Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinmester til overvågning af brintforsyning

PRO&CO A/S

Herning, Vestjylland

Indrykket
06-06-2023
Kontakt
PRO&CO A/S
Ydre Ringvej 65
7000
Fredericia
Praktisk information
Oprettet
06-06-2023
Udløber
29-06-2023
Kviknummer
331568030
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Maskinmester
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være en del af et nyt team som vagthavende i kontrolrummet og have ansvar for overvågning af forsyningen af brint fra elektrolysefabrik, til brinttrailers og brinttankstationer? Forestil dig en fremtid, hvor du spiller en afgørende rolle i at gøre verden grønnere gennem power-to-X.

Hos Everfuel arbejder de for at gøre verden til et bedre sted ved at vise vejen til en fossilfri fremtid. De arbejder aktivt for den grønne energiomstilling ved at gøre grøn brint kommercielt attraktiv både som et bæredygtigt brændstof i transportsektoren og som en grøn løsning for industrien. Everfuel vokser hurtigt, og nu leder de efter den næste Everfueller, som har motivationen og ambitionen om at gøre verden til et bedre sted!

Du bidrager til at driften altid er i top
Du tager din del af ansvaret for, at elektrolysen er kørende, at trailers bliver fyldte med brint, og at kunderne kan tanke deres køretøjer på tankstationerne ved at sørge for, at alle aktiver er tilgængelige 24/7. Sammen med dine kollegaer dækker I alle døgnets timer, så du indgår i en arbejdstidsrotation og skal derfor forvente, at der periodevis også vil være arbejdstider udenfor normal arbejdstid. Det er planen, at arbejdstidsmodellen efter endt oplæring vil være 2*12-timers vagter. Arbejdssted er Everfuel Tech-afdeling i Fredericia.

Udstyret, som du får ansvaret for at overvåge, er meget sofistikeret udstyr bestående af software, elektronik, mekaniske, proces- og kølesystemer. Du kommer derfor til at arbejde fagligt bredt og får en stor viden om mange forskellige tekniske områder.

Dine opgaver vil omfatte udvikling og etablering af:

 • Arbejdsvagt i kontrolrummet, der er bemandet 24/7/365
 • Overvåge tankstationerne og lave fjernkorrigerende handlinger
 • Overvåge elektrolyserne og starte hhv. lukke produktionen op og ned i henhold til produktionsplanen
 • Indrapportere driftsforstyrrelser samt vedligeholdelsesopgaver i Asset Management systemet
 • Håndtere forstyrrelser på elektrolyser for at sikre sikker drift
 • Overvåge distributionscenter for at sikre fyldning af brint-trailere
 • Samarbejde med lastbilchauffører for at sikre levering af brint til kunderne
 • Håndtere kunde hotline og supportere kunder
 • Koordinere akut vedligeholdelse med interne og eksterne interessenter
 • Koordinere med centrale interne interessenter om driftsspørgsmål
 • Effektiv styring af omkostninger og identificere muligheder for øget effektivitet
 • Spore ydeevne på aktiver for at identificere forbedringer
 • Diverse analyser og administrative opgaver

Du vil rapportere til Team Lead - Overvågning. Derudover bliver du en del af et stadigt voksende team af motiverede kolleger.

Hvem er du?
Du har relevant uddannelsesbaggrund – meget gerne som maskinmester eller lignende - og det er en fordel, hvis du har erfaring med installation, idriftsættelse, service, driftsovervågning og vedligeholdelse af komplekse maskiner eller anlæg. Vi forventer ikke, at du er dygtig på alle områder, men du skal have sans for teknik, være nysgerrig og have evne og motivation for at lære en masse nye ting. Der søges 5 teknikere til dette nye team, og der er plads til 1-2 nyuddannede – øvrige skal have erfaring fra lignende jobs med fjernovervågning og fejlfinding.

Vi forestiller os, at du har et stærkt, teknisk orienteret mindset og hurtigt kan gennemskue komplekse tekniske systemer, så du kan finde potentielle tekniske fejl og kvalitetsproblemer. Du skal kunne tilpasse dig i realtid til varierende eller skiftende situationer for at imødekomme nødsituationer eller skiftende krav.

Du skal beherske engelsk både skriftligt og mundtligt. Derudover forestiller vi os, at du har erfaring med:

 • brugen af ERP- og Scada-systemer
 • forståelse og fortolkning af komplekse regulerings- og proceduredokumenter
 • da brint er under højt tryk og er en eksplosiv gas, er det ekstremt vigtigt, at du har et mindset for sikkerhed og aldrig går på kompromis med det

Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du enten taler tysk, hollandsk, norsk eller svensk, da du vil få kollegaer i de respektive lande.

Stillingen vil være perfekt for dig, hvis du kan lide at arbejde i en dynamisk og flad organisation. Alle er lige vigtige hos Everfuel – for sammen kan I opnå så meget mere og med endnu bedre resultater.

Om Everfuel
Everfuel leverer grøn brint til større bilflåder som busser, lastbiler, taxaer og som en grøn løsning til industrien. Grøn brint er et 100% rent brændstof produceret af vedvarende energikilder, og vil spille en nøglerolle i at overkomme Europas klimaudfordringer. Virksomheden holder til på Everfuel Farmen i Høgild ved Herning og i Fredericia, hvor de bygger Europas hidtil største elektrolyseanlæg og nye attraktive kontorer. Se mere om Everfuel her.

Som medarbejder hos Everfuel får du mulighed for at arbejde i en dynamisk virksomhed og de tilbyder dig:

 • Et godt arbejdsmiljø
 • Spændende arbejdsopgaver
 • Mulighed for at påvirke beslutninger

Ansøgning og kontakt
Vi opfordrer alle til at søge uanset køn, etnicitet eller religion. Vi behandler alle ansøgninger med fortrolighed, og vi afholder samtaler løbende.

Der er ingen ansøgningsfrist og starttidspunkt er hurtigst muligt.

Så send din ansøgning samt CV til PRO&CO, som varetager denne stillingssag for Everfuel, allerede i dag via knappen ”Søg stillingen” herunder.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte PRO&CO på tlf. 9660 3200.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Ydre Ringvej 65
7000
Fredericia
Praktisk information
Oprettet
06-06-2023
Udløber
29-06-2023
Kviknummer
331568030
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Maskinmester
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed