Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ledende HR konsulent (provstikonsulent)

LEMVIG PROVSTI BØVLING PRÆSTEGÅRD

Lemvig, Vestjylland

Indrykket
11-02-2019
Kontakt
LEMVIG PROVSTI BØVLING PRÆSTEGÅRD
Bøvlingvej 15
7650
Bøvlingbjerg
Praktisk information
Oprettet
11-02-2019
Udløber
03-03-2019
Kviknummer
329958143
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Human Resource konsulent (HR)
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Stillingen som ledende provstikonsulent ved Holstebro, Lemvig og Struer provstier er ledig til besættelse 1. maj 2019 eller snarest muligt.

Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Ansættelsesområdet er 3 samarbejdende provstier, der består af 47 menighedsråd i Den Danske Folkekirke i Viborg Stift. Bestyrelsen for samarbejde om Sekretariat for Personale og Udvikling er ansættende myndighed.

Vi søger en leder for det fælles sekretariat med ansvar over for sekretariatets bestyrelse ud fra de rammer bestyrelsen sætter samt ansvar for en medarbejder ansat under organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) i staten.  

Sekretariatslederen bidrager med dataindsamling, akademisk funderede analyser med udarbejdelse af handlingsplaner i provstierne på grundlag af en ledelsesfaglighed mht. proces- og forandringsledelse. fx:

 • Analysere udfordringer og fremtidige fokuspunkter i de 3 provstier og være ledelsesressource mht. innovation og udvikling af samarbejder evt. under Folkekirkens forsøgsordning.
 • Bistå menighedsråd og provstiudvalg med organisations- og strukturanalyser af menighedsrådenes arbejdspladser for at sikre bedre anvendelse af de tilstedeværende ressourcer.
 • Analysere kirkegårdsdrift i de 3 provstier løbende og komme med forslag til ”best practice”. Bistå menighedsrådene i at sikre veldrevne kirkegårde og herunder tilpasse kirkegårdene til fremtidens behov og dermed sikre ansvarlig økonomisk forvaltning.
 • Bidrage i samvirke med menighedsråd og provstiudvalg mht. planlægning og gennemførelse af visions- og strategimøder, kurser, temadage og ERFA-grupper for menighedsråd og personale og således bidrage til innovation og kompetenceudvikling i sogne og provstier.
 • Ansvarlig for benchmarking og kvalitetssikring samt udvikling af kvalitet mht. til ressourceanvendelse og mål i sogne og provstier på et akademisk niveau.

Herudover vil du i samarbejde med den anden provstikonsulent løse følgende opgaver:

 • Rådgivning og vejledning til menighedsrådene vedrørende personalejuridiske spørgsmål, herunder ansættelsesvilkår, ferie, afsked, ændring af vilkår, sygdom mv., herunder deltagelse i samtaler med menighedsråd og medarbejdere.
 • Rådgivning, vejledning og sparring til menighedsrådenes kontaktpersoner i relation til kontaktpersonernes daglige ledelse af det folkekirkelige personale.
 • Rådgivning og bistand til udarbejdelse af bl.a. stillingsopslag, ansættelsesbeviser og lønforhandlinger.
 • Behandling af personsager, og bisidder for menighedsrådene i forhandlinger med de faglige organisationer.
 • Hjælp til vurdering af stillingsnormeringer.
 • Hjælp til menighedsråd med aftaler om samarbejde mellem menighedsråd og personale og de forandringsprocesser som følger.
 • Hjælp til menighedsråd om udvikling af det fysiske og psykiske arbejdsmiljø, f.eks. i forbindelse med arbejdspladsvurdering (APV), arbejdsmiljødrøftelser, forebyggelse af ulykker m.fl.
 • Samarbejde med Landsforeningen af Menighedsrådsmedlemmer og medarbejdere i Viborg Stift.

De 3 provstier stiller kontorfaciliteter til rådighed, men der vil også være mulighed for en delvis hjemmearbejdsplads. Der må påregnes nogen aften- og i mindre grad weekendarbejde samt en del kørsel, hvorfor kørekort og bil er en nødvendighed.

Vi forventer at:

 • Du har erfaring inden for proces- og forandringsledelse og det personalejuridiske område, ligesom vi gerne ser, at du har erfaring med offentligretlige ansættelsesforhold.
 • Du er i stand til at arbejde selvstændigt og klar til udfordrende opgaver.
 • Du er struktureret og initiativrig.
 • Du har gå-på mod og har let ved at samarbejde med nye og forskellige mennesker hver dag.
 • Du har et kvikt hoved og et godt humør.

Aflønning følger vilkårene i organisationsaftale for AC-overenskomst. Aftalen kan ses på www.folkekirkenspersonle.dk.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til, provst Ole Rasmussen Lemvig Provsti tlf. 53 65 30 96 eller provst Niels Arne Christensen Holstebro Provsti tlf. 24 24 97 86.

Ansøgning vedlagt CV og relevante bilag sendes mærket ”Ansøgning ledende provstikonsulent” til formanden for bestyrelsen for Sekretariat for Personale og Udvikling provst Ole Rasmussen Lemvig Provsti mail: lemvig.provsti@km.dk senest den 03. marts 2019.

Ansættelsessamtale forventes at finde sted i uge 10.

Der vil blive indhentet referencer og straffeattest.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
LEMVIG PROVSTI BØVLING PRÆSTEGÅRD
Bøvlingvej 15
7650
Bøvlingbjerg
Praktisk information
Oprettet
11-02-2019
Udløber
03-03-2019
Kviknummer
329958143
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Human Resource konsulent (HR)
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed