Gem annonce

Kreditorbogholder søges til LINDBERG

betterpeople A/S

Aarhus, Østjylland

Indrykket
15-09-2021
Kontakt
betterpeople A/S
Lyngbakkevej 6
8643
Ans By
Tlf
53824466
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
08-10-2021
Kviknummer
330828462
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Bogholder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

LINDBERG søger en erfaren og detaljeorienteret kreditorbogholder der motiveres af ansvar og deadlines. Så hvis du er typen, der sætter en ære i at få tallene til at stemme og kan igangsætte processerne i en innovativ og global virksomhed, er det måske dig vi leder efter. 

betterpeople A/S søger på vegne af LINDBERG en kreditorbogholder 

Om LINDBERG 
LINDBERG er en af de førende globale spillere inden for designorienterede high-end brillemærker, der med sit unikke mindset har revolutioneret design af briller. Således designer, udvikler, producerer, markedsfører og sælger LINDBERG briller globalt til omhyggeligt udvalgte partnere i 138 lande. Med tankegangen Vi gør det enten exceptionelt eller overhovedet ikke insisterer LINDBERG på originalitet og topkvalitet i alt, hvad de gør.   

Kering Eyewear og LINDBERG har indgået en aftale om, at Kering Eyewear erhverver 100% af aktiekapitalen i LINDBERG. Kering er en global lukususgruppe, der styrer udviklingen af en række kendte designhuse inden for mode, lædervarer, smykker og ure, heriblandt: Gucci, Saint Laurent, Balenciaga og Kering Eyewear. 

Kreditorbogføring af bilag og afstemning af saldolister 
Som kreditorbogholder hos LINDBERG bliver du ansvarlig for store mængder af tal og data, kreditorbogføring samt moms. Andre arbejdsopgaver er at gøre betalinger klar, indberette til Danmarks Statistik, bogføre rejseafregning og administrere anlægskartoteket. Du bliver desuden ansvarlig for godkendelse af fakturer og styring af betalinger.  

Hos LINDBERG vil du blive en del af en velfungerende økonomi- og finansafdeling, hvor du vil supplere og sparre med et engageret og stabilt team. Du vil referere direkte til LINDBERGs Finance Manager. 
 
Initiativrig og energisk kreditorbogholder 
Du har opnået viden og erfaring som kreditorbogholder gennem tidligere stillinger og du besidder desuden gode analytiske evner. Vi ser gerne, at du har flair for IT og kendskab til Excel og Axapta 12 samt taler og skriver dansk og engelsk. 

Det er væsentligt, at du som kreditorbogholder motiveres af at igangsætte processer, går analytisk til værks og prioriterer opgaver, så de bliver løst effektivt og korrekt. Du er af natur nysgerrig, troværdig og motiveres af ansvar og skarpe deadlines. Vi ser gerne, at det falder dig naturligt at tage ejerskab over dine opgaver og du sætter en ære i, at tingene er i orden.  Samarbejde og kommunikation på tværs af organisationen vægtes højt, derfor trives du med at være en del af et team, hvor man udnytter hinandens styrker og knowhow til at løfte i flok. Der forventes tilmed, at du selv tager fat der, hvor der er mest brug for det.  

Ambitiøs, målrettet og stemningsfuld  
Du bliver en del af en ambitiøs og unik virksomhedskultur skabt af kompetente og yderst passionerede medarbejdere, der gennem en udpræget iværksætterånd sammen skaber succes verden over. Miljøet er præget af virksomhedens flade organisationsstruktur, som baner vejen for en uformel tone og tilgang til hinanden og ikke mindst den suveræn gode ”vi-stemning”, du vil opleve i virksomheden. Arbejdsglæden har høj prioritet.  

Rekrutteringen varetages af betterpeople   
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Sine Fæste på e-mail sfm@betterpeople.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger kun via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.  
 
OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.  
 
(C) betterpeople A/S 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
betterpeople A/S
Lyngbakkevej 6
8643
Ans By
Tlf
53824466
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
08-10-2021
Kviknummer
330828462
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Bogholder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce