Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lægemiddelakademiker til Serviceproduktionen på Sygehusapoteket Region Nordjylland

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
05-09-2023
Kontakt
Region Nordjylland
Porsvej 1
9000
Aalborg
Praktisk information
Oprettet
05-09-2023
Udløber
24-09-2023
Kviknummer
331577427
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Farmaceut
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Til Serviceproduktionen søger vi en akademiker til lægemiddelproduktion med uddannelsesmæssig baggrund som farmaceut eller tilsvarende. Der er tale om en tidsbegrænset 1-års fuldtidsstilling med tiltrædelse pr. 1. november 2023.

Om Sygehusapoteket Region Nordjylland
Sygehusapoteket Region Nordjylland er en farmaceutisk virksomhed under Region Nordjylland med ca. 240 ansatte. Sygehusapoteket understøtter sikre og effektive medicineringsforløb for nordjyske patienter. Vi arbejder med fremstilling og forsyning af lægemidler, data og farmaceutiske serviceydelser.

Det er vigtigt for os, at vi hele tiden udvikler vores produkter og ydelser, og at disse er økonomisk fordelagtige og lever op til gældende kvalitetskrav.

Om Serviceproduktionen
Serviceproduktionens hovedopgave er at fremstille lægemidler til Region Nordjyllands hospitaler. Produktionen omfatter både lagerholdte produkter og produkter med kort holdbarhed og deraf følgende stramme deadlines.

Vi fremstiller sterile og ikke sterile magistrelle lægemidler, hovedsageligt parenteral ernæring, smertestillende blandinger og klar-til-brug antibiotika til intravenøs brug. Der er tale om produktion i rene rum efter GMP-regler.

For at understøtte Sygehusapotekets langsigtede mål og kundernes efterspørgsel arbejder vi konstant med at øge vores produktivitet, kvalitet og fleksibilitet. Afdelingen består på nuværende tidspunkt af 37 medarbejdere: 9 farmakonomer, 21 produktionsmedarbejdere, 4 akademikere, to ledende farmakonomer samt en afdelingsleder.

Vi har en tværfaglig tilgang, hvor samarbejde på tværs af faggrupperne vægtes højt. Afdelingen har to teams, der arbejder/fremstiller lægemidler på to matrikler, hhv. i Medicinerhuset på Aalborg Universitetshospital og på Porsvej.

Jobbet

 • Produktionskontrol og produktionsgodkendelse i Serviceproduktionen
 • Faglig sparring i forbindelse med den daglige drift
 • Udvikling af nye produkter
 • Udarbejdelse og godkendelse af hovedforskrifter/regimer i Cato – vores produktionsstyringssystem
 • Udarbejdelse, vedligeholdelse og implementere instruktioner
 • Udarbejdelse og implementering af ændringssager
 • Afvigelsesbehandling, udarbejdelse af CAPA-rapporter samt trendevalueringer
 • Behandling af reklamationer
 • Kvalificering og validering af udstyr og processer
 • Projektleder på mindre projekter i afdelingen
 • Deltagelse i tværgående opgaver og projekter i huset
 • Ad hoc opgaver af forskellig karakter
Desuden vil du indgå i det team af farmaceuter og andre AC’ere i produktionen, som i fællesskab forestår produktionskontrol i Sygehusapotekets to produktionsafdelinger, som foruden Serviceproduktionen omfatter Cytostatikaafdelingen.

Vores forventninger
Du har en akademisk baggrund med indgående kendskab til lægemiddelproduktion og
GMP, og du har forståelse for kvalitetssikring. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra produktion i en lægemiddelvirksomhed.

Af personlige egenskaber vægter vi både evnen og viljen til at arbejde selvstændigt og til at kunne indgå i en tværfaglig opgaveløsning. Det er naturligt for dig at tage ansvar, og du har fokus på resultatet af dit arbejde. Du trives i travlhed og kan håndtere at have mange bolde i luften. Du er initiativrig og omstillingsparat samt har en positiv indstilling til både opgaver og kolleger. Du kan formulere dig flydende på dansk i skrift og tale.

Vi kan tilbyde
Et spændende og alsidigt job, hvor du vil få brug for flere sider af din personlighed og faglige viden. Du kommer ind i en afdeling midt i mange forandringsprocesser med kompetente kollegaer og gode muligheder for faglig sparring samt en stor kontaktflade til de andre afdelinger på Sygehusapoteket.

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
På Sygehusapoteket er der flekstidssystem med mulighed for fleksibilitet i arbejdstiderne under hensyntagen til opgaverne og samarbejdet i afdelingen.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til farmaceut Line Poulsen på telefon 41318861 eller afdelingsleder Jurate Bieliauskiene på telefon 25318143. Du kan læse mere om Sygehusapoteket på www.rn.dk/sygehusapoteket eller finde os på Linkedin https://www.linkedin.com/company/sygehusapoteket/.

Ansøgning
Hvis du synes ovenstående lyder spændende og interessant, vil vi meget gerne have en ansøgning fra dig.

Din ansøgning, med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag, skal være os i hænde senest den 24. september 2023 og sendes via Region Nordjyllands elektroniske ansøgningssystem.

Samtaler
Vi forventer at afholde samtaler onsdag den 27. september 2023.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Nordjylland
Porsvej 1
9000
Aalborg
Praktisk information
Oprettet
05-09-2023
Udløber
24-09-2023
Kviknummer
331577427
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Farmaceut
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed