Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MARKETING- OG KOMMUNIKATIONSMEDARBEJDER

PROFILPARTNERS ApS

Rudersdal, Storkøbenhavn

Indrykket
25-10-2021
Kontakt
PROFILPARTNERS ApS
Birkerød Kongevej 81
3460
Birkerød
Tlf
43434060
Praktisk information
Oprettet
25-10-2021
Udløber
17-11-2021
Kviknummer
330839368
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing, Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Marketingmedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Nøgleord:

Med god erfaring med markedsføring og kommunikation og gerne fra en teknisk virksomhed

Arbejdssted: Greve

Stillingsbeskrivelse:

Med reference til Country Manageren i Danmark får du en spændende stilling, hvor du får ansvaret for udarbejdelsen og implementeringen af virksomhedens marketingstrategier herunder opbygning af en kommunikationsstrategi for virksomheden.

Som den ansvarlige for markedsføringen af virksomheden er du primus motor på udarbejdelse og præsentation af salgs- og marketingmateriale til kampagner, salgsmøder, udstillinger m.v.

Du bliver ansvarlig for alt kommunikation på de sociale medier, og er derfor vant til at arbejde med SEO, Google Ad Words m.v. Ligesom det også forventes, at du er vant til at skrive content til både nyhedsmails og til de sociale medier. En af de vigtigste opgaver bliver at intensivere de markedsføringsmæssige tiltag med henblik på større lead-generering. Du forventes derfor at have fingeren på pulsen, og at du interesserer dig for og følger med i udviklingen indenfor elektronisk marketing og markedsføring på nettet generelt.

Samtidig er du også sulten på at arbejde med kundetilfredshedsanalyser, nyhedsbreve og lignende. Virksomheden arbejder med Apsis, som har mange anvendelsesmuligheder, du vil kunne drage stor nytte af. Som du nok kan fornemme, er stillingen meget hands on med stor fokus på gennemførelse og implementering af strategierne på B2B markedet.

Da virksomheden leverer filtre til mange forskellige brancher, kommer du til at arbejde med kommunikation og markedsføring til bl.a. byggeri, transport, marine, industri og offshore markedet. I det daglige kommer du til at arbejde på tværs af afdelingerne og tæt sammen med dine øvrige kollegaer i organisationen - blandt andre Country Manageren, den tekniske chef og de interne og eksterne salgsansvarlige. Har du brug for yderligere informationer omkring produkterne, tager du dialogen med de internationale producenter.

Du deltager på salgsmøder, hvor du både sælger kampagnerne ind til de eksterne sælgere og giver en hånd med i forbindelse med referatskrivning m.v. og du skal være indstillet på også at lave en smule PA arbejde for Country Manageren.

Du kommer til at indgå i et Nordisk markedsføringssamarbejde med en Nordisk marketingchef og kollegaer i de andre lande, som du vil have god mulighed for at sparre med. Du får med andre ord en spændende stilling med store frihedsgrader, og som du i høj grad selv kan være med til at forme.

Egenskaber:

Du er en dygtig kommunikator i skrift og tale og er både analytisk og proaktiv. Samtidig er du initiativtagende, selvkørende og serviceminded.

Du brænder for marketing og følger derfor naturligt med i udviklingen på markedet.

Uddannelser: Der stilles ingen specielle krav til din uddannelsesmæssige baggrund.

Erhvervserfaring:

Du har bred erfaring inden for kommunikation og marketing fra lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med en bred palette af opgaver.

Sprogkundskaber/IT:

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på et højt niveau, og kan begå dig på de skandinaviske sprog. Er du god til tysk, vil det ydermere være en fordel.

Det forventes, at du er en erfaren bruger af IT, så du har givetvis god erfaring med Wordpress og/eller Indesign.

Løn: 

Du får en fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning, bonusordning samt sundhedsordning. 

Du tilbydes:

Et spændende og afvekslende job med gode faglige udfoldelses- og udviklingsmuligheder i en dynamisk virksomhed, hvor man arbejder med frihed under ansvar og korte beslutningsprocesser.

Der vil derfor være gode muligheder for at påvirke både din egen stilling og virksomhedens udvikling.

Virksomhedsbeskrivelse:

Filterteknik A/S leverer højkvalitetsfiltre og udstyr til tilstandsovervågning til kunder, som er maskinejere med maskiner inde for brancherne; bygge og anlæg – landbrug – marine og rederier – fødevarer – energi – maskinbyggere (OEM)

Virksomheden er en del af Lekang Gruppen, der i dag er Skandinaviens største leverandør af filtre til mange forskellige brancher, og ejes af
den svenske børsnoterede Indutrade. Indutrade er en global virksomhed med mere end 200 datterselskaber og mere ende 7000 ansatte. I 2020 havde Indutrade knap 20 mia. i omsætning og EBITA på ca. 2 mia. kr.

I Danmark er Filterteknik A/s er kendt for sin høje produktivitet, lave driftsomkostninger, høje kvalitet og store hensynstagen til miljøet. Virksomheden samarbejder med anerkendte, innovative og kvalitetsbevidste leverandører med et bredt produktsortiment og omfattende teknisk ekspertise.

Filterteknik Danmark har tilmed udviklet LFS, som er et online værktøj til lagring af filter- og maskindata samt webshop.

Virksomheden, som i dag har 19 ansatte, er i fuld gang med at blive ISO certificeret og forventer at have certificeringen i hus i løbet af 2021.

Ansøg nu
Job i virksomheden

PROFILPARTNERS ApS

PROFILPARTNERS ApS
Virksomhedsinformation
PROFILPARTNERS ApS
Birkerød Kongevej 81
3460
Birkerød
Tlf
43434060
Praktisk information
Oprettet
25-10-2021
Udløber
17-11-2021
Kviknummer
330839368
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing, Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Marketingmedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed