Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Markedschef

SENSU A/S

Rebild, Nordjylland

Indrykket
17-01-2023
Kontakt
SENSU A/S
Assensvej 5
9220
Aalborg Øst
Praktisk information
Oprettet
17-01-2023
Udløber
08-02-2023
Kviknummer
331435439
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Salg og marketing, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Salgschef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Keflico A/S er en dansk trævirksomhed, der leverer ansvarlig og bæredygtigt hårdttræ, modificeret træ, træfiberplader og mange flere træbaserede produkter af høj kvalitet. Virksomheden har mere end 65 års erfaring, træinnovation og historie bag sig og står i dag som en af de førende leverandører af træ til byggeriet og den træforbrugende industri. Virksomheden forsøger kontinuerligt at forny sig og tænke i nye baner, men bruger velafprøvede metoder til at fremme ansvarligt og bæredygtigt brug af træ overalt i verden. Bæredygtig udvikling er en kerneværdi i Keflico, og det betyder blandt andet, at virksomheden var den første af en række danske træhandelsvirksomheder til at præsentere en bæredygtig indkøbspolitik for alle sine træbaserede produkter. Dertil arbejdes der i Keflico fortsat med at være socialt ansvarlige. Dette gøres eksempelvis gennem udelukkende at anvende vindenergi, arbejde med FSC- og PEFC-certificeret træ, arbejde med FNs verdensmål og gennem et kontinuerligt fokus på trivsel blandt medarbejderne i virksomheden.

I organisationen er der et stort fokus på værdiskabelse i form af tilpassede, unikke og bæredygtige koncepter og løsninger, som udarbejdes i tætte samarbejder og gennem langvarige relationer med kunder og leverandører.

Keflico søger nu en udviklingsorienteret og relationsskabende markedschef

Ledelse – Forhandlersalg – Udvikling

Vil du bidrage til udviklingen af en mellemstor velkonsolideret virksomhed, som prioriterer bæredygtighed, og kunne du tænke dig at få det overordnede ansvar for alt salg til tømmerhandlen? Som Markedschef hos Keflico bliver du en del af en ansvarlig og attraktiv virksomhed, hvor du får stor mulighed for at påvirke virksomhedens konkurrenceevne bl.a. gennem sikringen og vedligeholdelsen af kædeaftaler til tømmerhandlen. Du bliver således en vigtig aktør for videreudviklingen og eksekveringen af virksomhedens salgsstrategi i sammenhæng med den overordnede strategi.

Du får en ansvarsfuld og afgørende rolle, hvor du med reference til virksomhedens kommercielle direktør får ansvar for virksomhedens forhandlersalg. Du får det ledelsesmæssige ansvar for en afdeling på ni fagligt stærke og kompetente interne og eksterne sælgere. Som Markedschef får du det overordnede ansvar for alt salg til tømmerhandlen - herunder alt projektsalg, og det er dig, der har det samlede overblik over virksomhedens indgåede kædeaftaler. Du bliver derfor ansvarlig for vedligeholdelse og forhandling af kædeaftaler og ikke mindst for at udvikle og vækste salget til kæderne. Du er ansvarlig for at opsøge og vedligeholde salg til nye og eksisterende kædekunder – primært med fokus på at øge salget til eksisterende kunder. Du er dertil ansvarlig for at udarbejde kontrakter og aftaler, indsamle markedsdata, udarbejde salgsbudgetter og forestå salgsrapporteringen. Du får ligeledes en aktiv rolle i udviklingen af produktsortimentet som helhed, og bidrager generelt set på et både strategisk, såvel som på et operationelt plan.

For at få succes i rollen kommer du formodentlig fra en lignende stilling, hvor du har fået solid erfaring med at udvikle salget til tømmerhandlernes indkøbsforeninger. Du kan f.eks. komme fra en stilling i en virksomhed, der fungerer som leverandør til tømmerhandlerne. Det forventes, at du har viden om arbejdsgange, projektudbud, indkøb til lager mm. til tømmerhandlerne. Det forventes ligeledes, at du har nogle års ledelseserfaring. Du har gerne en relevant uddannelsesmæssig baggrund. Derudover har du en god IT-forståelse og er en habil bruger af Microsoft-pakken, og det er en fordel, hvis du har erfaring med CRM- og BI-systemer. Det forventes, at du behersker dansk i skrift og tale.

Som person er du positiv og har et vindende væsen, som gør dig til en motiverende og inspirerende leder. Du er en stærk forhandler og har gode kommunikations- og samarbejdsevner, som gør dig til en dygtig og troværdig købmand overfor Keflicos kunder. Du er god til at danne og vedligeholde relationer, og du vækker tillid gennem din umiddelbarhed og energiske væsen. Du indgår naturligt i dialog og i relationer med andre mennesker, og ser værdien i gode kunderelationer. Du er udviklingsorienteret og besidder et strategisk mindset med øje for tendenser i efterspørgslen på markedet samt nye udviklingsmuligheder generelt.

Du tilbydes et spændende og ansvarsfuldt job med mulighed for personlig og faglig udvikling. Du får mulighed for at udvikle dine ledelsesmæssige kompetencer samtidig med at du får mulighed for stor indflydelse i udviklingen af salgsafdelingen i en succesfuld og bæredygtig virksomhed med en uformel omgangstone og korte beslutningsveje.

Er du den nye Markedschef til Keflico? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen + 45 61 80 90 91. 

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
SENSU A/S
Assensvej 5
9220
Aalborg Øst
Praktisk information
Oprettet
17-01-2023
Udløber
08-02-2023
Kviknummer
331435439
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Salg og marketing, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Salgschef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed