Gem annonce

Miljømedarbejder til virksomhedsteamet i Herning

Herning Kommune

Herning, Vestjylland

Indrykket
13-05-2022
Kontakt
Herning Kommune
Torvet 5
7400
Herning
Tlf
96282828
Praktisk information
Oprettet
13-05-2022
Udløber
16-06-2022
Kviknummer
331159692
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Miljøtekniker
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for at arbejde med miljøsagsbehandling på virksomhedsområdet? Trives du med at finde de gode løsninger i samspil med virksomheder, kollegaer og andre myndigheder?

Så er stillingen som miljømedarbejder måske noget for dig.

Om stillingen
Vi søger en ny kollega, da en af vores dygtige kolleger har valgt at gå på pension. Vi kan tilbyde en udfordrende og afvekslende hverdag med gode udviklingsmuligheder og spændende opgaver.

I virksomhedsteamet er vi 8 medarbejdere, der har mange forskelligartede opgaver med hovedvægt på miljøgodkendelser og tilsyn med virksomheder. Derudover arbejder vi med afgørelser efter jordforureningsloven, klassificering af erhvervsaffald samt klager over støj, møg og røg samt meget mere.

Om dig
Du har lyst til at arbejde i en travl og serviceorienteret organisation, hvor vi løser opgaverne i dialog med borgere og erhvervsliv. Hos os sker der noget, og du skal trives med at have flere bolde i luften samtidigt og finde helhedsorienterede løsninger.

Du er god til at kommunikere og evner at bringe din viden og dine kompetencer i spil på en konstruktiv måde. Du er en teamplayer med gå-på-mod og med lyst til at bidrage til teamets samlede løsning, og så kan du kan få noget fra hånden.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som for eksempel ingeniør, biolog, miljøtekniker eller lignende. Vi ser gerne, at du har erfaring med udarbejdelse af miljøgodkendelser og ved noget om luft-emissioner og støj.

Om os
Afdelingen Miljø og Klima er én af 8 afdelinger i Teknik og Miljø i Herning Kommune. Vi er 25 engagerede og fagligt kompetente medarbejdere i afdelingen. Afdelingen består af Landbrugsteamet, Virksomhedsteamet, Team Vand og Varme.

Vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø med trivsel i højsædet, hvor vi hjælper hinanden og har fokus på, at vi fortsat udvikler os.

Arbejdsstedet er på Rådhuset i Herning. Vi forventer, at du har kørekort til bil.

I Teknik og Miljø arbejder vi efter visionen ”Sammen skaber vi bedre løsninger” og leverer resultater og samarbejde på tværs - både inden for Teknik og Miljø samt på tværs af Herning Kommune. At vi tænker og arbejder tværgående betyder, at ledere og medarbejdere hver dag gør sig umage med at skabe bedre løsninger af opgaverne i samarbejde med kolleger, borgere, virksomheder samt andre interessenter.

Praktiske oplysninger
Stillingen er til tiltrædelse 1. september 2022.

Arbejdstiden udgør 37 timer om ugen.

Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og forhandles med den faglige organisation efter principperne i Ny Løn.

Ansøgningsfrist
16. juni 2022.
Vi forventer at holde samtaler i uge 25.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder i Miljø og Klima, Kaare Hjorth på telefon 93 59 52 00 eller mail mikkh@herning.dk eller fagkoordinator for virksomhedsteamet, Susanne Kristensen på telefon 96 28 80 66 eller mail miksu@herning.dk.

Du kan læse mere om Teknik og Miljø, afdelingen og teamet på Herning Kommunes hjemmeside.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Herning Kommune
Torvet 5
7400
Herning
Tlf
96282828
Praktisk information
Oprettet
13-05-2022
Udløber
16-06-2022
Kviknummer
331159692
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Miljøtekniker
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce