Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Miljømedarbejder til tilsyn og regulering af virksomheder samt jordforureningsområdet

Odense Kommune

Odense, Fyn

Indrykket
11-09-2023
Kontakt
Odense Kommune
Egeparken 2A, 7. 1
5240
Odense NØ
Tlf
2486 3692
Praktisk information
Oprettet
11-09-2023
Udløber
01-10-2023
Kviknummer
331577908
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Miljøkonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du udadvendt og god til teamwork og tværgående arbejde, og har du erfaring med myndighedsarbejde inden for industrimiljø og jordforurening?

Om stillingen
Odense er præget af et højt aktivitetsniveau på mange områder, særligt i byggeriet, men også på virksomhedernes og byens udvikling generelt, hvor bl.a. byens udbygning og fortætning skaber nye muligheder, men også udfordringer.

For at understøtte Odenses positive udvikling arbejder vi for at sikre bæredygtighed i byens udbygning og understøttelse af virksomhederne i deres bestræbelser på at udvikle og drive deres forretning økonomisk og miljømæssigt bæredygtigt.

Vi søger en engageret kollega, der skal varetage sagsbehandling på miljøområdet, hvor bl.a. forhold omkring emissioner til luften, støj, forebyggelse af jord- og grundvandsforurening samt affaldshåndtering vurderes og reguleres. Opgaver inden for industrimiljø spænder fra regulering af små enkeltmandsvirksomheder til større virksomheder med komplicerede miljøforhold. Udover den administrative regulering føres der også fysiske tilsyn med virksomhedernes miljøforhold. Opgaver inden for jordforurening vil indgå med 1/3 af din samlede tid og kan omhandle jordhåndteringsplaner, tilladelser til byggeri på forurenede grunde, håndtering af fund af forurening, backup på jordflytning mv.

Stillingens indhold vil i overskrifter hovedsageligt omfatte:

 • Miljøgodkendelse af virksomheder
 • Miljøtilsyn samt klagesagsbehandling på virksomhedsområdet
 • Myndighedsbehandling efter Miljøvurderingsloven
 • Myndighedsbehandling på jordforureningsområdet
Arbejdets planlægning og udførelse vil ske i tæt dialog med kollegaer i de to teams, som varetager de angivne myndighedsområder. Der er et tæt samarbejde i de faglige teams, som vil være med til at sikre faglig understøttelse og sparring i det daglige arbejde.

Kvalifikationer
Din uddannelsesmæssige baggrund er vigtig, men ikke altafgørende. Du kan f.eks. være ingeniør eller have en anden lignende teknisk uddannelse.

Vi lægger derudover vægt på erfaring med sagsbehandling og myndighedsarbejde inden for miljølovgivningen generelt. Erfaringer fra arbejde i den offentlige forvaltning og kendskab til den forvaltningsretlige lovgivning, som myndighedsarbejdet er underlagt, er en fordel. Men du kan f.eks. også have erfaring med miljøregulering af virksomheder fra erhvervslivet eller rådgiverbranchen.

Som vores kommende kollega forventer vi at du:
 • Har gode kommunikationsevner i skrift og tale og kan formidle teknisk og juridisk komplicerede emner til borgere og virksomheder, så de har forståelse for vores afgørelser
 • I din kontakt med borgere og virksomheder kan optræde med forståelse, men også med myndighed
 • Tager ansvar for eget arbejde, men samtidig har teamånd og er en god kollega
 • Er god til at tænke på tværs og i helheder, i et ofte komplekst samspil med mange fagligheder
 • Kan håndtere afbrydelser og flere komplicerede sager ad gangen
 • Har kørekort til personbil
Hvem er vi?
Industri og Miljø er et alsidigt myndighedskontor med ca. 20 medarbejdere med arbejdsopgaver indenfor bl.a. affald, energi, støj, industrimiljø og jord. Opgaverne i kontoret er organiseret i selvstændige teams med eget ansvar for planlægning og udførelse af det daglige arbejde.

Du vil blive en del af to teams - industriteamet og jordteamet - som har til huse i hyggelige gamle kringlede lokaler, tilknyttet Odense Slot. Industri og Miljø er en del af Klima- og Miljøforvaltningen, som er en ny forvaltning, der har til opgave at sætte vores klima, miljø og natur i fokus via planer og strategier, understøttet og suppleret af myndighedsopgaven.

Vi tilbyder:
 • Alsidige arbejdsopgaver, hvor du får mulighed for at gøre en forskel for miljøet
 • Stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dit eget arbejde
 • Faglig og personlig udvikling ved deltagelse i netværksmøder, temadage og kurser
 • Faglig sparring og opgavefællesskab med mange dygtige kollegaer
 • Flextid med mulighed for hjemmearbejde
Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til gældende overenskomst mellem KL og
den forhandlingsberettigede organisation.
 Vil du vide mere?
Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Christopher M. Rau, chrra@odense.dk, 30 12 07 24.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er den 1. oktober 2023 og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 41. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Odense Kommune
Egeparken 2A, 7. 1
5240
Odense NØ
Tlf
2486 3692
Praktisk information
Oprettet
11-09-2023
Udløber
01-10-2023
Kviknummer
331577908
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Miljøkonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed