Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder - miljø, klima, spildevand, Assens Forsyning A/S

Ambizzion ApS

Assens, Fyn

Indrykket
26-09-2023
Kontakt
Ambizzion ApS
runddelen 11
6040
Egtved
Tlf
60375723
Praktisk information
Oprettet
26-09-2023
Udløber
27-10-2023
Kviknummer
331578660
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Produktionsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at bidrage til arbejdet med at planlægge og skabe fremtidens løsninger indenfor forsyningsområdet? Vil du på holdet hos et moderne forsyningsselskab, der over de kommende år skal skabe betydende ny forsyningsmæssig infrastruktur? Så er du måske den medarbejder, som AMBIZZION ApS søger for vores kunde Assens Forsyning A/S.  

Assens Forsyning A/S har i et tæt samspil med offentlige og private aktører stor fokus på at sikre helhedsorienterede og samfundsmæssige løsninger, som sikrer et sundt og bære-dygtigt miljø. Virksomheden har 60 medarbejdere og tager sig af etablering, drift, vedlige-holdelse, planlægning og udvikling af den samlede vand-, spildevandsforsyning og affalds-håndtering.

Med baggrund i indfrielse af strategien og foranstående indsatser vil Assens Forsyning nu styrke organisationen med ansættelse af ny kollega til Plan og Projekt.

STILLINGEN:

Du bliver en del af team-projekt, hvor der arbejdes med mange spændende opgaver inden for spildevandsområdet. Assens Forsyning har bygget nyt centralt renseanlæg med bio-gasproduktion og er i gang med at både separatkloakere byerne i oplandet, og lægge afskærende ledninger ned til Assens Renseanlæg. Herudover laves klimatilpasningsprojekter, byggemodninger, kloakerer i det åbne land mv.


Du er profilen der enten kan deltage i planlægningen af projekterne (herunder udarbejde nødvendige ansøgninger) og har interesse for spildevandsdata. Alternativt er du profilen (projektlederen) der kan stå for gennemførelse af anlægs- og renoveringsprojekter.

Det tænkesat du kan bidrage til en eller flere af flere af følgende opgaver alt efter kompetence og interesse:

  • Spildevandsplanlægning i tæt samarbejde med kommunen
  • Opdatering af fagdata systemer herunder S-plan, PULS, DanDas, DIVA
  • Deltage i planlægningen af regnvandshåndteringen i byerne
  • Udarbejdelse af ansøgninger om udledningstilladelser til regnvandsudledninger
  • Gennemføre anlægsprojekter, herunder separatkloakeringsprojekter

Du vil medvirke til og i; projektering af opgaverne, udarbejdelse af udbudsmateriale, afholdelse af tilsyn, byggeledelse samt økonomistyring. Projekter udarbejdes ofte i samarbejde med rådgivere, hvor du vil følge projekterne tæt. Der er også mulighed for at håndtere projekterne selv, hvis du ønsker det.

I dit daglige virke, og med reference til projektchefen, vil du arbejde med miljø, klima, spildevand og have tæt samarbejde med kolleger såvel som eksterne interessenter.

OM DIG:

Du er (allerhelst) uddannet ingeniør og du besidder solid viden på områder som miljø, regnvand og spildevand. Du har erfaring med enten myndighedsarbejde/ planlægning, eller med gennemførelse af anlægs- og renoveringsprojekter. Dertil har du interesse for spildevandsdata.

Du er fagteknisk stærk og kommer gerne fra forsyningsverdenen, rådgivende virksomhed eller en kommune. Generelt har du flair for IT, og du finder det motiverende at udvikle og optimere eksisterende værktøjer og processer.

Du har sans for detaljen såvel som for helheden, og du formår at levere kvalitet i alle aspekter af samarbejdet. Du har et godt drive, nyder variation i din hverdag, er nysgerrig og har en motiverende og smittende energi. Dine omgivelser oplever dig som en imødekommende og god kommunikator, der via din facon formår at skabe positiv dialog og fremdrift. Du kan arbejde selvstændigt, samtidigt med at du stortrives i samspillet med dine kolleger og i et åbent og uformelt miljø. Du motiveres af udfordringer og en omskiftelig hverdag med mange bolde i luften.

Du er god til at dele dine ideer og kompetencer med kolleger, og bidrager i det hele taget til et godt og konstruktivt arbejdsmiljø.

DU TILBYDES:

En varierende og udfordrende stilling i et miljø hvor tonen er uhøjtidelig og uformel, samt hvor der er fokus på trivsel og fælles målsætninger. Du vil få stor indflydelse på din hverdag og dine arbejdsopgaver, frihed under ansvar, og der vil være mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.

Du bliver en del af et kompetencemæssigt stærkt team, der fortsat står overfor yderst spændende opgaver/projekter under den ambitiøse strategi, hvorunder der over den kommende knap tiårige periode er afsat omkring en milliard kroner til forsyningsmæssig ny infrastruktur. Assens Forsyning er kendt som en virksomhed, der i disse år udviklingsmæssigt rent teknisk er ”godt fremme i bussen”. 

Løn og øvrige ansættelsesvilkår efter offentlig overenskomst med fleksibilitet og frihed i arbejdsform og ansættelse, hvor der tilbydes fleksibel arbejdsplads med fri telefon, netadgang og bærbar computer.

Virksomheden er beliggende i nye moderne rammer i udkanten af Assens by og med fornuftig køreafstand fra f.eks. Odense eller Trekantområdet.

OM VIRKSOMHEDEN:

Assens Forsyning A/S er 100% ejet af Assens Kommune og har siden sin etablering i 2009 været igennem en spændende udvikling. Senest med etablering af forsyningspark med et nyt topmoderne renseanlæg samt tilknyttet ny administrationsbygning.

Assens Forsyning A/S har en række datterselskaber, Assens Affald og Genbrug A/S, Assens Spildevand A/S, Assens Vandværk A/S, Assens Service A/S samt Assens Rensning A/S, der alle er 100% ejet af Assens Kommune.

Se mere: www.assensforsyning.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Ambizzion ApS
runddelen 11
6040
Egtved
Tlf
60375723
Praktisk information
Oprettet
26-09-2023
Udløber
27-10-2023
Kviknummer
331578660
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Produktionsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed