Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledende overlæge til Medicinsk Afdeling, Esbjerg

Sydvestjysk Sygehus

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
18-09-2019
Kontakt
Sydvestjysk Sygehus
Finsensgade 35
6700
Esbjerg
Tlf
79182000
Praktisk information
Oprettet
18-09-2019
Udløber
09-10-2019
Kviknummer
330092012
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Sydvestjysk Sygehus søger ambitiøs ledende overlæge, der vil lede og udvikle et stærkt team af medarbejdere.

  • Er du speciallæge i et af de medicinske specialer?
  • Og har du ledelseserfaring?
Så er du måske vores nye ledende overlæge på Medicinsk afdeling. Som ledende overlæge udgør du sammen med den ledende oversygeplejerske afdelingsledelsen for Medicinsk afdeling og refererer direkte til direktionen.

Afdelingsledelsen skal lede afdelingen med innovation som et nøglebegreb, ligesom du og den ledende oversygeplejerske i samarbejde skal sikre drift, forskning, uddannelse og udvikling inden for jeres økonomiske rammer.Du får desuden naturlige nære samarbejdsrelationer til de øvrige afdelingsledelser, og skal tage teten i at udvikle og vedligeholde et ledelsesnetværk blandt de afdelinger som er væsentlige interessenter for Medicinsk afdeling.

Vi forventer også, at du vil bidrage til at fastholde afdelingens gode uddannelsesmiljø for alle faggrupper. Derudover skal du understøtte den forskning, der er i gang, ligesom du også skal samarbejde med sygehusets forskningsleder om den overordnede forskningsstrategi for Sydvestjysk Sygehus.

Om afdelingen:
Medicinsk afdeling på Sydvestjysk Sygehus er en stor afdeling med otte selvstændige specialer og tilhørende ambulatorier, der er beliggende i Esbjerg og Grindsted. Specialerne er: Endokrinologi, Gastroenterologi, Lungemedicin, Hæmatologi, Kardiologi, Reumatologi, Nefrologi og et team der arbejder med palliation.

Derudover er et team af diætister, lægesekretærer, samt stabsfunktioner også en del af afdelingen.

  • ca. 100 senge – fordelt på 4 sengeafsnit
  • ca. 50 læger, 250 sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter og 40 lægesekretærer
  • 30 til 40 KBU-læger årligt
Den daglige ledelse af specialerne i medicinsk afdeling foretages af en afsnitsledende sygeplejerske og en specialeansvarlig overlæge. Sparring og ledelse af disse lederteams er højt prioriteret.

Samarbejde på tværs mellem specialer og personalegrupper bliver prioriteret højt, og som en del af Syddansk Universitetshospital har Medicinsk afdeling en stærk forskningsprofil indenfor flere specialer.

Fra 2022 skal afdelingen også bidrage til undervisning af fremtidens læger på SDU’s kandidatuddannelsen i medicin på Sydvestjysk Sygehus.

Det er et ønske fra vores side, at du er forskningsaktiv, eller har et grundigt kendskab til forskningens betydning for en medicinsk afdeling, hvor forskningen integreres i driften.

Vores forventning til dig:
Vi tør godt stille krav til vores medarbejdere, og vi forventer, at du har en ambition om at sikre smidige og effektive patientforløb af høj kvalitet og være en del af at veldrevet og ambitiøst sygehus.

Som person er du engageret og visionær, og du er en stærk forandringsleder, der ikke er bange for udvikling og implementering. Du er synlig og nærværende – og du skal også være handlekraftig, robust og en dygtig kommunikator.

Om sygehuset:
Sydvestjysk Sygehus er et veldrevet akutsygehus med høj faglighed for det sydvestjyske område i Region Syddanmark. Sygehuset har aktiviteter i henholdsvis Esbjerg, Grindsted og i Brørup.

Sydvestjysk Sygehus rummer de fleste kliniske specialer på et højt fagligt niveau sammen med en udbygget og moderne diagnostisk funktion. Der behandles ca. 40.000 indlagte patienter om året, og der gennemføres ca. 285.000 ambulante besøg på årlig basis. Der er mange spændende aktiviteter i gang på sygehuset. Sydvestjysk Sygehus ombygges i disse år til et af regionens akutsygehuse, og i den forbindelse er blandt andet bygget en ny sengebygning med 158 ensengsstuer, ligesom der er etableret en heliport på toppen af sygehuset.

Ansøgning:
Ansøgningen skal udfærdiges med udgangspunkt i de 7 lægeroller for speciallæger: Medicinsk ekspert, kommunikator, samarbejder, leder/administrator, sundhedsfremmer, akademiker og professionel.

Følgende skema bedes udfyldt med relevante data fra dit CV og sendes med din ansøgning.

Funktionsbeskrivelse

Yderligere oplysninger:
Vil du høre mere om stillingen eller sygehuset, så tag fat i lægefaglig direktør Anna-Marie Bloch Münster på tlf. 7918 2005 eller mail:Anna-Marie.Bloch.Munster@rsyd.dk.

Du er også meget velkommen til at læse mere om afdelingen.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold overenskomst for lægelige chefer.

Ansættelsestidspunkt d. 1. december 2019 eller efter aftale.

Ansøgningsfristen er d. 9. oktober 2019

Ansættelsessamtaler afholdes d. 21. oktober 2019 og d. 24. oktober 2019 i Esbjerg.

På Sydvestjysk Sygehus tænker vi i det hele menneske. Du vil opleve, at vi både har fokus på dig og din faglige karriere, men også på resten af din familie, som også skal være en del af Danmarks 5. største by med by, skov, hav og strand i nær afstand.

Se f.eks. mere om karrieremuligheder og tilflytterservice på www.energimetropol.dk og se mere om Esbjerg her.Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Sydvestjysk Sygehus
Finsensgade 35
6700
Esbjerg
Tlf
79182000
Praktisk information
Oprettet
18-09-2019
Udløber
09-10-2019
Kviknummer
330092012
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed