Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Membership Manager søges: Vil du være med til at styrke de danske virksomheder i jagten på talenter?

Work-live-stay

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
14-06-2021
Kontakt
Work-live-stay
Innovations Allé 3
7100
Vejle
Praktisk information
Oprettet
14-06-2021
Udløber
21-06-2021
Kviknummer
330698221
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Konsulent
Medlemskonsulent
Erfaringer - I højere grad
HR opgaver, HubSpot, HubSpot (CMS)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Så er muligheden her nu, hos work-live-stay, som arbejder for at gøre det let for virksomheder at tiltrække, modtage og fastholde dansk og international arbejdskraft til gavn for det danske erhvervsliv.

Vi er en nonprofit forening, der arbejder for vores engagerede medlemmer - dvs. virksomheder og kommuner. Vi søger lige nu en Membership Manager, som bl.a. er ansvarlig for koordineringen i forhold til vores medlemmer og driver medlemsstrategien.

Som Membership Manager får du desuden en rolle som netværks- og eventkoordinator med fokus på medlemmer og samarbejdspartnere. I jobbet vil du også få opgaver, der relaterer sig til projektarbejde, da ét af vores projekter, Moving Global Talent, nærmer sig sin afslutning. Vi skal derfor forankre og udbrede projektets resultater, herunder viden og værktøjer, der i projektet er blevet udviklet til virksomheder.

Som Membership Manager har du altså flere forskellige kasketter på:

Medlemsansvarlig

Som medlemsansvarlig definerer og driver du work-live-stays årshjul for medlemmer og samarbejdspartnere og koordinerer alle work-live-stays medlemsaktiviteter. Ét af de vigtigste værktøjer, du har til dette, er vores CRM-system (HubSpot), som du også er ansvarlig for. Formålet med rollen som medlemsansvarlig er at fastholde eksisterende medlemmer og øge antallet af nye medlemmer. Derfor er én af din opgaver også at have dialog med medlemmer og potentielle medlemmer.

Netværks- og eventkoordinator

I løbet af efteråret ønsker vi at udvide vores netværksaktiviteter for medlemmer og samarbejdspartnere, og i den sammenhæng får du ansvaret for at sikre koordinering og planlægning. Formålet med rollen som netværks- og eventkoordinator er i første omgang at understøtte etablering af to medlemsnetværk i efteråret 2021 og herefter at koordinere og planlægge aktiviteterne for de to netværk.

Projektarbejde

Når vi skal udbrede resultaterne fra projektet Moving Global Talent, vil der i din rolle være opgaver i forhold til kontakt til samarbejdspartnere og virksomheder i projektet. Derudover vil du få opgaver af administrativ karakter i forbindelse med afrapportering på projektet, event-relaterede opgaver samt opgaver ift. at følge op på projektets fremdrift og mål.

Om dig
Vi ser gerne, at du har 3-5 års erfaring fra en privat virksomhed, fx i en kundevendt funktion eller i en HR-afdeling. Uddannelsesmæssigt har du mindst en bachelorgrad eller tilsvarende.

Du er en erfaren it-bruger og gerne super-bruger på ét eller flere systemer, fx Hubspot (CRM) og Microsoft 365.

Som person trives du med at have mange bolde i luften og udadvendte opgaver. Du er desuden ansvarsbevidst og er proaktiv og opsøgende i din kontakt med medlemmer og samarbejdspartnere. Du er god til at skabe relationer og trives i netværks-rollen. Du er struktureret og bevarer det store overblik, samtidig med, at du er kvalitetsbevidst og har sans for detaljen.

Om os

Foreningen work-live-stay er en medlemsorganisation, der skaber resultater gennem samarbejde med medlemmerne og andre væsentlige aktører inden for vores fokusområder. Vi har en stor bevidsthed om, at vi kun lykkes med og gennem andre, og at work-live-stay altid skal søge de værdiskabende samarbejder.

Du kommer til at arbejde i et uformelt miljø, hvor du i høj grad selv tilrettelægger din hverdag og har fleksible rammer, inkl. mulighed for hjemmearbejde.

Vi arbejder dynamisk og fleksibelt i en flad organisation og vi hjælper hinanden for at nå vores mål. Vi brænder for vores mission, og det kan mærkes i hverdagen, hvor du får meget engagerede kolleger.

Vi har til huse i et nyt, spændende kontormiljø i AI Innovation House, som er en del af Dandy Business Park i Vejle, og hvor der er rig mulighed for at netværke, adgang til fitness og diverse andre faciliteter, samt let adgang til E45.

Du kommer til at referere til foreningens direktør, Iben Arvad Hansen.

Kan du genkende dig selv i ovenstående? Så er det måske lige dig, vi leder efter som vores næste værdifulde spiller på holdet.

Stillingen er på 37 timer om ugen med opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør, Iben Arvad Hansen, på iben@worklivestay.dk eller telefon 2030 8382.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Ansøgningsfrist:

21. juni 2021

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Work-live-stay
Innovations Allé 3
7100
Vejle
Praktisk information
Oprettet
14-06-2021
Udløber
21-06-2021
Kviknummer
330698221
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Konsulent
Medlemskonsulent
Erfaringer - I højere grad
HR opgaver, HubSpot, HubSpot (CMS)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed