Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lemvig Kommune søger direktør for Familie og Kultur

Lemvig Kommune

Lemvig, Vestjylland

Indrykket
15-05-2019
Kontakt
Lemvig Kommune
Rådhusgade 2
7620
Lemvig
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
03-06-2019
Kviknummer
330024615
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Direktør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Offentlig administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Som direktør for Familie og Kultur i Lemvig Kommune får du en central rolle i det tværgående samarbejde både på eget område og i samspillet og synergien med kommunens øvrige velfærdsområder

Du træder ind på et område, hvor der er god erfaring med at finde konkrete løsninger og skabe resultater til gavn for børn og familier i Lemvig Kommune. De seneste år er samarbejdet med social-, sundheds- og beskæftigelsesområdet intensiveret, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved etableringen af et fælles Velfærdssekretariat.

Din opgave bliver - sammen med ledere og medarbejdere - at bane vej for de politiske strategier på området og sikre, at samarbejdet med det politiske niveau fortsat er præget af åbenhed og gensidig respekt.

Du bliver nærmeste leder for områdets to fagchefer, skole- og institutionslederne samt afdelingsledere. I det daglige varetager fagcheferne en væsentlig del af den løbende kontakt.

Du bliver medlem af direktionen og forventes i det forum at bidrage åbent og konstruktivt til løsningen af den overordnede ledelse af kommunen. Der er tradition for, at direktørerne stiller sig til rådighed for hinanden til relevant ledelsesmæssig sparring.

Direktøren har en vigtig rolle i at repræsentere kommunen i relevante eksterne fora, dels for at hente inspiration til løsning af de mangeartede opgaver på området, dels for konstant at være på udkig efter tendenser i lovgivningen og de landspolitiske dagsordener.

Den ideelle ansøger har:

  • en relevant videregående uddannelse suppleret med en lederuddannelse,
  • erfaring med ledelse af ledere,
  • erfaring med drift- og økonomistyring i kommunal eller regional kontekst,
  • kendskab til og/eller erfaring fra en eller flere af opgaverne på det aktuelle direktørområde,
  • dokumenterede resultater fra en politisk ledet organisation.
Den kommende direktør forventes at kunne agere i de tre forskellige ledelsesrum; i forandring, i opgaveløsning og i relationer.
Du kan læse mere om stillingen og ansættelsesproceduren i det uddybende notat på Mercuri Urvals hjemmeside – klik her. Det er også her, du kan uploade ansøgning og CV (referencenummer: DK-06288) Ansøgningsfristen udløber den 3. juni 2019. kl. 10.00.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Mercuri Urval; Jesper Lund på telefon  4045 3435 eller Line Villadsen på telefon 4167 8243. Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt. Lemvig Kommune bliver ikke orienteret herom uden forudgående aftale.

I øvrigt kan der - med henblik på yderligere information - rettes henvendelse til kommunaldirektør Lars Keld Hansen fra Lemvig Kommune på telefon 4056 7751.Læs mere om Lemvig Kommune på www.lemvig.dk


 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Lemvig Kommune
Rådhusgade 2
7620
Lemvig
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
03-06-2019
Kviknummer
330024615
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Direktør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Offentlig administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed