Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledende overtandlæge til kæbekirurgisk afdeling på Rigshospitalet

Rigshospitalet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-03-2023
Kontakt
Rigshospitalet
Blegdamsvej 9
2100
København Ø
Tlf
35452346
Praktisk information
Oprettet
16-03-2023
Udløber
15-04-2023
Kviknummer
331538758
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Tandlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Banker dit hjerte for ledelse og vil du være en del af et internationalt anerkendt fællesskab, hvor behandling, forskning og uddannelse er i verdensklasse, så er du vores næste kollega.

Vi leverer topprofessionelt arbejde inden for tand-, mund- og kæbekirurgi til patienter fra hele landet. Det er en afdeling i positiv udvikling både strategisk, innovativt og i størrelse, hvor du som en del af afsnitsledelsen får mulighed for at give dit bidrag til et højt specialiseret område. Du bliver en del af et fagligt dygtigt team på 90 medarbejdere, hvor der er fokus på tværfaglighed, sparring og hvor vi hver dag arbejder for bedre og mere innovativ pleje.

Den strategiske, innovative og forskningsmæssige udvikling bliver ledet af Cheftandlæge, Thomas Kofod Steengaard, som du også vil referere til. Der vil være et naturligt tæt samarbejde i forhold til at sikre en stabil afdeling, som kontinuerligt udvikles.

”Jeg ser frem til at få en dygtig og nærværende leder ind, som jeg i samarbejde med kan skabe en afdeling, hvor innovation, strategisk udvikling, daglig drift og arbejdsmiljø går op i en højere enhed” tilføjer Cheftandlægen.

Du bliver ansvarlig for den daglige personale- og driftsledelse af afdelingens 30 tandlæger. Du gør dette i tæt samarbejde med oversygeplejersken og den ledende lægesekretær, som har ledelsen af de øvrige medarbejdere i afdelingen. Din indsats vil også sikre, at cheftandlægen kan fokusere på forskning, udvikling og internationalt samarbejde, så afdelingen bliver et kraftcenter for tand-, mund- og kæbekirurgi. Du vil også være med i det arbejde – og i de næste år ser vi ind i en markant vækst, der også forudsætter tiltrækning og fastholdelse af tandlæger.

Om dig
Størstedelen af din tid vil blive brugt på ledelse og det er derfor essentielt, at du glædes ved denne opgave. Der vil også være mulighed for at tage en tørn eller to i klinikken. Du må meget gerne have erfaring med ledelse – men vi er også nysgerrige, hvis du er et stort ledelsestalent. Er du derudover en dygtig tandlæge og måske endda specialtandlæge, er dette blot en bonus.

Som person er du vedholdende, struktureret og en nærværende leder, som hviler i sit lederskab.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du læse den uddybende beskrivelse af jobbet og rekrutteringsprocessen her – og du er også velkommen til at kontakte Josefine Rønn, konsulent i Mercuri Urval, på telefon 5076 1221, Cheftandlæge Thomas Kofod Steengaard på telefon 3545 0626 eller Chefsygeplejerske Camilla Kjærulff på telefon 3545 4127.

Der er ansøgningsfrist d. 25. april 2023.
Der afholdes 1. og 2. samtaler hhv. d. 2. maj og 12. maj.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Rigshospitalet
Blegdamsvej 9
2100
København Ø
Tlf
35452346
Praktisk information
Oprettet
16-03-2023
Udløber
15-04-2023
Kviknummer
331538758
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Tandlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed