Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledende overlæge for neuroradiologisk sektion, Radiologisk Afd., Aalborg Universitetshospital

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
08-09-2023
Kontakt
Region Nordjylland
Hobrovej 18-22 1
9000
Aalborg
Tlf
51821150
Praktisk information
Oprettet
08-09-2023
Udløber
26-09-2023
Kviknummer
331577732
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Efter en omorganisering i Radiologisk Afdeling har vi nu brug for en ledende overlæge for den neuroradiologiske sektion. Har du lyst til ledelse indenfor den neuroradiologiske sektion og dermed være faglig sparring for afdelingsledelsen på Radiologisk Afdeling, er her en unik mulighed for at være med til at sætte retningen sammen med afdelingsledelsen.

Vi søger pr. 1/11-2023 eller efter aftale en ledende overlæge, der vil have det overordnede ansvar for hele det neuroradiologiske område i tæt samarbejde med både ledende oversygeplejerske og to udviklingsradiografer.

Sektionen er i dag meget velfungerende, og vi er 8 neuroradiologer og 2 neurointerventionister tilknyttet sektionen, hvilket giver et rigtig godt fundament for dig som kommende ledende overlæge. I neurointerventionsafsnittet har du rigtig god faglig støtte, da vi dér har en specialeansvarlig overlæge.

Fagligt får du ansvaret for at nationale retningslinjer implementeres og at vi som afdeling er med til at levere en høj faglig kvalitet. Ligeledes er du med i front når vi taler AI løsninger, sikrer overholdelse af kræftpakker, booking-planlægning osv. Som ledende overlæge bliver du den direkte faglige sparring for afdelingsledelsen, så vi sammen kan træffe de rigtige beslutninger.

Idet området har stor politisk bevågenhed, kræver stillingen at du formår at skabe rigtig gode samarbejdsrelationer – både internt som eksternt. Som afdeling ser vi det vigtige i, at du har lyst til at indgå i diverse neuroradiologiske fora på regionalt og nationalt plan. I stillingen ligger naturligt også samarbejdsfladen til bl.a. neurologien og neurokirurgien, onkologien og øre, næse, hals-afdelingen, som vi i forvejen har et godt og tæt samarbejde med.

Som ledende overlæge får du også den direkte personaleledelse af de medarbejdere, der har funktion i din sektion. Det betyder, at du får ansvaret for den daglige bemanding i samarbejde med vores vagtplanlægger. Du skal være med til at udvikle dine medarbejderes faglige udvikling, og herunder kvalificere kursusdeltagelse, uddannelse og afholde udviklingssamtaler.

For at fastholde din kliniske erfaring, vil du også indgå i det daglige kliniske arbejde herunder vagtdeltagelse. Det aftales nærmere hvor stor en andel af din arbejdstid der er klinisk og hvor stor en del der er administrativ.

Om afdelingen og sektionen
Radiologisk Afdeling er en af landets største med et årligt undersøgelsesantal på ca. 300.000. Afdelingen diagnosticerer, undersøger og behandler patienter indlagt på Aalborg Universitetshospital samt henviste patienter fra de praktiserende læger i Region Nordjylland. Derudover udføres de højt specialiserede funktioner indenfor radiologi i Region Nordjylland kun i Aalborg. Afdelingen er fordelt på 5 matrikler: Aalborg Nord, Aalborg Syd, Thisted, Hobro og Farsø. Den opslåede stilling er fysisk placeret i Aalborg.
 
Ansøgers kvalifikationer
Du er speciallæge i radiologi med erfaring indenfor det neuroradiologiske område og meget gerne med dokumenteret ledelsesmæssig uddannelse og erfaring. Ansøgere uden opfyldelse af ønskerne vil også kunne komme i betragtning, hvis blot motivation og anden relevant lægefaglig erfaring er til stede. Du skal have evne til at gennemføre strategisk planlægning og kunne håndtere organisatoriske forandringsprocesser og problemstillinger på tværs af faggrupper og afdelinger lige som du skal have meget gode samarbejdsevner.

Personlige kvalifikationer
Der søges en læge med gode samarbejdsevner, fleksibilitet, loyalitet og empati. En læge som rummer en god personlig integritet såvel som evne til at udvise ledelsesmæssig handlekraft og beslutsomhed, når det er nødvendigt.

Forskning og udvikling
Som universitetshospital har forskning og udvikling en høj prioritet. Universitetshospitalet indgår i væsentlig grad i både introduktions- og hoveduddannelsen i radiologi. Der arbejdes kontinuerligt på at udvikle et godt læringsmiljø, der sikrer de yngre læger en solid basis- og specialistuddannelse.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til leder af Radiologisk Afdeling Peter Lasborg (peter.lasborg@rn.dk) tlf. 40207594.

Ved ansættelser i Region Nordjylland skal der indhentes reference samt børneattest på den ansøger, der ønskes ansat.
Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst for YL eller OVL indgået mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger.
Motiveret ansøgning vedlægges curriculum vitae.

Samtaler forventes gennemført fredag d. 29. september 2023.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Nordjylland
Hobrovej 18-22 1
9000
Aalborg
Tlf
51821150
Praktisk information
Oprettet
08-09-2023
Udløber
26-09-2023
Kviknummer
331577732
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed