Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Maskinmester eller Ingeniør til utility support og drift (5424)

Chr. Hansen

Denmark

Indrykket
28-09-2020
Kontakt
Chr. Hansen
Bøge Alle 10
2970
Hørsholm
Praktisk information
Oprettet
28-09-2020
Udløber
24-11-2020
Kviknummer
330371528
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Maskinmester
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Country: Denmark

Her har du her chancen for at blive vores nye Maskinmester/Ingeniør, som er med til at styrke vores supportfunktion i vores vedligeholdelsesafdeling i Avedøre.

Chr. Hansen har gennem de senest år foretaget nogle omfattende ombygninger og reinvesteringer i en bygninger og anlæg på vores største fabrik i Avedøre. Kapaciteten på vores anlæg er forøget, så vi har behov for en Maskinmester/Ingeniør, der kan styrke og være med til at optimere supportfunktionen.

Dit nye team
Firmaets vedligeholdelsesafdeling i Avedøre tæller ca. 60 engagerede kolleger med bred teknisk og administrativ baggrund. Afdelingen er ansvarlig for det kontinuerlige vedligehold af anlæg og bygninger og håndtering af mindre projekter, og hovedformålet er at opretholde en høj leverancesikkerhed med stort fokus på personsikkerhed, kvalitets- og omkostningseffektivitet.

Hvordan vil din rolle være?
Du vil blive en del Utility and Building/Projects. Vores rolle er at yde support til afdelingen og sitet omkring vedligeholdelsesplaner/-strategier, afvigelser, ændringssager og installationskvalificering. Desuden supporterer vi vores vedligeholdssystem (API-PRO) og bidrager til projekter. Vi har endvidere driftsansvaret for de fleste utility anlæg.

Du vil være med til at supportere driften af store køle anlæg, dampanlæg, HVAC, vandbehandlingsanlæg, kemianlæg, og en række andre tekniske installationer, afhængig af din baggrund.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver vil være at:

  • Udarbejde vedligeholdsplaner og bidrage til vores asset care-strategi
  • Deltage i større kapacitetsforøgende projekter på siten
  • Medvirke til gennemførelsen af energispare-projekter og være projektleder på mindre projekter
  • Yde teknisk support på proces- og utilityudstyr
  • Være tovholder for vedligeholdsopgaver indenfor utilityanlæg og deltage i installationskvalificering

Hvem søger vi?
Vi forventer, at du har følgende erfaring og baggrund:

  • Uddannet maskinmester, ingeniør eller tilsvarende videregående uddannelse. Gerne med en håndværksmæssig baggrund
  • Solid erfaring med vedligehold af utility anlæg eller tilsvarende procesanlæg
  • Har arbejdet med vedligeholdssystemer og planlægning af vedligehold
  • Kendskab til vedligehold i GMP-miljøer/fødevareindustrien og meget gerne erfaring med køleteknik og frostanlæg

Du er imødekommende og god til at samarbejde da, vi har mange supportopgaver, der går på tværs af sitet. Du har gåpåmod og interesserer dig for detaljen, da vi yder teknisk assistance i mange forskellige situationer. Du vil derfor også skulle have en dialog med leverandører og diskutere tekniske løsninger. Du skal være systematisk og struktureret, da vi arbejder med at optimere vores interne processer og deltager i større projekter. Her er det væsentligt efterfølgende at kunne dokumentere det udførte arbejde.

Hvad tilbyder vi dig?
Vi tilbyder dig en spændende stilling med mange spændende og vekslende udfordringer - hvis du har lysten til at arbejde med teknik og mennesker - og vi har en masse gode kollegaer og et godt og travlt arbejdsmiljø. Vi arbejder i en branche, hvor der er behov for at opretholde en pålidelig produktion og drift.

Hvis du har brug for mere information
Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kristian Binzer Rasmussen, Manager på telefon 25 46 09 68 .

Ansøgningsfrist er den 25. oktober 2020 . Vi inviterer til samtaler løbende, så send gerne dit CV og din ansøgning hurtigst muligt.

Du kan læse mere om vores virksomhed på www.chr-hansen.com.

Kender du nogen?
Måske er dette ikke jobbet for dig? Hvis du keder en der kunne være interesseret, må du meget gerne dele dette opslag med vedkommende. På forhånd tak for din hjælp.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Chr. Hansen
Bøge Alle 10
2970
Hørsholm
Praktisk information
Oprettet
28-09-2020
Udløber
24-11-2020
Kviknummer
330371528
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Maskinmester
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed