Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinmester til vedligehold af procesanlæg

Aalborg Forsyning

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
19-09-2023
Kontakt
Aalborg Forsyning
Nefovej 100 1
9310
Vodskov
Tlf
41739210
Praktisk information
Oprettet
19-09-2023
Udløber
08-10-2023
Kviknummer
331578394
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Maskinmester
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Til en stilling ved Aalborg Forsyning, afdelingen Distribution, drift & vedligehold i Teknik, Varme, Køl og Gas, søger vi en maskinmester eller lignende. Afdelingen varetager al vedligehold på alle Aalborg Forsynings distributionsanlæg, det være sig fjerkøling, pumpestationer, gasanlæg samt vedligehold af Aalborgs ledningsnet af køl, varme og gas. Arbejdet foregår i teams med frie og uformelle rammer.
Du vil indgå i et stærkt team af dedikerede og erfarne kolleger, der sammen står for vedligehold af anlæggene. Teamet består af 14 kolleger der arbejder elektrisk og mekanisk vedligehold, desuden vedligeholdes de tekniske bygninger i afdelingens anlægsportefølje.


Jobbet

Du vil indgå i teamet, og du vil være med til at forme vedligeholdsaktiviteter samt styre renoveringsprojekter. Du får således en nøglerolle i vedligeholdsteamet, hvor du i tæt samarbejde med teamleder og de øvrige medarbejdere, forventes at tage et selvstændigt ansvar for vedligeholdsprojekter og vedligeholdsopgaver, samtidig med at også du udfører praktiske specialistopgaver i de projekter, som teamet involveres igennem organisationen. Du kommer til at arbejde tæt sammen med driftsorganisationen og det administrative team, i afdelingen Distribution, drift og vedligehold.
De primære arbejdsopgaver:

 • Være ansvarlig idriftsætter i forbindelse med ombygninger eller renoveringer.
 • Daglig planlægning og koordinering af vedligeholdsopgaver i fravær af teamleder.
 • Udarbejde og forbedre vedligeholdsplaner og sikringsplaner for periodisk og lovpligtigt vedligehold.
 • Systematisk at finde fejl og sparre om tekniske problemstillinger med teamleder og resten af teamet.
 • Dagligt at uddelegere opgaver og følge op på udførelse.
 • Drifte og vedligeholde maskiner, anvende vedligeholdelsessystem samt agere kontaktperson til underleverandører.Om dig


 • Du er uddannet maskinmester eller anden relevant erfaring fra en lignende stilling – gerne suppleret med håndværksmæssig grunduddannelse.
 • Du har mindst 5 års erfaring med drift og vedligehold fra produktionsvirksomhed eller procesanlæg med en høj grad af automation. Meget gerne erfaring med store køleanlæg og fjernvarme.
 • Teknik har din store interesse og du finder energi i en vekslen mellem skrivebord og praktik.
 • Du har en analytisk og metodisk tilgang til opgaverne, og du er god til at formidle dine budskaber, baseret på fakta og respekt for den viden som dine kolleger allerede har.
 • Det er en fordel hvis du er god til at gennemskue komplekse, tekniske problemstillinger, og du tilegner dig hurtigt ny viden. Du trives ligeledes i rollen som ambassadør for sikker adfærd på arbejdspladsen.
 • Du har et godt IT-kendskab og gerne kendskab til overvågningssystemer.
 • Behersker dansk og gerne engelsk i skrift og tale.
 • Gyldigt kørekort almindelig personbil.
Som person har du en positiv indstilling med et godt humør, og trives i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø.
Vi forventer at du har lyst til at arbejde med vedligehold og fejlfinding. Du tager ansvar for opgaverne, arbejder struktureret og er kvalitetsbevidst. Du har en procesorienteret tilgang med tilhørende administrativ sans. Du er initiativrig og identificerer gerne nye opgaver og projekter, ligesom du evner at udfordre det eksisterende set up.

Vær opmærksom på, at der ikke kører offentlige transportmidler til arbejdsstedet og det forventes at du har kørekort kategori B.

Vi kan tilbyde:

Aalborg Forsyning tilbyder en spændende og varieret arbejdsdag, hvor arbejdsopgaverne byder på nye udfordringer hver dag. Aalborg Forsyning har en høj sikkerhedskultur, som er en naturlig del af hverdagen.

 

Vi udtrykker vores værdier med nøgleordene: Tillid, Respekt, Faglighed, Samarbejde og Udvikling.Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi tilbyder fleksible arbejdstider, mulighed for efteruddannelse, fitnessfaciliteter og kantineordning.

Aalborg Forsyning opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Koncernsproget er dansk.

Vi forventer at afholde samtaler ultimo uge 41, og umiddelbart herefter at træffe et valg.

Interesseret?

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Heine Grünewald Larsen på +45 2520 4831 eller på heine.grunewald@aalborgforsyning.dk.


Aalborg Forsyning
Aalborg Forsyning er midt i en ambitiøs udvikling hen imod en mere grøn forsyning. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med fokus på at opnå mere bæredygtighed – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at være med helt fremme, når fremtidens grønne løsninger skal testes. Vi er organiseret i tre direktørområder for innovation, teknik og økonomi, samt Aalborg Renovation og er en del af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.


Fakta om Aalborg Forsyning

 • 600 medarbejdere
 • 65.000 kunder
 • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
 • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aalborg Forsyning
Nefovej 100 1
9310
Vodskov
Tlf
41739210
Praktisk information
Oprettet
19-09-2023
Udløber
08-10-2023
Kviknummer
331578394
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Maskinmester
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed