Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til Product Management med interesse for koblingen mellem forretning og it

Skatteforvaltningen, Frederiksberg

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
05-08-2020
Kontakt
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72373885
Praktisk information
Oprettet
05-08-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
330297155
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at realisere Skatteministeriets strategiske ambition om en mere datadrevet og analysebaseret Skatteforvaltning?


Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor du har muligheden for, sammen med dygtige kolleger, at drive og fortsætte udviklingen af vores nyetablerede agile leverancetog, som med afsæt i SAFe-rammeværket skal understøtte hurtigere, forbedrede og mere strømlinede leverancer til den daglige produktionsunderstøttelse og udvikling i alle skatteministeriets fagstyrelser.

Bliv en central del af vores agile leverancetog (ART)
Du indgår i Product Management teamet, som udover dig består af en Product Manager (PM) og en yderligere medarbejder. Teamet samarbejder tæt med leverancetogets Release Train Engineer team og Systemarkitekten. Tilsammen udgør de tre funktioner ART-ledelsen og har et fælles ansvar for at drive og lede vores ART, et tog der samlet set består af 13 tværgående agile udviklings- og systemteams. PM-teamets ansvar er, at sikre opgavetilførslen og prioriteringen af opgaver indenfor Business Intelligence, Advanced Analytics og Intelligent Procesautomatisering for alle skatteforvaltningens styrelser.

PM-teamet er i dialog med alle fagstyrelser i skatteministeriet om deres drifts- og udviklingsønsker. PM-teamet fordeler opgaver til vores udviklings- og systemteams og sikrer den relevante dialog. Product Managements fokus er, sammen med en række samarbejdspartnere, at sikre de rigtige forretningsrettede prioriteringer og bedst mulig efterlevelse af fagstyrelsernes behov inden for togets samlede teamkapacitet.

Du kan se frem til følgende primære opgaver:

  • sammen med BO’erne (Business Owner) fra alle styrelser i koncernen og PO’erne i udviklings- og systemteams, at definere og prioritere indholdet af togets backlog, så toget leverer det produkt, der giver størst forretningsmæssig værdi
  • understøtte program Kanbanboard (samlede porteføljeoverblik for ART)
  • forberede og prioritere opgaver til PI Planning
  • sammensætte teammålsætninger for PI og have opgaveoverblikket på tværs af teams
  • sammen med Systemarkitekt og systemteam PO’er at skabe plads til forretningsudvikling i den samlede portefølje
  • indgå i boardmøder, ledelsesmøder og andre beslutningsfora.


Du trives i spændingsfeltet mellem forretning og it/data
Du har kendskab og gerne erfaringer fra at agere i spændingsfeltet mellem forretning og it/data i en større privat eller offentlig organisation. Du har erfaring med porteføljestyring og har et blik for det tværgående. Du kommunikerer i øjenhøjde på forskellige niveauer i organisationen og arbejder godt sammen med mange forskellige fagligheder og sikrer en god dialog med bidragydere i teams og på tværs af andre bidragydere fra vores fagområde.

Du er i stand til at håndtere modstand, og du arbejder energisk og vedholdende samtidig med, at du bevarer en god tone og et godt humør. Du har et stort drive og finder det naturligt at arbejde i en omskiftelig hverdag. Du arbejder struktureret og trives med vekselvirkningen mellem selvstændigt arbejde og tværgående samarbejde for at sikre leverancerne.

Herudover er det en fordel hvis du:

  • har et kendskab til Business Intelligence, Advanced Analytics og Intelligent Procesautomatisering for at forstå de løsningsmuligheder der er i vores ART.
  • erfaring med eller kendskab til Agile, Lean og SAFe., da leverancetoget etableres under rammeværket SAFe.
  • Har erfaring med Jira eller et lignende styringsværktøj, da vi anvender Jira som fælles styrings- og planlægningsværktøj i vores dagligdag.


Derfor skal du vælge os
Du kommer til at arbejde i en afdeling præget af en tro på, at de gode løsninger findes gennem en løbende udvikling og et godt samarbejde på tværs. Vi tilbyder dig ansættelse inden for et fagområde med mange spændende opgaver og udfordringer, hvor der er fleksibilitet i hverdagen til at få arbejde og familie til at hænge sammen, og hvor du har mulighed for at gøre en positiv forskel.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 9. august 2020. Samtaler afholdes løbende. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Funktionsleder Christian Gehler på tlf. 72 37 31 56.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil indtil videre være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72373885
Praktisk information
Oprettet
05-08-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
330297155
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed