Gem annonce

MEDARBEJDENDE TEAMLEDER - LAGER

Elgaard Mancom

Favrskov, Østjylland

Indrykket
21-11-2020
Kontakt
Elgaard Mancom
Omega 10
8382
Hinnerup
Praktisk information
Oprettet
21-11-2020
Udløber
16-01-2021
Kviknummer
330426897
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Lagerchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Transport og logistik)
Sprog
Dansk Læse/ tale

ELGAARD MANCOM søger for

Overdækninger – galvaniseret stål - Århusområdet

Hands on - Indkøb – Lager - Pakning

Med reference til direktøren bliver du ansvarlig for varemodtagelse, lagerstyring, ordreklargøring og -pakning samt forsendelse og deltager også selv i det praktiske arbejde. Du får dagligt ledelsesansvar for to faste medarbejdere og et antal tilknyttede efterlønnere. Med løbende kontrol af følgesedler og registrering ved varemodtagelse og månedlig beholdningskontrol opretholder du en effektiv lagerstyring i systemet. Du koordinerer vareforsendelser til forskellige byggepladser i hele landet, samt forsendelse af varer til galvanisering. I tæt samarbejde med salg, produktion, tegnestue, montagechef og dine medarbejdere koordinerer du aftalte indkøb og sikrer, at hver montageordre er klar til tiden. Det er også dig, der koordinerer placering af færdigvarer fra leverandørerne, når de skal opbevares før forsendelse. Den forebyggende og løbende service og vedligeholdelse af lagerets driftsmidler, maskiner, bygning m.v. hører også til dit ansvarsområde. Du bliver en del af lederteamet og giver input til fortsat udvikling af logistikfunktionen.

Håndværker med overblik og ordenssans?

Du har formentlig en baggrund som tekniker eller håndværker og har et godt kendskab til lagerstyring og disponering. Har du også erfaring med praktisk personaleledelse og er vant til at gå foran i opgaveløsningen er det et klart plus. Du er rutineret bruger af IT, har kendskab til systembaseret lagerstyring – og måske også VISMA. Truckcertifikat og kendskab til lean er andre fordele i stillingen. Som person nyder du at være i orkanens øje. Du har overblik og er både operationel og praktisk anlagt og du er god til at sætte ting i system. Du er selvstændig og fleksibel og kan holde mange bolde i luften. Du har et godt humør og formår at samarbejde til alle sider.

Du tilbydes

en spændende hands-on ledelsesopgave i en ejerledet virksomhed med en klar vækstambition. Kulturen er uformel og præget af entreprenørånd, hårdt arbejde og gejst. Gagepakken aftales individuelt.

Fremsend din ansøgning med CV gerne som pdf ved at klikke på nedenstående link ”Søg stillingen”.

Lyngsøe A/S udvikler, producerer, markedsfører og monterer designede carporte og andre overdækninger i galvaniseret stål. Virksomheden er markedsleder, beskæftiger ca. 20 medarbejdere og er beliggende i Søften ved Århus og har herudover en salgsafdeling i Tyskland. Læs mere på www.lyngsoe.dk.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Elgaard Mancom
Omega 10
8382
Hinnerup
Praktisk information
Oprettet
21-11-2020
Udløber
16-01-2021
Kviknummer
330426897
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Lagerchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Transport og logistik)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce