Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledende overlæge til alloplastiksektionen på Afdeling for Led- og Knoglekirurgi på Herlev og Gentofte Hospital, Gentofte matriklen, søges til daglig ledelse i tæt tværfagligt samarbejde.

Gentofte Hospital

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
24-01-2023
Kontakt
Gentofte Hospital
Kildegårdsvej 28
2900
Hellerup
Tlf
38673636
Praktisk information
Oprettet
24-01-2023
Udløber
12-02-2023
Kviknummer
331474472
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Ledende overlæge til alloplastiksektionen på Afdeling for Led- og Knoglekirurgi på Herlev og Gentofte Hospital, Gentofte matriklen, søges til daglig ledelse i tæt tværfagligt samarbejde. Der vil også være ledelse af en mindre fod & ankel- og idrætskirurgisk sektion herunder ledelse af filterfunktion for tumorudredning af bløddelstumorer i bevægeapparatet.

Afdeling for Led- og Knoglekirurgi en er en af landets største ortopædkirurgiske afdelinger, som varetager både akut og elektiv kirurgi, herunder højt specialiseret behandling.

Vi søger en alloplastikkirurg til vores ledelsesteam, som har lyst til at lede ovennævnte sektioner. Du skal som kliniker beherske enten knæ- eller hoftealloplastikkirurgi eventuelt begge områder.

Den ledende overlæge er ansvarlig for driften af sektionerne i samarbejde med oversygeplejersken i ambulatoriet og oversygeplejersken i sengeafsnittet.

Det forventes, at den ledende overlæge har interesse for at lede både alloplastik-, fod, ankel- og idrætsspecialet, og at denne har interesse for at arbejde med optimering og forbedring af patientforløb.

Det forventes ligeledes, at den ledende overlæge har flair for drift, udvikling og ressourceudnyttelse.

Den ledende overlæge har det overordnede ansvar for godkendelse af vagtplanen og prioritering af fordelingen af ressourcer. Herunder sikring af den faglige kvalitet og udvikling af kommende speciallæger og yngre speciallæger.

Stillingen er vagtfri.

Om afdelingen Afdelingen består af ca. 350 medarbejdere fordelt på to matrikler. Afdelingen har årligt 80.000 ambulatoriebesøg, 65 operationslejer ugentlig og 82 senge fordelt på tre sengeafsnit og er meget aktiv inden for klinisk forskning.

Afdelingen har hovedfunktion indenfor traumatologi, infektions- og idrætskirurgi, regionsfunktion indenfor fod, ankel- og alloplastikkirurgi og højt specialiseret funktion indenfor skulder-, albue- og håndkirurgi. Den akutte behandling varetages primært på Herlev Hospital, mens den elektive behandling foregår på Gentofte Hospital.

Afdelingen har en teamstruktur med syv teams, og en strategi for ledelse af patientforløb med udgangspunkt i Region Hovedstadens strategi ’Fokus og Forenkling’ og hospitalets ambition ’Godt Behandlet’.

Afdelingen arbejder med flere pejlemærker for at sikre faglig udvikling og høj faglig standard indenfor bl.a. udredning og behandling, patientoplevet kvalitet og høj patienttilfredshed.

Der henvises i øvrigt til afdelingens hjemmesider på henholdsvis Herlev og Gentofte.

Om dig Stillingen ønskes besat af en alloplastikkirurg.

Det er vigtigt, at du

 • bakker op om udvikling og forskning i afdelingen
 • kan begå dig blandt alle faggrupper og i et tværfagligt ledelsesteam og lægger vægt på at være en synlig leder
 • forstår at koble udfordringer i en politisk ledet organisation til daglig ledelse, der giver mening for patienter og personale
 • arbejder ambitiøst, åbent og målrettet med at inddrage patienter og pårørende
 • er god til at samarbejde
 • har nemt ved at etablere stabile og smidige samarbejdsrelationer og kan sætte medarbejdernes potentialer i spil
 • er åben og anerkendende i din kommunikation og kan stå på mål for et godt arbejdsmiljø
 • har interesse for ledelse
Løn- og ansættelsesvilkår Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingen Ønsker du yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte cheflæge Steen Mejdahl på telefon 38682330 eller 38673400

Ansøgningsfrist og proces for ansættelse Ansøgningsfristen er søndag den 12. februar 2023. I ansøgningen bedes du forholde dig til hver af de syv kompetencer, som lægerollen indeholder. Du sender ansøgningen via annoncelinket her på siden.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 8.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Henvisningsmateriale DET HANDLER OM LIV Hver dag bringer vi liv til verden, vi redder liv og vi forbedrer liv.

Vores patienter er det meningsfulde omdrejningspunkt for alt, hvad vi gør, og vi søger dygtige, engagerede og nærværende medarbejdere, som kan og vil bidrage til, at patienter føler sig godt behandlet hos os. Herlev og Gentofte Hospital er en stor dynamisk arbejdsplads med stærke faglige miljøer og med plads til, at du får både dine kompetencer og dine ambitioner i spil. Vi tager godt imod dig, så kom og vær med!

Fakta Herlev og Gentofte Hospital er Region Hovedstadens største akuthospital med flere stærke specialer, der driver forskning og behandling i international klasse. Hospitalet åbnede i 2021 nye flotte fysiske rammer på Herlev-matriklen. Akutmodtagelse, Børn og Unge og flere medicinske sygdomme er flyttet ind. Kvinde-Barn sygdomme, Fødeafsnit og operationsafsnit følger i september 2022.

 • Herlev og Gentofte Hospital har 6.300 ansatte
 • Hospitalet har 23 kliniske afdelinger
 • Hvert år gennemføres
  940.000 ambulante besøg,
  140.000 akutte ankomster,
  78.000 indlæggelsesforløb og
  35.000 operationer
Hospitalet har et driftsbudget på 4,9 mia. kr.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Gentofte Hospital
Kildegårdsvej 28
2900
Hellerup
Tlf
38673636
Praktisk information
Oprettet
24-01-2023
Udløber
12-02-2023
Kviknummer
331474472
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed