Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchefer til Stab, Medier og Strategi i Indenrigs- og Sundhedsministeriet

Sundheds- og Ældreministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-01-2023
Kontakt
Sundheds- og Ældreministeriet
Holbergsgade 6
1057
København K
Tlf
72216110
Praktisk information
Oprettet
20-01-2023
Udløber
03-02-2023
Kviknummer
331471038
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Kontorchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kan du sammentænke strategi, kommunikation, presse og effektiv ministerbetjening? Er du en motiverende og robust leder? Tænker du to skridt frem, har du et stærkt netværk, og kender du aktørerne på sundhedsområdet? Så er du måske en af vores nye chefer i Stab, Medier og Strategi.

Om os
I Indenrigs- og Sundhedsministeriets Stab, Medier og Strategi arbejder vi for den bedste ministerbetjening, den mest handlingsorienterede pressehåndtering på Slotsholmen, og en strategi, der er infiltreret i hele koncernen. Stab, Medier og Strategi står for ministerbetjeningen af indenrigs- og sundhedsministeren og ministeriets øverste ledelse. Derudover er ministeriets presse og kommunikationsarbejde forankret i afdelingen.

Vi lægger vægt på at kombinere høj faglighed med en evne og lyst til at omsætte politiske mål til resultater. Vi ser ministerbetjening og pressehåndtering som to komplementære fagligheder, hvor besiddelse af begge er afgørende for optimal og moderne ministerbetjening.

Dit arbejde
Vi søger henholdsvis en sekretariatschef og en presse- og kommunikationschef, der sammen kan drive og udvikle Stab, Medier og Strategi, der er en ny afdeling i Indenrigs- og Sundhedsministeriet.

Som presse- og kommunikationschef bliver du ansvarlig for en enhed, der bl.a. har til opgave at skabe synlighed om ministeriet og håndtere de mange daglige henvendelser fra journalister og rådgive ministeriets ledelse i pressespørgsmål. Enheden har også ansvaret for ministeriets interne og eksterne kommunikation på ministeriets intranet, hjemmeside og sociale medier, kampagner mv. Herudover vil du indgå i et tæt samarbejde med koncernens øvrige presse- og kommunikationschefer.

Presse- og kommunikationschefen vil få personaleansvar for ca. 18 engagerede medarbejdere inkl. studentermedhjælpere og en praktikant.

Som sekretariatschef er du ansvarlig for afviklingen af den daglige sagsmængde til og fra ministeren, kontakten til Folketinget, ministerier samt sagsforberedelsen til regeringsudvalgene. Endvidere varetager sekretariatet opgaver vedr. koordinering af ministerens eksterne aktiviteter. Derudover står sekretariatet for arbejdet med koncernens strategi.

Sekretariatschefen vil få personaleansvar for ca. 12 ligeså engagerede medarbejdere.

Begge chefer refererer til departementschefen og indgår i ministeriets chefgruppe. Begge vil indgå i et tæt samarbejde med indenrigs- og sundhedsministeren særlige rådgiver.

Stillingerne forudsætter en betydelig fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen og placering af arbejdstimer, og du vil skulle dække ind for din kollega.

Din uddannelse og erfaring
For begge stillinger forventer vi, at du har en akademisk uddannelse. I Presse- og Kommunikationschefens tilfælde vil det være en klar fordel, hvis den tillige ar en solidh kommunikationsfaglighed.

Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring fra centraladministrationen og har kendskab til indenrigs- eller sundhedsområdet.

Det er en fordel, hvis du har konkret ledelseserfaring.

Din ledelsesstil
For begge stillinger gælder det, at du er strategisk, har gode relationelle kompetencer og formår at sætte dagsordenen. Vores nye kontorchefer er tydelige i deres ledelsesstil, kan sætte retning og det falder dem naturligt at skabe systematik i opgavetilrettelæggelsen.

Derudover forventer vi, at du:

  • udøver synlig og troværdig ledelse
  • har en motiverende og konstruktiv tilgang til internt og eksternt samarbejde
  • har en høj faglighed, og at det også afspejler sig i sekretariatets arbejde
  • har fokus på hele tiden koordinere, optimere og smidiggøre sagsgangene.
I forhold til Presse- og Kommunikationschefen forventer vi endvidere, at du

  • kender pressen og mediernes arbejdsform og evner at se den gode historie
  • er en struktureret redaktør, der kan planlægge og prioritere mellem dag-til-dag og mere langsigtede kommunikationsopgaver
Om ansættelsen
Ansættelse sker i henhold til Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten med en grundløn efter gruppe 1. Ansættelsen forventes at ske på åremålsvilkår, jf. principperne i aftale om åremålsansættelse.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at kandidaten kan sikkerhedsgodkendes, og at denne kan opretholdes under hele ansættelsen.

Der kan indgå personlighedstest i rekrutteringsforløbet.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til departementschef Svend Særkjær, tlf.nr. 2349 6101, eller afdelingschef Søren Gaard, tlf. nr. 9133 7111.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis inden kl. 12.00 fredag den 3. februar 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i 6.


Du kan læse mere om os på www.sum.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Sundheds- og Ældreministeriet
Holbergsgade 6
1057
København K
Tlf
72216110
Praktisk information
Oprettet
20-01-2023
Udløber
03-02-2023
Kviknummer
331471038
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Kontorchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed