Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KS medarbejder

SPÆNCOM A/S

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
01-09-2023
Kontakt
SPÆNCOM A/S
Letvadvej 37
9200
Aalborg SV
Praktisk information
Oprettet
01-09-2023
Udløber
24-09-2023
Kviknummer
331576838
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Kvalitetsmedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

KS medarbejder søges til fabrikken i Aalborg
Til vores fabrik i Aalborg, hvor vi producerer huldæk, søjler, bjælker, tagelementer m.m. til boliger, kontorer og andet byggeri, søger vi en resultat- og samarbejdsorienteret KS medarbejder til kontrol af og support til produktionen.

Du kommer på et team af pionerer
Hos Spæncom søger vi altid nye veje mod højere kvalitet, for som totalleverandør af byggeelementer og montage går vi forrest og sætter standarden for intelligente, præfabrikerede betonelementløsninger til al slags byggeri. Som en del af en international koncern rummer vi al den nyeste viden og højeste ekspertise, som gør os til pionerer på vores felt. Vores resultater er skabt af dygtige, ambitiøse og kreativt tænkende medarbejdere - måske er du den næste på holdet?

Som KS medarbejder bliver dit arbejde at foretage stikprøvekontrol i betonelementproduktionen samt foretage kontrolmålinger af forme, armeringsenheder mm. Derudover skal du kontrollere arbejdstegninger, registrere afvigelser og foretage modtagekontrol.

Du får faglig udvikling
Du bliver en del af teamet, der præger fremtidens betonelementbyggerier i Danmark. Vi er altid i bevægelse i dynamisk samarbejde med vores kunder, og det giver dig optimale muligheder for faglig udvikling via spændende og udfordrende opgaver. Du bidrager i denne stilling væsentligt til, at Spæncom får succes fremadrettet. Du vil blive understøttet af et stærkt hold og kollegaer på tværs af de øvrige afdelinger i Spæncom.

Vi forestiller os, at du har nogen års erfaring, viden og forståelse med kvalitetsstyring, arbejder selvstændigt og er initiativrig. Du har gode IT egenskaber og taler/skriver dansk.

Du har en faglig stolthed og medvirker til det gode arbejdsmiljø.

Du får fællesskab og arbejdsglæde
I Spæncom prioriterer vi arbejdsmiljøet tårnhøjt. Vi har det sjovt og spiller hinanden gode, når vi arbejder sammen om at finde den bedste løsning til kunden. Forudsætningen for at præstere overbevisende er glade medarbejdere i et stærkt fællesskab med sammenhold, gensidig omsorg og tryghed - tryghed, som også udspringer af visheden om, at Spæncom har meget høje standarder, når det gælder sikkerhed på arbejdspladsen.

Du går forrest for bæredygtigheden
Betyder bæredygtighed også meget for dig? I Spæncom har vi konstant fokus på det. Vi vil være Danmarks førende leverandør af bæredygtige betonelement-løsninger. Den vigtigste udfordring, vi og hele branchen står over for, er at reducere vores miljømæssige aftryk, og vi vil fortsætte med at gå forrest og tackle udfordringen proaktivt. Blandt andet ved at skabe betonløsninger med præfabrikerede byggeelementer i konstruktioner, der har lang levetid, og som det er muligt at ændre. I Spæncom sigter vi mod at udvikle CO2 neutral produktion og maksimere genbrug af brugte materialer.

Du får 500 nye kolleger – vil du med på holdet?
Vi tror på, at fremtidens bæredygtige og solide Danmark skal bygges med mennesker og miljø for øje - det sker bedst, når kompetence og arbejdsglæde går hånd i hånd.
Hvis du bliver vores nye KS medarbejder, får du 500 nye kolleger fordelt på vores fire lokationer i Danmark - heraf ca. 170 på Aalborg fabrikken. Vi tilbyder konkurrencedygtig løn med obligatorisk pensionsordning og helbredssikring.

Er du blevet interesseret?
Du kan uploade motiveret ansøgning og CV ved at klikke på "Send ansøgning" og følge vejledningen.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kvalitetsleder Lasse Jepsen på 2899 1690.

Vi vurderer løbende ansøgninger. Diskretion er en selvfølge.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
SPÆNCOM A/S
Letvadvej 37
9200
Aalborg SV
Praktisk information
Oprettet
01-09-2023
Udløber
24-09-2023
Kviknummer
331576838
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Kvalitetsmedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed