Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder af Centerstaben i Center for Børn og undervisnig.

Faxe Kommune

Faxe, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
13-08-2019
Kontakt
Faxe Kommune
Gl Strandvej 12
4640
Faxe
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
19-08-2019
Kviknummer
330058639
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Regionschef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Faxe kommune søger leder af centerstaben til nyoprettet stilling i Center for Børn & Undervisning

Vil du være med til at sikre kvaliteten og styringen af Center for Børn & Undervisning? Er du god til at samarbejde, kan du sikre den daglige drift og på samme tid have øje for udvikling og forandring? Så kunne jobbet som leder af centerstaben i Center for Børn & Undervisning være noget for dig.

Center for Børn & Undervisning er et stort område indeholdende skoler, dagtilbud, PPR, Sundhedsplejen og Tandplejen i Faxe kommune. Centerstaben består af medarbejdere fra forskellige faggrupper som fx administrative medarbejdere, økonomi konsulent, HK’ere, udviklingskonsulenter og pædagogiske konsulenter. Som ny leder af centerstaben kommer du til at spille en central rolle i udviklingen af organisationen og de styringsspor, som vi har lagt.

Som leder af centerstaben i Center for Børn & Undervisning bliver du leder af en centralt placeret stabsfunktion med 7 medarbejdere. Derudover er der 7 konsulenter, som pt. refererer til centerchefen. Du vil få reference til centerchefen for Børn & Undervisning og indgå i ledergruppen i centeret.

Om centerstaben

I centerstaben for Center for Børn & Undervisning løses en række tværgående drift- og udviklingsopgaver i tæt samarbejde med skoler, dagtilbud, PPR, Sundhedsplejen og Tandplejen og øvrige centre i kommunen. Centerstaben varetager blandt andet driftsopgaver vedrørende pladsanvisning, kørsel, opfølgning på budget, ledelsesinformation, fakturering, elev- og personaleadministration.

Samtidig arbejder centerstaben med en række udviklingsopgaver inden for centerets fagområde, herunder vedrørende effektive arbejdsgange, økonomi og styring. Centerstaben har i den forbindelse en vigtig opgave med at kunne levere pålidelige og overskuelige nøgletal, der kan understøtte de administrative og politiske beslutninger på centerets områder.

Centerstaben stiller service, administrativ og konsultativ bistand samt rådgivning til rådighed for det politiske system, ledelsen, de decentrale driftsenheder samt for borgere, virksomheder og organisationer. Hertil kommer den tværgående økonomi styring af centerets budget i samarbejde med de decentrale enheder.

Leder af centerstabens funktioner og opgaver vil blandt andet omfatte

At sikre den administrative bistand i hele Center for Børn & Undervisning

Økonomistyring, herunder arbejde med indførelse af mere prognosebaseret tilgang i styringen, budgetopfølgning, regnskab og budgetlægning.

At udvikle arbejdsgange og dataregistrering, ledelsesinformation

Løbende ledelsestilsyn

Optimering, standardisering og effektivisering af arbejdsgange, processer og mødestrukturer

At udvikle centerets kommunikation - både den interne tværgående kommunikation mellem enhederne og den tværgående til andre centre, samt den eksterne kommunikation til borgene og brugere af centerets ydelser.

At indgå i at skabe sammenhænge på tværs mellem centerets decentrale enheder via et gensidigt og forpligtende samarbejde, herunder bidrage til tværorganisatorisk koordinering

At skabe sammenhæng i indsatsen på eget fagområde og udnytte de muligheder, der er tværgående i Faxe kommune

At sætte retning for centerstabens opgaveløsning og fungere som direkte leder for centerstabens medarbejdere, sikring af overblik og fremdrift i centerstabens arbejdsopgaver

Ligeledes er samspillet med og betjening af centerchef og med ledergruppen for Børn & Undervisning helt centralt, og lederen af centerstaben skal indgå som en kompetent dialogpartner, der kan give konstruktivt med- og modspil og bidrage til at udvikle og kvalificere ledergruppens arbejde med strategiske opgaver og funktioner.

Om dig

Vi forventer, at du har indsigt i den kommunale økonomi og økonomisystemer og kan håndtere økonomistyring på strategisk niveau såvel som i de mere tekniske detaljer. Vi vil også lægge vægt på gode kommunikationskompetencer såvel skriftligt som mundtligt.

Endelig vil det være en forudsætning, at du har en god organisatorisk og politisk forståelse.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mange- enten en relevant kandidatuddannelse, professionsbachelor eller en kommunal uddannelse. Det er ikke det vigtigste, hvad du er, men hvad du kan i dag. Du er naturligt optaget af at udvikle dig som leder og refleksiv på din egen ledelsespraksis.

Du besidder personlige egenskaber kendetegnet ved høj integritet, imødekommenhed, tillidsskabende, og du er god til relationer. Du har analytisk sans, arbejder systematisk, struktureret og kvalitetsbevidst. Du må gerne være begejstret for data, datadrevet ledelse, økonomistyring og enig i, at sikker drift i en organisation udløser potentialer og rum til udvikling.

Vi kan tilbyde

lederstilling med stort ansvar og mulighed for at præge organisationen/indsatserne

mulighedsrum- her skal du være med til at skabe et nyt styrings-setup og få det tværorganisatoriske arbejde til at lykkes

en arbejdsplads, hvor vi undrer os, tænker højt og gerne vil udvikle os

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse snarest muligt.

Lønnen fastsættes i henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn.

Ansøgningsfrist:

Mandag den 19. august kl. 12.00

Ansættelsessamtaler afholdes hhv. den 23. august og den 26. august 2019

For ydereligere oplysninger om stillingen kan centerchef Rikke Westergaard kontaktes på tlf 2484-4587 fra den 12. august.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d5d18e92)

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Faxe Kommune
Gl Strandvej 12
4640
Faxe
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
19-08-2019
Kviknummer
330058639
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Regionschef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed