannelse.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Ambizzion ApS
runddelen 11
6040
Egtved
Tlf
60375723
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
02-10-2023
Kviknummer
331575604
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Miljøingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed