Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Metodestærk QA Manager med øje på forbedringer

Skatteforvaltningen, Frederiksberg

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
28-03-2023
Kontakt
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72388726
Praktisk information
Oprettet
28-03-2023
Udløber
15-04-2023
Kviknummer
331549383
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du arbejde målrettet med kvalitetssikring og forbedringstiltag i Danmarks største it-hus? Vil du være med til at udvikle standarder og metoder, der gavner digitaliseringen af den danske skatteforvaltning? Brænder du for at skabe forandringer, hvor kvalitet er omdrejningspunktet? Så er det dig, vi er på udkig efter.

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) er vi i gang med en spændende og ambitiøs opgave, hvor vi i samarbejde med de øvrige styrelser i Skatteministeriet skal udvikle de helt rigtige it-løsninger, som understøtter skatteforvaltningens område. Et område, der er med til at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor i Danmark.

Kvalitetssikring og Test er et af tre metodekontorer, der er fælles om at udvikle, definere og udbrede standarder og rammer på tværs af styrelsen. Det er vigtigt for os, at hele organisationen har så gode betingelser som muligt for at kunne eksekvere effektivt. Og samtidig have blik for god kvalitet. Metoder, standarder og værktøjer er derfor et strategisk prioriteret område med stort ledelsesmæssigt fokus i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Et stort fokusområde for kontoret i 2023 er fortsat udvikling og implementering af rammer og retningslinjer samt understøttende kompetenceudvikling.

En del af en højt prioriteret opgave i UFST
Vi søger en QA Manager, der har lyst til at arbejde med modenhed og metodeudvikling i hele styrelsen. Vi er i en spændende udviklingsfase, hvor vi har fokus på at skabe et fundament, der skal sætte kvalitet og test på landkortet i organisationen. Du får muligheder for at gentænke processer og skabe forbedringer, der gavner hele UFST.

Som QA Manager er du med til at definere og implementere UFST’s best practice, herunder sikre det nødvendige kvalitetsniveau. Dine opgaver omfatter blandt andet at:

  • Udvikle, vedligeholde og implementere standarder indenfor QA-området
  • Implementere rammerne for kvalitetssikring fra krav til drift og videreudvikling
  • Rådgive og samarbejde med interessenter om de strategiske rammer
  • Være en aktiv del i vidensdeling og uddannelse på tværs af organisationen
Hvem er du?
Du er fagligt stærk og brænder for kvalitetssikring og test. Du motiveres af at skabe resultater, der lever op til styrelsens forventninger. Du er én, der kan samarbejde med alle, og du er god til at formidle dit budskab både skriftligt og mundtligt. Din evne til at skabe relationer, kommunikere og rådgive, bruger du til at sikre forankring af metoder og standarder, der gavner modenheden indenfor kvalitetssikring og test i UFST.

Du har en relevant uddannelse og gerne flere års praktisk erfaring indenfor kvalitetssikring og test. Vi forventer, at du:

  • Har kendskab til agile arbejdsmetoder, fx Scrum
  • Evner at kunne agere på strategisk og operationelt niveau
  • Har praktisk erfaring med kvalitetssikring, styring og test med tilsvarende certificering
  • Har gennemslagskraft og erfaring med procesoptimering
  • Har drive og er god til at sikre involvering af dine interessenter
Hvis du synes at jobbet lyder spændende, vil du vil få en leder, der har fokus det gode samarbejde og relationer. Vi løfter i fællesskab med fokus på leverancen og fremdrift i opgaverne. Vi lever efter UFST værdier, læs mere på www.UFST.dk.

Kvalitetssikring og Test …
… er ansvarlige for at definere rammerne og forudsætningerne for at arbejde ensartet og effektivt med kvalitetssikring og test i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Vi har fokus på at spille hinanden gode og at arbejde sammen om at øge kvaliteten af vores forskellige produkter og serviceydelser. I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har vi endvidere fokus på medarbejderudvikling, professionelt såvel som menneskeligt, og du vil derfor lande et sted, der vil sætte din udvikling i højsædet.

Kontoret er i rivende udvikling og organisationen ligeså. Vi er ambitiøse og har en nysgerrig kultur samt en uformel tone. En positiv og proaktiv tilgang til problemløsning er yderst værdsat. Du kan forvente en travl hverdag med mange spændende opgaver og en stejl læringskurve. Der er mulighed for selv at sætte sit præg på opgavernes karakter og udførelse.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest 15. april 2023. Vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte QA-manager Thorbjørn Sune Thorup på telefon 72 37 68 15 eller kontorchef Emely Amlong på telefon 72 37 45 67.

Der kan indgå persontest og logiktest i forbindelse med rekrutteringsforløbet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72388726
Praktisk information
Oprettet
28-03-2023
Udløber
15-04-2023
Kviknummer
331549383
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed