Gem annonce

Kunderådgiver til Udbetaling Danmark i Holstebro (barselsvikariat)

ATP

Holstebro, Vestjylland

Indrykket
15-09-2021
Kontakt
ATP
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
28-09-2021
Kviknummer
330779589
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Kunderådgiver
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kan du rådgive og sagsbehandle?
I ATP løser vi opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt er vi i kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager folkepension, har en arbejdsskade eller skal have fleksydelse.

Til ydelsesområdet fleksydelse, en efterlønslignende ordning for borgere, som er visiteret til et fleksjob - er vi i øjeblikket på udkig efter en kollega, der kan rådgive vores kunder via telefon og sagsbehandle digitale henvendelser. Fordelingen mellem telefonbetjening og sagsbehandling er cirka ligelig fordelt med en lille overvægt af sagsbehandling.

Vi søger dig, der får energi af at hjælpe kunder og desuden:

  • kan kommunikere klart og tydeligt og formidle komplekse regler på en kundevenlig måde
  • trives i en hverdag med skiftende opgaver
  • er vant til at arbejde med administrative opgaver med en vis grad af kompleksitet.

Stine, der er kunderådgiver i fleksydelse, sætter lidt ord på hverdagen:

"Fleksydelse er en mindre sektion på otte kunderådgivere, her har vi fokus på at hjælpe og sparre med hinanden for at nå vores fælles mål. Der er plads til udvikling på forskellige niveauer, så vi i dagligdagen kan levere en god og tryg kundeoplevelse."

Er du en erfaren kunderådgiver?
Vi sørger for en god og grundig oplæring, hvor du hurtigt selv får lov til at løse sager og tage telefoner med sparring fra en kollega.

Som person er du nysgerrig, ansvarsfuld og imødekommende. Du har muligvis en relevant uddannelsesbaggrund som kontoruddannet, professionsbachelor, finansøkonom eller lignende, men det vigtigste er, at du har prøvet kræfter med rollen som kunderådgiver et sted, hvor servicering af kunderne sker med en professionel tilgang.

Vil du løse opgaver til gavn for samfundet?
Du bliver en del af et team af professionelle og kvalitetsbevidste kolleger i moderne kontorfaciliteter. Vi lægger vægt på lyst og evne til videndeling og læring - og så skal det være sjovt at gå på arbejde.

Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder - og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere - hele livet. Vi udbetaler årligt ca. 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingsenhed af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, bliver administreret af ATP. Du kan læse mere om fleksydelsesordningen her .

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest søndag d. 29. august. Vi indkalder løbende til samtaler. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionschef Carsten Holm Højriis på HHO@atp.dk eller 2574 9686 .

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
ATP
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
28-09-2021
Kviknummer
330779589
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Kunderådgiver
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce