Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

LABORATORIETEKNIKER ELLER KEMIINGENIØR TIL AARSLEFFS LABORATORIUM I HASSELAGER

Aarsleff A/S

Aarhus, Østjylland

Indrykket
08-04-2021
Aarsleff A/S
Birkemosevej 9
8361
Hasselager
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-04-2021
Udløber
25-04-2021
Kviknummer
330593203
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Kemiingeniør
Erfaringer - I højere grad
Microsoft Sharepoint, Navision, SharePoint
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale

Har du interesse i hærdeplast og kompositter, og kan du se dig selv i et eksisterende udviklingsprojekt i forbindelse med produktion af foringer til rør og afløbsledninger, har vi jobbet til dig.

Aarsleff Rørteknik søger en medarbejder til laboratoriet i Hasselager, hvor vi arbejder med materialer for opgravningsfri renovering af rør og afløbsledninger. Aarsleff Rørteknik er et af Aarsleff-koncernens tre forretningsområder og består sammenlagt af tre danske og tolv udenlandske enheder.

 

Deltagelse i optimering af eksisterende projekt
Din primære opgave bliver i samarbejde med projektlederen at udvikle/optimere et eksisterende produkt. I den forbindelse skal du forestå de fysiske tests både i laboratoriet og ved pilot afprøvninger. Du skal være med til at sikre kvalitet og miljø ved ibrugtagning, det er derfor vigtigt, at du er nysgerrig og interesseret i at sætte dig ind i materialerne.

Derudover vil du også komme til at deltage i den daglige drift, hvor opgaver bl.a. kan være udvikling, vurdering og godkendelse af materialer, afvigelsesbehandling, udstyrskalibrering samt rådgivning til datterselskaber.

 

Er du vores nye kollega?
Du har et godt drive og går selvstændigt til opgaverne. Du er samtidig løsningsorienteret og formår at bevare overblikket, når du formidler test, status og resultater til projekt-interessenterne. Du kan begå dig i et produktionsmiljø og forstår vigtigheden af et godt samarbejde med kolleger på alle niveauer.


Vi forestiller os, at du har:

  • en uddannelse som laboratorietekniker eller kemiingeniør
  • 3-5 års erhvervsrelevant erfaring fra en produktionsvirksomhed
  • kendskab til arbejdet med fysisk/kemiske analyser.

Du har kendskab til IT på brugerniveau, Office-pakken er en selvfølge og har du ligeledes erfaring med Sharepoint og Navision, vil det være en fordel. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Kendskab til tysk vil også være en fordel, men det er ikke et krav.

 

Høj faglighed og selvstændige arbejdsområder
Vi tilbyder dig en anderledes og spændende arbejdsplads, hvor du får stor frihed under ansvar i en uformel organisation. Du får kolleger med høj faglighed, stort engagement og fokus på samarbejde. Det daglige arbejde foregår på laboratoriet i Hasselager, hvor udvikling af materialer screenes ved laboratorietest og markforsøg.

Vi har stort fokus på arbejdsmiljøet og ønsker at være bedst i branchen. Derfor kommer du også til at være med til at skabe et sikkert og værdiskabende arbejdsmiljø.

Laboratoriet beskæftiger seks medarbejdere med ansvarsområder inden for udvikling, rå- og færdigvareanalyse samt dokumentation. Laboratoriet og dets arbejde er certificeret efter ISO 9001:2000, ISO 14001:2004 og OHSAS 18001.

 

Lyder det som noget for dig?
Har du spørgsmål eller behov for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte laboratoriechef Anne Sofie Holm på tlf. 5156 8566. Anne Sofie træffes dog ikke i perioden den 9. - 14. april.

Ansøgningsfristen er den 25. april 2021, men send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende vil indkalde til samtaler og afslutter rekrutteringen, når vi har fundet den rette profil.
 

Ansøg nu
Lignende job

Danfoss

ViaBiler A/S Vallensbækvej 71

Skatteforvaltningen, KBH, Hannemanns Allé 25
Aarsleff A/S
Birkemosevej 9
8361
Hasselager
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-04-2021
Udløber
25-04-2021
Kviknummer
330593203
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Kemiingeniør
Erfaringer - I højere grad
Microsoft Sharepoint, Navision, SharePoint
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed