Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Miljømedarbejder til landbrugsområdet

Miljø

Haderslev, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
24-01-2023
Kontakt
Miljø
Christian X's Vej 39
6100
Haderslev
Praktisk information
Oprettet
24-01-2023
Udløber
08-02-2023
Kviknummer
331474514
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Miljøkonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for at løse opgaver indenfor miljøgodkendelser og tilladelser til husdyrbrug? Så har du muligheden nu.

En af vores landbrugskollegaer har fået andet arbejde internt i Teknik og Klima her i Haderslev Kommune.

Vi har vendt skuden og har i dag meget korte ventetider på sagsbehandling af ansøgninger. Samtidigt er vi i gang med en LEAN-proces, der skal optimere vores sagsgange, så vi bliver endnu bedre, og fortsat udvikler os. Du bliver en vigtig del af dette så vi i fællesskab kan lykkedes.

Vi praktiserer løsningsorienteret og dialogbaseret sagsbehandling, og vi har et ønske om fortsat fokus på god sagsbehandling. Derfor vil din faglighed blandet med evnen og lysten til god dialog, være den kombination, der gør, at du er godt på vej til at blive vores nye kollega,

Om jobbet:

I Miljøafdelingen i Haderslev Kommune søger vi derfor en ny kollega til en fast stilling til sagsbehandling af miljøgodkendelser og tilladelser samt revurderinger på landbrugsområdet. Du kommer til at gå i dialog med ansøgere og konsulenter, sparre med dine landbrugskolleger og samarbejde med de andre kolleger i Teknik og Klima. Arbejdet foregår mest på kontoret, men du deltager også i fysiske opstartsmøder hos landmanden, så du oplever "lugten fra landbruget".

Du indgår i et landbrugsteam med i alt fem medarbejdere, hvoraf de tre af jer arbejder med godkendelser/tilladelser samt revurderinger og to med tilsyn.

Vores forventninger til dig:

Du har en relevant uddannelse som eksempelvis agronom, biolog, jordbrugsteknolog, miljøingeniør eller lignende, og det er en fordel, hvis du har erfaring med sagsbehandling af miljøgodkendelser/-tilladelser og revurderinger.

Du er initiativrig, løsningsorienteret, arbejder struktureret og er god til at følge op og god til at afslutte dine opgaver.

Du er god til at sikre fremdrift i sagsbehandlingen, og er ikke bange for at træffe beslutninger - også når sagerne bliver komplekse

Du har let ved at samarbejde med kollegerne og lyst til at deltage i det faglige og sociale fællesskab

At du er struktureret, serviceorienteret, tillidsvækkende og troværdig

Er udadvendt med gode kommunikative evner, og trives i en dynamisk dialog med kolleger, borgere og virksomheder

At du er empatisk, lyttende og uhøjtidelig.

At du har gode digitale kompetencer og kørekort til bil

Vi tilbyder:

En spændende arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, og hvor værdierne ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel er omdrejningspunktet. Vi har en åben og uformel omgangstone.

Vi har så få regler som muligt med afsæt i værdibaseret ledelse og samarbejde. Vi søger tværfaglige løsninger i en virkelighed, der konstant forandrer sig. Vi arbejder med udviklingstiltag og afprøvninger på tværs af huset, og som medarbejder bliver du en del af ét fælles hold.

Miljøafdelingen er en af Teknik og Klimas syv afdelinger og består af 16 medarbejdere. Vi besidder en bred vifte af fagligheder og løser opgaver indenfor miljøområdet, herunder industri, landbrug, affald, rotter, grundvand og jord. Vi har en hyggelig og uhøjtidelig omgangstone og alle har øje for at hjælpe hinanden. Hos os får du en arbejdsdag med masser af spændende udfordringer og ansvar, og du kan være med til at forme dine arbejdsopgaver.

Dit daglige arbejdssted vil være på Rådhuset, Christian X’s Vej 39, 6100 Haderslev, der ligger på Haderslev Havn. Rådhuset er et nyt og moderne rådhus, der er flot indrettet, hvor vi sidder i storrumskontor med havudsigt. Derudover har vi et område med stillezone til fordybelse og giver mulighed for at arbejde hjemmefra, når opgaverne tillader det.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelsen er en fast stilling på 37 timer pr. uge med flextid.

Løn- og ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i ny løn.

Tiltrædelsestidspunkt: 1. april 2023 eller snarest derefter.

Vil du vide mere?
Så kontakt endelig afdelingsleder for Miljø, Karin Storkholm tlf. 21 42 91 79/mail: kasto@haderslev.dk eller miljømedarbejder Stephanie Elkjær Dall tlf.: 21 39 54 08/mail: stda@haderslev.dk.

Ansøgningsfrist:
Send din ansøgning og dit CV samt bilag via knappen "Send ansøgning" senest onsdag den 8. februar 2023.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 22. februar 2023.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid, vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=cdfb27bc)

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Miljø
Christian X's Vej 39
6100
Haderslev
Praktisk information
Oprettet
24-01-2023
Udløber
08-02-2023
Kviknummer
331474514
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Miljøkonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed