Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Landskabsarkitekt til spændende stilling som uderums- og affaldssorteringskonsulent i Børne- og Ungdomsforvaltningen

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-06-2023
Kontakt
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
23203973
Praktisk information
Oprettet
01-06-2023
Udløber
16-06-2023
Kviknummer
331570719
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Landskabsarkitekt
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at sikre gode uderum og udendørs affaldsløsning for Københavns børn og unge?

Børne- og Ungdomsforvaltningen søger landskabsarkitekt til en spændende stilling som uderums- og affaldssorteringskonsulent, hvor du som forvaltningens fagperson skal arbejde med udvikling, fornyelse og kvalitetssikring af skolers og daginstitutioners pædagogiske uderum samt affaldssortering. Du bliver en del af Pædagogiske Uderum og Containerteamet, der organisatorisk hører under Bygningsdrift i Administrativt Ressourcecenter i Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen (BUF).

I de to teams løses opgaverne i tværgående samarbejde med andre faggrupper i forvaltningen. Vi arbejder tæt sammen, sparrer løbende med hinanden og koordinerer opgaverne indbyrdes. Vi sidder fysisk sammen med andre faggrupper i et storrumskontor. Du kommer til at arbejde med følgende hovedopgaver:

 • Udendørs sorteringsfaciliteter
  Du kommer til at tage del i screeningen af alle skoler og daginstitutioners udendørs affaldsløsning for at afdække, hvorvidt de lever op til den gældende affaldsbekendtgørelse. I de tilfælde, hvor der er behov for nye sorteringsfaciliteter, skal du som projektleder stå for at udarbejde løsningsforslag og varetage anlægsfasen. Derudover skal du inddrage de relevante interessenter og stå for den kommunikative del mellem BUF og enheden.
 • Rådgivning om uderum og udendørs affaldssortering
  Som forvaltningens fagperson i alt hvad der vedrører de pædagogiske uderum og affaldssortering, skal du svare på henvendelser fra borgere, institutioner, skoler og andre dele af forvaltningen i spørgsmål, der vedrører legepladserne og udendørs affaldssortering.·Åbne skolegårde og skolers idræts- og bevægelsesfaciliteter. Du skal koordinere screeningen af ca. 70 skolers udeområder ved at kortlægge mulighederne for at holde skolegårdene åbne for offentligheden efter skoletid og opgradere de nuværende bevægelsesfaciliteterne. I den forbindelse skal du kunne arbejde på tværs af forvaltningerne og indgå i tværfaglige teams.
 • Legepladsinspektioner og besøg på institutioner og skoler
  Du skal fungere som legepladsinspektør og besøge institutioner og skoler, hvor du skal foretage helhedsvurderinger og sikkerhedsinspektioner af legepladserne og efterfølgende udfærdige inspektionsrapporter. I den forbindelse skal du også rådgive personalet om indretning af uderum, som bedst muligt understøtter det pædagogiske arbejde og som skaber de bedste rammer for børnene. Endvidere skal du arbejde med beplantning, biodiversitet og bæredygtighed.
 • Fornyelse af nedslidte uderum på skoler og daginstitutioner
  Du får ansvar for renovering af nedslidte legepladser, når der bevilges midler på budgettet. Det betyder, at du skal stå for brugerinddragelse af børn og voksne, programmering og udbud af projekter til legepladsleverandører og entreprenører med tegninger og/eller beskrivelser, økonomistyring og tilsyn i etableringsfasen.
 • Kvalitetssikring af udeområder samt intern og ekstern rådgivning
  Du kommer til at stå for kvalitetssikring og rådgivning i forbindelse med nybyggeri og helhedsrenoveringer af skoler og daginstitutioner. Som fagperson er du med i processen fra planlægning til endelig aflevering af byggeri og uderum.
Vi forestiller os, at du er uddannet landskabsarkitekt med kompetencer indenfor udeområder på skoler og daginstitutioner, og at du har erfaring med arbejdsopgaver inden for affaldssortering. Du skal:

 • have indgående kendskab til børns leg og indretning af uderum, samt have erfaring med at designe uderum til børn i alle aldre
 • have et bredt plantekendskab om hvilke arter, der trives i skolers og daginstitutioners uderum og interessere dig for biodiversitet
 • kunne arbejde selvstændigt med analyse af problemstillinger, udarbejdelse af løsningsforslag, udbudsfasen og anlægsfasen
 • kunne arbejde selvstændig og være løsningsorienteret, samt indgå i et konstruktivt samarbejde på tværs af faggrupper og forvaltninger
 • have erfaring med at arbejde i krydsfeltet mellem pædagogisk personale og driftspersonale, og forstå at inddrage både praktiske og pædagogiske behov i projekter
 • være god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt på dansk
 • være rutineret bruger af AutoCad og Adobe-pakken
 • kunne begå dig strategisk og taktisk i en politisk ledet organisation
Det er en fordel, hvis du:

 • har kendskab til legepladssikkerhed eller allerede er certificeret legepladsinspektør
 • har erfaring med anlægsprocesser samt forskellige udbuds- og samarbejdsformer
 • har erfaring med arbejdsopgaver inden for affaldssortering
Derudover skal du holde af dialogen med børn og voksne og være god til at indgå i et konstruktivt samarbejde med andre faggrupper, eksterne rådgivere, entreprenører og leverandører om de mange aspekter, som indretningen af de pædagogiske uderum indebærer. Du skal trives med at arbejde selvstændigt med såvel inspektioner som projekter og rådgivning, og så skal du kunne håndtere en travl hverdag, hvor det er nødvendigt at kunne prioritere, organisere og strukturere dit arbejde, fordi der indimellem er pres på. Du kommer til at indgå i en afdeling, hvor vi sætter pris på en uformel omgangstone, og hvor du i høj grad planlægger din egen arbejdsdag.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst med Kommunernes Landsforening og relevant faglig organisation. Lønnen afhænger af dine kvalifikationer og forhandles efter principperne om Ny Løn. Stillingen er en fast stilling. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Din daglige arbejdsplads bliver i Bygningsdrift på Nyropsgade i København V. Du skal kunne tiltræde hurtigst muligt og senest den 1. juli 2023.

Yderligere information
Har du spørgsmål, så kontakt teamleder for Bygningsdrift, Torsten Bak, på 2616 4389. Du kan læse mere om Børne- og Ungdomsforvaltningen her.

Lyder jobbet i Bygningsdrift, som et job for dig og matcher din profil ovenstående, så send os din ansøgning.

Søg via linket senest fredag den 16. juni 2023
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 25 og 26.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
23203973
Praktisk information
Oprettet
01-06-2023
Udløber
16-06-2023
Kviknummer
331570719
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Design, arkitektur og grafisk arbejde, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Landskabsarkitekt
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Bygge og anlæg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed