Gem annonce

Leder af de psykiatriske bofællesskaber og bostøtte i Holbæk Kommune

Holbæk Kommune

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
26-03-2020
Kontakt
Holbæk Kommune
Kanalstræde 2
4300
Holbæk
Tlf
72365547
Praktisk information
Oprettet
26-03-2020
Udløber
19-04-2020
Kviknummer
330236488
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Forstander
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Det Specialiserede Voksenområde i Holbæk søger en faglig og organisatorisk stærk leder, og som ikke bare kan overskue, men videreudvikle vores tilbud på området. Du får lov til at overtage ledelsen af en række tilbud, som består af ansatte med stor faglighed og lang anciennitet. Det Specialiserede Voksenområde er et område i udvikling.

Med andre ord, du kan få lov til at være leder for en fantastisk arbejdsplads, som ønsker at lykkes med både kerneopgaven og arbejdsmiljøet. Vi har brug for, at du hjælper os med at videreudvikle struktur og systematik om opgaver, prioritering og samarbejde.

Vi mangler dig fra den 1. juni, hvor du vil få en grundig introperiode med hjælp fra medarbejdere, lederkollegaer, chefkonsulenter.
 
Det psykiatriske voksenområde
Vi har en række forskellige tilbud på det psykiatriske område. Det spænder fra forebyggende og opsøgende indsatser, akuttelefon, væresteder og bofællesskaber til forskellige former for botilbud.

Det er vores tre bofællesskaber samt vores støttekontaktpersoner, som du bliver leder for. Der er cirka 25 ansatte med pædagogisk, sundhedsfaglig og andre relevante uddannelser samt efteruddannelser indenfor psykiatri og forskellige faglige metoder.

Det Specialiserede Voksenområde
I Holbæk Kommune har vi samlet alle tilbud på Det Specialiserede Voksenområde. Det vil sige Rusmiddel, Forsorg, Handicap og Psykiatri. Du får således 9 erfarne og engagerede lederkolleger, som du indgår i et lederteam med. Herudover har vi etableret ledernetværk på tværs i Kerneopgaveområdet Aktiv Hele Livet, og vi har et tæt og meget struktureret samarbejde med vores myndighedsafdeling. Vi forsøger løbende at tilpasse vores tilbud og indsatser til de givne behov i vores myndighedsafdeling og andre kommuner, og derfor skal du være indstillet på, at din opgaveportefølje kan ændre sig.
Vi arbejder i en flad organisering, og du refererer direkte til lederen af Det Specialiserede Voksenområde. Det Specialiserede Voksenområde er en del af kerneområdet ”Aktiv Hele Livet”

Dine kompetencer

 • Du er en stærk, tydelig og tillidsvækkende personaleleder med et sikkert overblik
 • Du kan lede en kompleks organisation gennem et tæt samarbejde med koordinatorer
 • Du formår at holde hovedet koldt og hjertet varmt, også når situationen er presset
 • Du er erfaren og uddannet leder, med et indgående kendskab til psykiatriområdet
 • Medarbejderne kan regne med, at du er der, når de har brug for hjælp og opbakning
 • Du kan omsætte politiske mål til meningsfulde processer for borgere og medarbejdere
 • Du kan arbejde strategisk, og skabe sikker økonomistyring
Vi tilbyder
 • Et lederjob med stor selvstændig kompetence
 • Et område hvor vi forholder os til ledelse som fag, ud fra vores ledelsesgrundlag, ledelseskommissionens anbefalinger samt egne og andres erfaringer med hvad der virker
 • Et ledersamarbejde som bygger på opgaver, faglighed og egne spidskompetencer
 • Medarbejdere og koordinatorer som fokuserer på kerneopgaven og samarbejdet
 • En kultur og et MED-udvalg som er optaget af åbenhed, ordentlighed og høj faglighed
 • Et område i udvikling – og dermed også gode personlige udviklingsmuligheder
Løn og ansættelsesvilkår
Løn er selvfølgelig ud fra dine kvalifikationer, og du ansættes på fuld tid og på lederoverenskomst med start den 1. juni 2020.

Yderligere oplysninger
Kontakt meget gerne konstitueret leder for opgangsbofællesskaber Peter Lütken Christensen på mobil 72 36 46 13 petlc@holb.dk, chefkonsulent Jan Adrian mobil 72 36 51 19 ja@holb.dk eller konstitueret leder af Det Specialiserede Voksenområde Jette Nørrekær Lund på mobil 72 36 46 82 eller mail jelun@holb.dk for yderligere oplysninger.

Ansøgning
Der er ansøgningsfrist søndag den 19. april 2020 og vi afholder samtaler onsdag den 22. april 2020 fra kl. 11. Der kan blive tale om en samtale nr. 2. Det vil i givet fald blive tirsdag den 28. april 2020 mellem kl. 13-16.

Om Aktiv hele Livet
Aktiv hele Livet udgør ét af i alt 6 kerneområder i Holbæk Kommune. Aktiv hele Livet består af 4 store enheder: ”Hjemmepleje, sygepleje og rehabilitering”, ”Sundhed og Pleje”, ”Specialiserede voksenområde” samt ”Myndighed”. Herudover er der vores afdeling ”Økonomi og administration”, som betjener de 4 enheder. Aktiv hele Livet har et samlet budget på 1,1 mia. kr.
Holbæk Kommune er med et areal på ca. 580 m2 en geografisk stor kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 71.000 indbyggere og 4.500 medarbejdere. Organisationen har siden januar 2015 haft få fælles kerneopgaver som omdrejningspunkt.
 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Holbæk Kommune
Kanalstræde 2
4300
Holbæk
Tlf
72365547
Praktisk information
Oprettet
26-03-2020
Udløber
19-04-2020
Kviknummer
330236488
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Forstander
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce