Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til udvikling af by- og boligmarked

Social- og Boligstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-09-2023
Kontakt
Social- og Boligstyrelsen
Holmens Kanal 22
1060
København K
Tlf
22287111
Praktisk information
Oprettet
21-09-2023
Udløber
25-09-2023
Kviknummer
331578509
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Kontorchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at skabe rammen for den almene boligsektor og udvikling af byer, der er attraktive og tilgængelige for alle? Har du personlig gennemslagskraft, politisk flair og talent for at indfri potentiale for udvikling inden for dit eget ansvarsområde og på tværs? Så kan det være dig, vi søger til Social- og Boligstyrelsens afdeling i København.

Vi tilbyder…
En spændende stilling som kontorchef for Boligområdet og ca. 35 fagligt dygtige og dedikerede medarbejdere. Boligområdets organisering er for nylig ændret fra to kontorer til ét kontor, som er organiseret i 3 teams, som hver især ledes af en teamleder med personaleansvar.

Kontoret spiller en helt central rolle i forbindelse med forberedelsen af og forhandlinger om regeringens boligpolitiske udspil i et tæt samarbejde med departementet, men også med styrelsens øvrige kontorer på socialområdet. Kontoret løser derudover en række drifts- og implementeringsopgaver på boligområdet. Opgaverne rummer oftest elementer af både jura og lovteknik samt økonomi og statistik, hvilket kalder på et tæt samarbejde på tværs af de tre teams

Du får ansvar for kontorets opgaver, som bl.a. omfatter:

  • Udarbejdelse af bidrag samt økonomiske analyser ved forhandling af politiske aftaler inden for boligområdet
  • Udarbejdelse af analyser af f.eks. flyttemønstre, indkomstfordelingen i forskellige boligtyper, boligers energiforbrug, bolig- og beboersammensætningen i udvalgte områder.
  • Understøttelse af den almene sektors effektiviseringsarbejde og udarbejdelse af effektivitetstal.
  • Produktion og formidling af data og statistik om boligsektoren bredt.
  • Implementering af aftaler på boligområdet, heriblandt Fonden for blandede byer (2021), Grøn Boligaftale (2018), Parallelsamfundsaftalen (2018),
  • Tilsyn med kommunernes arbejde med den almene boligsektor herunder udarbejdelse af vejledninger samt afholdelse af konferencer og workshops
  • Opfølgning på udviklingsplaner for omdannelsesområder
  • Udarbejdelse af regulering inden for almen boligområdet samt godkendelse af salg, nedrivning og sammenlægning af ejendomme, der omfatter almene boliger.
  • Vejledning af bygherrer og kommuner i brugen af det fælles indberetningssystem BOSSINF, der omhandler data og økonomiske nøgletal på støttede byggeri
  • Vejledning om- og fremme af bofællesskaber.
Din profil
Du har en relevant kandidatuddannelse og en god procesforståelse, som du bruger til at sikre rettighed og faglig kvalitet i leverancer. Du er vant til at strukturere og prioritere din egen, dine lederes og kontorets medarbejderes tid i en travl hverdag præget af både driftsopgaver og udviklingstiltag. Du har overblik og overskud til at indgå i et tillidsfuldt tværgående samarbejde med styrelsens direktion, chefer, ledere og medarbejdere samt departement, og øvrige eksterne samarbejdspartnere. Du er en erfaren og dygtig personaleleder, som har mod på at lede gennem andre, drive en forandringsproces, skabe udvikling inden for dit fagområde og understøtte sikker håndtering af områdets udviklings-, myndigheds- og driftsopgaver. Har du erfaring fra et departement, en styrelse eller anden politisk ledet organisation samt viden om boligmarkedet bredt, er det en fordel.

Om Social- og Boligstyrelsen
Social- og Boligstyrelsen er en arbejdsplads med en spændende, relevant og travl hverdag, et stærkt kollegialt sammenhold, en uformel omgangstone og højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. december 2023. Stillingen har arbejdssted i Holmens Kanal 22 i København.

Du ansættes som kontorchef. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation.

Stillingens ansættelsesområde er Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Social- og Boligstyrelsen har hovedkontor i Odense, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Såfremt du tilbydes stillingen, vil du blive bedt om at fremsende en straffeattest til brug for vurdering af, om du kan ansættes i stillingen.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.sbst.dk. Der er ansøgningsfrist den 20. september 2023.

Vi forventer at afholde 1. samtalerunde den 2. oktober 2023 og 2. samtalerunde den 6. oktober 2023. Der vil indgå et testforløb for kandidater, som går videre til anden samtalerunde.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Social- og Boligstyrelsen ved at kontakte vicedirektør Lise Aaen Kobberholm på lak@sbst.dk eller på telefon 22 28 71 11.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Social- og Boligstyrelsen
Holmens Kanal 22
1060
København K
Tlf
22287111
Praktisk information
Oprettet
21-09-2023
Udløber
25-09-2023
Kviknummer
331578509
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Kontorchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed