Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Microsoft 365-administrator med cloudprofil

Analyse, Strategi, Digitalisering og IT

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
14-09-2023
Kontakt
Analyse, Strategi, Digitalisering og IT
Smallegade 1 1
2000
Frederiksberg
Tlf
+452898 2666
Praktisk information
Oprettet
14-09-2023
Udløber
28-09-2023
Kviknummer
331578225
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Frederiksberg Kommune søger 1-2 dygtige kandidater til vores nyoprettede team Digital Arbejdsplads.   

Opgaverne vil bestå i at drifte, konfigurere og udvikle vores Microsoft 365-miljø og Azure Cloud-tenant. Den ideelle kandidat vil have en stærk teknisk baggrund, gode kommunikationsevner og et fokus på governance og datasikkerhed i en stor samarbejdsplatform. Kendskab til Azure- og M365-platformene er et stort plus, men vi opfordrer dig også til at søge, selvom du ikke har en senior profil.   

Vi har – som mange andre kommuner – et komplekst IT-landskab, hvor vi håndterer mange typer opgaver med mange interessenter. Vi lægger derfor vægt på, at du er interesseret i at forstå vores brugere og deres forretningsbehov. Desuden forventer vi, at du medvirker til at hjælpe kommunen som helhed med at udnytte så meget som muligt af platformen - også på forretningssiden. I Frederiksberg Kommune vægter vi IT-sikkerhed højt, og vi forventer, at IT-sikkerhed er en naturlig del af din tilgang til IT.  

Opgaver og ansvarsområder: 

 • Etablere og implementere governance- og sikkerhedsretningslinjer for bl.a. Microsoft Teams, Sharepoint og Exchange. 
 • Administrere og konfigurere Azure Active Directory, herunder bruger- og gruppestyring, autentificering og autorisering, og Single Sign-On (SSO). 
 • Arbejde med sikkerhed og overholdelse i Microsoft 365 gennem Microsoft Defende, Azure AD og Purview, såsom datakryptering, multifaktorautentificering (MFA), Conditional Access og data Loss Prevention (DLP). 
 • Overvåge Microsoft 365-miljøet, herunder Microsoft Defender, og undersøge security alerts samt fejlsøge driftsproblemer. 
 • Administrere Microsoft 365-licenser og optimere licensudgifter i samarbejde med forretningen.  
 • Anvende PowerShell til at automatisere opgaver og administrere Microsoft 365- og Azure-tjenester effektivt. 
 • Samarbejde med resten af IT-afdelingen og vores brugere – og formidle tekniske oplysninger på en klar og forståelig måde. 
 • En opgave vil være også at indgå i at administrere og vedligeholde vores mindre, men voksende Azure Cloud-tenant herunder ressourcestyring, konfiguration og sikkerhedsindstillinger. 
Ønskede kompetencer og erfaring: 
 • Solid teknisk viden om Microsoft 365-platformen, herunder Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business, Microsoft Teams og Azure AD. 
 • Erfaring med licensstyring og optimering af licensudgifter. 
 • Dygtighed i administration af Microsoft Teams-governance og sikkerhedsretningslinjer. 
 • Erfaring med Azure Active Directory (AD)-administration og konfiguration. 
 • Forståelse af sikkerheds- og overholdelsesfunktioner i Microsoft 365. 
 • Grundlæggende viden om og erfaring med at administrere en Azure Cloud-tenant. 
 • Kompetence i brugen af PowerShell til automatisering og administration af tjenester. 
 • Stærke kommunikations- og samarbejdsevner. 
 • Evne og ønske om kontinuerligt at holde sig ajour med nye funktioner, teknologier og best practices inden for Microsoft 365- og Azure-økosystemet. 
Om teamet:
Teamet Digital Arbejdsplads har til opgave at levere en smidig, moderne og effektiv IT-arbejdsplads, så kommunens medarbejdere hver dag oplever, at IT understøtter deres arbejde snarere end udfordrer. Det handler både om medarbejdernes enheder som fx PC’er, tablets og telefoner, men i lige så høj grad om deres kommunikationsplatforme (Outlook, Exchange, Teams, Sharepoint mm.), samt de øvrige apps og desktopsoftware, de benytter. I Frederiksberg understøttes dette langt hen ad vejen igennem Microsoft 365-platformen, og vores målsætning er, at arbejdspladsen både skal opleves som nem og smidig, men samtidig være så sikker som mulig. 

Vi søger samtidig flere nye kollegaer til vores andre teams i IT-afdelingen. Det gør vi, fordi vi er i gang med at transformere IT- og digitaliseringsområdet på tværs af kommunen – og os som afdeling. Hvorfor tænker du måske? Fordi vi ikke er der, hvor vi gerne vil være. Dele af vores IT-område trænger til en kærlig hånd, lidt nytænkning og en gang knofedt. Vi har sat os et mål om, at vi vil få både virksomheder og andre kommuner til at kigge misundeligt på Frederiksberg Kommunes IT-landskab, når vi er færdige med at rydde op. Vi er en afdeling fuld af passionerede IT-specialister, men vi kan ikke gøre det selv. Så du kan se en flere stillingsopslag fra os nu og i den kommende tid, hvor vi leder efter ambitiøse, dygtige kollegaer, der har lyst til at være med til at tegne de nye streger i IT-landskabet og løfte niveauet for vores IT-drift. 
 
Praktisk:
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst. Du vil blive en del af IT-afdelingen under Analyse, Strategi, Digitalisering og IT (ASDI). Du vil referere til lederen af teamet Server, Netværk og Integrationer. Forventet tiltrædelse er den 1. november 2023 eller snarest muligt.  

For yderligere oplysninger om stilling kan du kontakte IT-arkitekturchef Bo Østerkjerhuus på telefon 2898 2666. Send din ansøgning, CV, eksamensbevis fra din uddannelse og eventuelt yderligere materiale senest den 28. september 2023 kl.12.00. Samtaler afholdes løbende. 
 
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Analyse, Strategi, Digitalisering og IT
Virksomhedsinformation
Analyse, Strategi, Digitalisering og IT
Smallegade 1 1
2000
Frederiksberg
Tlf
+452898 2666
Praktisk information
Oprettet
14-09-2023
Udløber
28-09-2023
Kviknummer
331578225
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed