Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvalitetsansvarlig i Amgros

Amgros I/S

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-01-2023
Kontakt
Amgros I/S
Dampfærgevej 27
2100
København Ø
Tlf
88713061
Praktisk information
Oprettet
13-01-2023
Udløber
30-01-2023
Kviknummer
331462245
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Farmaceut
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du den nye leder, vi drømmer om i kvalitetsteamet? Har du flere års erfaring med kvalitetssikring og en bred viden om fremstilling af lægemidler, så vi kan sparre med dig i hverdagen? Og er du en erfaren leder, der både forstår at prioritere, træffe beslutninger og samtidig formår at inddrage og udvikle dine medarbejdere, så læs endelig videre.

I Amgros får du mulighederne for at bruge al din viden om kvalitet og fremstilling af lægemidler, for kvalitetsteamet løser mange forskellige opgaver i samarbejde med sygehusapotekerne i Danmark. Du bliver leder for et team, der er klar til at tænke nye processer og automatisering sammen med dig. Og så kommer du i øvrigt til at arbejde i et rart og uformelt miljø, hvor vi har det godt og kan grine sammen.

Drift og udvikling med synlig ledelse
Med reference til direktøren for Automatisering og Kvalitet bliver du teamleder for seks dedikerede og kompetente medarbejdere. Kvalitetsteamet varetager den daglige drift af arbejdsopgaver med centrale løsninger for sygehusapotekerne på fremstillingsområdet som indkøb, audit, kontraktudarbejdelse og overvåge bivirkninger.

Som teamleder får du ansvaret for den daglige drift af alle arbejdsopgaver i kvalitetsteamet. Det betyder, at du skal sikre en hensigtsmæssig fordeling af opgaverne og koordinere teamets ressourcer. I overblik bliver dine primære opgaver:

  • Personaleledelse af kvalitetsteamet på 6 medarbejdere
  • Faglig sparringspartner for teamet og kollegerne på landets sygehusapoteker
  • Udvikle, optimere og hvor muligt automatisere processer og arbejdsgange – både internt og i forhold til samarbejdet med sygehusapotekerne
  • Kvalitetsansvarlig i Amgros (Responsible Person)
  • Udføre selvinspektioner i samarbejde med Amgros’ selvinspektionsteam
  • Kvalitetssikre for eksempel valideringsdokumentation og afvigelser
Amgros har en engrosforhandlertilladelse, og vi skal efterleve reglerne for god distributionspraksis (GDP). Vi har derfor en kvalitetsansvarlig – Responsible Person (RP) – der samarbejder tæt med kolleger i hele Amgros. Denne opgave planlægger vi at overdrage til teamlederen hurtigst muligt efter en grundig oplæringsperiode.

Erfaren teamleder med naturvidenskabelig baggrund
Du er uddannet farmaceut eller har en anden naturvidenskabelig kandidatuddannelse. Du har minimum tre års erfaring med QA-opgaver, GMP-erfaring fra anden lægemiddelvirksomhed og kendskab til GAMP5. Optimalt set har du solid erfaring med team- og personaleledelse. Har du erfaring som kvalitetsansvarlig er det yderligere et plus.

Kvalitetsteamet har mange både nationale og internationale relationer og samarbejdspartnere. Derfor er det vigtigt, at du er fortrolig med engelsk.

Din store kontaktflade stiller krav til din evne til at skabe og vedligeholde gode og konstruktive samarbejdsrelationer. Du er af natur opsøgende og har gode kommunikationsevner – mundtligt såvel som skriftligt. Du er energisk, inspirerende, vedholdende og du går gerne forrest for at vise vejen. Du trives med tværfagligt arbejde, herunder at facilitere og optegne nye processer med dine interne og eksterne samarbejdspartnere. Derudover er du god til at skabe de rette rammer for at andre træffer beslutninger.

Din arbejdsform er præget af struktur, og du sikrer, at opgaverne bliver fulgt helt til dørs og leveret til tiden. Du er pragmatisk og evner at tænke i store linjer og løsninger, mens du samtidig har sans for detaljerne.

Kvalitetsteamet – din nye afdeling
Du bliver en del af kvalitetsteamet, hvor vi er 6 specialiserede kollegaer, der løses opgaver i tæt samarbejde med de danske sygehusapoteker. Du vil blive en del af et team, hvor fagligheden er høj og arbejdsmiljøet er uformelt. Vi er overbeviste om, at de bedste resultater skabes af medarbejdere, der har det godt og er i balance. Udvikling og en god work-life-balance bliver derfor også en del af dit arbejdsliv i Amgros.

Kontakt og ansøgning
Er dette job lige dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er den 30. januar, 2023. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Direktør Dorthe Lindegaard på tlf. 8871 3030. Amgros opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Amgros I/S
Dampfærgevej 27
2100
København Ø
Tlf
88713061
Praktisk information
Oprettet
13-01-2023
Udløber
30-01-2023
Kviknummer
331462245
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Farmaceut
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed