Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvalitetsingeniør - Varimixer A/S ''Strong as a Bear''

DeZignated ApS

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-01-2021
Kontakt
DeZignated ApS
Industrivej 29
6740
Bramming
Praktisk information
Oprettet
19-01-2021
Udløber
11-02-2021
Kviknummer
330456100
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Maskiningeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du erfaring som kvalitetsingeniør, gerne kombineret med mekanisk baggrund? Kan drive test, analyser og konstruktionsopgaver af vores helt unikke produkter? Så er det dig vi gerne vil have med i vores team.

Om Varimixer A/S - STRONG AS A BEAR -Røremaskiner til professionelle, dansk design og kvalitet 

Varimixer A/S blev stiftet i 1915, og er i dag vokset til en verdensomspændende leverandør af planetrøremaskiner. Navnet Varimixer kendes i selv de fjerneste egne af verden, og er forbundet med robusthed, stabilitet og innovation. Virksomheden er i dag blandt de førende indenfor sit felt, og kendt som en pålidelig og serviceminded leverandør af højkvalitetsprodukter produceret i Danmark. Varimixer A/S har egen produktion på adressen i Brøndby, og har 45 ansatte i Danmark.

Om rollen

Vi søger en dygtig og energisk medarbejder til vores kvalitetsafdeling, det primære mål, er at øge indsatsen og samarbejdet omkring kvalitetsopgaver, dette gælder afvigende produkter, der er observeret både internt og eksternt. Der skal arbejdes struktureret med afvigelserne, analyser, afdække behovet for handling, og implementering af handlingen, du skal med andre ord finde de bedste løsninger, som i sidste ende skaber en løbende kvalitetsforbedring og derved en større kundetilfredshed. Udover arbejdet med afvigelser, vil de øvrige arbejdsopgaver være forankret i kvalitetsafdelingen med en del konstruktionsopgaver og et tæt samarbejde med teknisk afdeling. Du får et tæt samarbejde med alle afdelinger i vores organisation specielt i vores produktion. Dernæst vil du være 1. point of contact med vores underleverandører i relation til kvalitetsudfordringer, både nationalt og internationalt, bl.a. Kina. I afdækningen af afvigelser får du også kundekontakt. Vi anvender D4infonet, som vi selv udbygger for at kunne arbejde systematisk og statistisk med kvalitetsopgaverne.I det nye år starter vi implementeringen af et nyt 3D scanningsværktøj til opmåling af emner (Zebicon). Du vil sammen med øvrige medarbejdere komme på kursus i forbindelse med implementeringen. Kvalitetsafdelingen står også for den generelle ”digitalisering”, det betyder i praksis, at der arbejdes med at udbrede adgang og brug af elektroniske formularer og f.eks. tablets i produktionen.
Du tilbydes en varieret hverdag i en virksomhed med lange traditioner, og et internationalt stærkt high end varemærke.

Opgaver og ansvar

 • Konstruktionsopgaver afledt af Root Cause analyser
 • Design/tegne i Autodesk Inventor
 • Reklamationer og afvigelser – udføre Root Cause analyser
 • Tovholder på større reklamationssager
 • Implementering i produktionen – generelt tæt samarbejde med produktionen
 • Leverandørkontakt og kundekontakt
 • Procesoptimeringer, administration og produktion
 • Backup på administration af D4infornet – sikring af god udvikling, systematik og historik
 • Tæt tværfaglig kontakt og samarbejde
Vi sørger for, at du får et grundigt introforløb, specielt også i vores produktion, så du får et godt kendskab til produkterne.

Dine faglige og personlige kompetencer 

Du har erfaring fra en lignende stilling, og helst fra en ordreproducerende virksomhed. Du er uddannet maskiningeniør og har evt. en håndværksmæssig mekanisk baggrund. Du har god forståelse for produktionsudvikling og drift. Det er en fordel hvis du har kendskab til maskiner, maskinbygning og produktion. Du skal have en praktisk tilgang til jobbet, men samtidig formå, at analysere problemstillinger, og selvstændigt komme med forslag til forbedringer. Du skal kunne holde flere bolde i luften på samme tid, uden at miste overblik og samtidig få afsluttet opgaverne. Det er en fordel hvis du har erfaring med Inventor.
 • Praktisk erfaring med 3D tegneprogrammer
 • Analytisk og systematisk
 • Du kan lide at have ”hands on” og samarbejde tæt med produktionen
 • Gode tværfaglige samarbejdsevner
 • Højt energiniveau
 • Du har sans for detaljer og løser opgaver med akkuratesse
 • Du mestrer mange bolde i luften, og har en høj stress tærskel
 • Høj selvjustits i relation til kvalitet
 • Dansk og engelsk i skrift og tale

Ansøgning og kontakt
Er du interesseret i stillingen, så send venligst din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt. Stillingen kan derfor potentielt blive besat før ansøgningsfristens udløb – vi venter dog gerne på den rigtige kandidat. BEMÆRK: Vi kan desværre ikke håndtere ansøgninger sendt pr. alm. mail. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Dorthe Majbrit Bonnicksen fra DeZignated ApS på telefon +45 2715 4303, som varetager rekrutteringsprocessen i samarbejde med Varimixer A/S. Vi ser frem til at høre fra dig.
Du kan læse mere om Varimixer A/S på https://varimixer.com/da/  

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
DeZignated ApS
Industrivej 29
6740
Bramming
Praktisk information
Oprettet
19-01-2021
Udløber
11-02-2021
Kviknummer
330456100
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Maskiningeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed