Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Langagerskolen søger psykologer til skolens konsulentteam

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
15-09-2021
Kontakt
Aarhus Kommune
Bøgeskov Høvej 10
8260
Viby J
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
17-09-2021
Kviknummer
330828451
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Om jobbet:
Ønsker du et fagligt udfordrende og udviklende job med rådgivnings-, supervisions- og undervisningsopgaver? Har du interesse for autismespektrumforstyrrelser og ADHD, og har du lyst til at være med til at gøre Langagerskolens tilbud endnu bedre?

Du skal arbejde både internt på skolen og deltage i løsningen af eksterne opgaver – blandt andet for VISO.

Der er tale om to stillinger, du bedes angive i din ansøgning, om du er ansøger til begge stillinger.

En fast stilling på 37 timer pr. 1. oktober eller snarest derefter

Et barselsvikariat på 37 timer pr. 1. november 2021

Din profil:
På Langagerskolen ønsker vi velkvalificerede medarbejdere til opgaveløsningen. Uddannelses- og udviklingsaktiviteter prioriteres højt for at sikre, at vi har engagerede og fagligt kvalificerede medarbejdere. Med baggrund i dette vægtes kompetenceudvikling højt.

Vi søger psykologer med interesse for, viden om og indsigt i de psykologiske og afledte pædagogiske teorier og redskaber i forhold til:

Neuropsykologiske tilstande hos børn og unge omfattende: 

o  Autismespektrumforstyrrelser

o  Diagnoser indenfor ADHD-spektret

o  Komorbide tilstande f. eks forskellige angsttilstande og depression

Forståelsen af ovenstående tilstande bygger på en neuropsykologisk referenceramme. Udredning og relevante indsatser er baseret på en kognitiv tilgang. Grundet kompleksiteten inden for feltet arbejdes der helhedsorienteret med blandt andet udgangspunkt i Low Arousal, TEACCH og Atlass.

Langagerskolens psykologer er en del af et tværfagligt konsulentteam bestående af psykologer, skolekonsulenter og pædagogiske vejledere. I teamet prioriteres tværfaglig sparring og supervision og psykologfaglig supervision.

Det tværfaglige arbejde på Langagerskolen omfatter samarbejde med lærere, pædagoger og barnet/den unge, arbejde med supervision, rådgivning og vejledning samt samarbejde og samtaler med forældre. Derudover skal du undervise på Langagerskolens kurser i alsidige psykologiske og pædagogiske problemstillinger med relevans for skolens målgruppe.

Udover ovenstående forudsætninger ønskes psykologer, som efter en introduktion, kan indgå i skolens mange eksterne opgaver, herunder VISO-opgaver for Socialstyrelsen.

Da der i forbindelse med opgaveløsningen vil være kørsel, skal ansøgerne have kørekort. Skolen stiller bil til rådighed.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattestsamt samt en til enhver tid anmærkningsfri børneattest.

Hvis du vil vide mere:
Se detaljerede oplysninger om Langagerskolen på www.langagerskolen.dk og ATLASS.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Jens Frostholm eller viceskoleleder Lisbet Pilgaard på telefon 86 28 73 55.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning, uddannelsesbevis samt  andre relevante bilag. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfristen er fredag den 17. september 2021. Det forventes, at der afholdes samtaler onsdag den 29. september 2021.

Om os
Langagerskolen er en kommunal specialskole for elever med Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF) og/eller svær ADHD samt en række tilgrænsende udviklingsforstyrrelser og/eller komorbide tilstande. Langagerskolen er oprettet og drevet i henhold til Folkeskoleloven og har elever fra 0. til 10. klasse.

Langagerskolen er for de fleste elevers vedkommende organiseret i et helhedstilbud, hvor skolefaglig undervisning og socialfaglig læring (SFO) er integreret i et sammenhængende og integreret tilbud i overensstemmelse med den enkelte elevs individuelle behov. Langagerskolen har desuden et mindre antal elever, der kun modtager skoletilbud.
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Bøgeskov Høvej 10
8260
Viby J
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
17-09-2021
Kviknummer
330828451
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed