Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Materielforvalter til logistiksektionen ved Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland

Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
10-01-2023
Kontakt
Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland
Niels Finsensvej 4
7100
Vejle
Tlf
32665913
Praktisk information
Oprettet
10-01-2023
Udløber
10-02-2023
Kviknummer
331457328
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Lagerchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Transport og logistik)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du gerne være en del af en arbejdsplads med en udfordrende hverdag, og har du lyst til at blive en del af et professionelt og engageret team, og bidrage til uddannelsen af de frivillige hjemmeværnsoldater? Så er du måske vores kommende medarbejder.

Om os

Hjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland er en del af Landsdelsregion Vest, har domicil i Vejle, blot 150 meter fra motorvejsafkørsel nr. 60.

Her vil du indgå i et team, der i dagligdagen beskæftiger 15 kompetente faste medarbejdere der sætter en ære i, at yde en god service over for vores frivillige og personel af reserven.

Vores primære opgave er at opstille, uddanne og indsætte Hjemmeværnskapaciteter til støtte for hæren og politiet, og vores fokus er nationale operationer og afgivelser til sektoransvarlige myndigheder, ligesom vi bidrager til internationale opgaveløsninger.

Vi dækker Sydøstjyllands politikreds og består, ud over den faste stab, af en velfungerende frivillig stab, et stabskompagni, syv områdekompagnier og et politikompagni. Derudover bidrager vi til opstillingen af hærens reserve i form af to kompagnier under Totalforsvaret.

Som det måske fornemmes, så er vi en kompleks arbejdsplads, hvor det er vigtigt, at man kan lidt af hvert, men samtidigt er specialist inden for eget fagområde. En vigtig dimension i dagligdagen er dog det gode samarbejde, hvorfor vi har en meget uformel omgangstone og et velfunderet og sundt arbejdsmiljø.

Vores målsætning er den, at medarbejderne skal være glade for at komme på arbejde, men vi samtidig har plads til, at man kan have en dårlig dag, og måske have behov for støtte.

Om stillingen

Du indgår i en logistiksektion på seks personer, bestående af to militære ansatte og fire civile. Størstedelen af arbejdsdagen foregår indenfor normal arbejdstid, men da vi samarbejder med frivillige hjemmeværnssoldater, så skal man være forberedt på at møder og lignende kan ligge om aftenen. Du skal derfor have en fleksibel tilgang til arbejdstid.
Du skal forvente, at deltage i distriktets øvelser samt indsættelser, hvis dette bliver nødvendigt.

Dine primære arbejdsopgaver er:
- Beholdningsansvarlig for distriktets materielbeholdninger m.v.
- Føring af myndighedens eget forsyningsregnskab i DeMars.
- Deltage i koordinering og rapportering af myndighedens og underlagte enheders årlige mønstringer.
- Varetage sagsbehandlingen i relation til afgørelser i tabs- og skadesager.
- Udføre sagsbehandling af ad hoc opgaver som måtte komme fra foresatte myndigheder.
- Sagsbehandle op- og nednormeringssager for både distrikt og vores underlagte kompagnier.
- Udarbejde materielrekvisitioner/indkøb ved distriktet.

Vi tilbyder en stor indflydelse på afvikling af optjente friheder og der aftales mulighed for hjemarbejde hvis behovet opstår. Vi tilbyder ligeledes gode muligheder for efteruddannelse, da vi mener det er med til at bevare medarbejdernes motivation og faglighed.

Om dig

Du har en relevant erhvervsfaglig uddannelse inden for logistikområdet. Vi ser gerne, at du allerede har gennemført minimum 1 obligatorisk- og 1 valgfag fra akademiuddannelsen med fokus på ledelse, eller anden relevant uddannelse på tilsvarende niveau. Hvis du ikke allerede har det, skal du være klar på at tage denne uddannelse.

Erfaring med materielplanlægning og DeMars/SAP, herunder workflow er ønskeligt, og erfaring med forvalterarbejde er en fordel.

Du har direkte kontakt til distriktets frivillige, hvorfor det er vigtigt, at du ser dig selv som en servicemedarbejder, der har forståelse for de frivilliges funktionsvilkår.

Vi forventer, at du arbejder struktureret og med høj faglighed samt, at du kan bevare overblikket selv i en hektisk hverdag. Opgaverne i sektionen udvikler sig til stadighed, og vi forventer, at du er fleksibel, innovativ, selvstændig og struktureret. Forudgående tjeneste i Hjemmeværnet er ikke noget krav.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til Organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets
Personalestyrelse og CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for civilt ansatte under
Forsvarsministeriets myndighedsområde inden for Centralforeningen for stampersonels
forhandlingsområde. Basislønnen udgør 27.424,50 kr. pr. måned.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kaptajn Thomas Frisk, HDSEJ-S4-01@mil.dk eller på telefon 4174 6858.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer på telefon 7281 9151.

Ansøgningsfristen er den 10. februar 2023. Vi forventer at holde samtaler i uge 8, med ansættelse 1. marts 2023 eller snarest derefter.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland
Niels Finsensvej 4
7100
Vejle
Tlf
32665913
Praktisk information
Oprettet
10-01-2023
Udløber
10-02-2023
Kviknummer
331457328
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Lagerchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Transport og logistik)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed