Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder af The Animation Workshop

VIA University College

Viborg, Midtjylland

Indrykket
18-03-2020
Kontakt
VIA University College
Kasernevej 5
8800
Viborg
Tlf
87551447
Praktisk information
Oprettet
18-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
330212991
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Forskning og undervisning, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Uddannelsesleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du den strategisk stærke og visionære leder, der med sikker faglig hånd og en inviterende tilgang kan stå i spidsen for miljøet på The Animation Workshop i Viborg, hvor nogle af verdens dygtigste animatorer og visuelle fortællere bliver uddannet?
The Animation Workshop (TAW) har for længst positioneret sig som en unik uddannelsesinstitution og kreativ drivkraft i udviklingen af den danske animations-, tegneserie- og spilbranche. TAW står nu over for at skulle have en ny leder til at fortsætte og styrke positionen som et sted, der tiltrækker og udvikler kreative talenter og projekter fra hele verden. En stilling, hvor du med den nødvendige indsigt fra branchen eller det øvrige kunst- og kulturliv har et solidt afsæt for at arbejde nationalt og internationalt med at fremme og udvikle TAW.

Perspektivrige ledelsesopgaver på mange planer
Med afsæt i en ny organisering af TAW er det en både spændende og udfordrende ledelsesopgave, der venter bag murene på den gamle kaserne i Viborg, hvor kreative talenter, klassiske tegnefærdigheder og de nyeste digitale værktøjer tilsammen indgår i et unikt udviklingsmiljø i verdensklasse. Her bliver du omgivet af engagerede ildsjæle, som sætter professionalisme og faglighed lige så højt som det uformelle og inspirerende miljø, man har skabt for både studerende, medarbejdere, gæsteundervisere og projektpartnere fra hele verden.
Du bliver sat i spidsen for et nyetableret ledelsesteam og skal sammen med TAWs Management Board, ledere og medarbejdere sætte den strategiske kurs for den videre udvikling af TAW. Herudover bliver du det centrale bindeled mellem TAW og en lang række eksterne aktører og partnerskaber inden for mange forskellige aktiviteter strækkende sig fra talentudvikling over uddannelsesudvikling til forsknings- og udviklingsprojekter. Endelig spiller TAW i dag en central rolle i arbejdet med den nationale udvikling af den visuelle industri inden for kultur, erhverv, læring, visuel forskningsformidling og -metode.
Du skal med andre ord være en dygtig og erfaren lederprofil, der arbejder visionært og strategisk på såvel indersiden som ydersiden af TAW. Du skal have blik for at videreudvikle en dynamisk og kreativ organisation og folde dens potentialer ud – både hos de ansatte og de studerende. Du har en fagligt relevant baggrund – gerne suppleret med en lederuddannelse.

Struktureret netværker med gennemslagskraft
Din personlighed er afgørende for at lykkes i stillingen. Vi søger en udadvendt og tillidsvækkende person, der er en stærk netværker og kan begå sig på alle organisatoriske niveauer. Det er en forudsætning, at du har indsigt i og erfaring fra denne eller nært beslægtede brancher, og det er en stor fordel, hvis du er vant til at samarbejde med politikere og centrale beslutningstagere.
Vi forventer, at du har interesse for uddannelsesverdenen. Du skal have blik for at drifte og styre en kompleks organisation, og du skal have erfaring med budgetstyring og kendskab til projektøkonomi og funding. 
Kulturen på TAW er på én gang hjemlig og global. Lige så rodfæstet som TAW er i Viborg, lige så international er stedets profil. Der er mange internationale projekter, og flere ansatte har, ligesom mange studerende og samarbejdspartnere, en international baggrund. Det er derfor et krav, at du er flydende på såvel dansk som engelsk i både skrift og tale.

For yderligere information om stillingen:
Du kan læse mere om stillingen i jobprofilen på dette link: Job og personprofil
Du er også velkommen til at kontakte uddannelsesdekan for storytelling, design og businessuddannelserne, René Foli, på telefon: 87551447.

Ansøgningsfrist den: 13. april 2020.
Første samtalerunde forventes afholdt den 17. april og anden samtalerunde forventes afholdt den 24. april. De kandidater, der går videre til anden samtalerunde, skal gennemføre et testforløb hos VIAs HR-afdeling.

Løn og ansættelsesvilkår:
Lederen af TAW ansættes efter gældende overenskomst uden højeste arbejdstid.
Hovedarbejdssted er Kasernen i Viborg, men der må forventes en del international rejseaktivitet samt mødeaktiviteter i hele Region Midtjylland og hovedstadsområdet, så både kørekort og egen bil er en forudsætning.

Kort om The Animation Workshop
The Animation Workshop har som uddannelsesinstitution og videncenter skabt et stærkt, internationalt og kreativt miljø for studerende, kunstnere og iværksættere inden for animation, tegneserier og nye medier. TAW er organiseret som en videnklynge i VIA University College og har til huse i de gamle kasernebygninger på Viborgs tidligere kaserne.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN’s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.
 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
VIA University College
Kasernevej 5
8800
Viborg
Tlf
87551447
Praktisk information
Oprettet
18-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
330212991
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Forskning og undervisning, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Uddannelsesleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed