Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til området for bedre regulering

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-09-2023
Kontakt
Erhvervsstyrelsen
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Tlf
91337139
Praktisk information
Oprettet
20-09-2023
Udløber
04-10-2023
Kviknummer
331578447
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Kontorchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for at gøre det enkelt og attraktivt at drive ansvarlig virksomhed i Danmark? Og kan du drive dagsordenen ift. at lette de administrative byrder for danske virksomheder? Så er du måske vores nye kontorchef til området for bedre regulering.

Dine opgaver
Danmark fremhæves i mange målinger som et af de bedste steder at starte og drive virksomhed. Et godt erhvervsklima kommer ikke af sig selv. I området for bedre regulering arbejder vi for at skabe de bedst mulige betingelser for danske virksomheder:

  • Vi arbejder på at forebygge nye reguleringsmæssige byrder for virksomhederne, bl.a. ved at konsekvensvurdere ny lovgivning, screene at EU-lovgivningen ikke overimplementeres og tjekke at lovgivningen understøtter innovation og iværksætteri.
  • Vi rydder op i eksisterende regulering gennem blandt andet Erhvervslivets EU og regelforum, som kommer med forslag til regelforenkling på tværs af det offentlige og det private.
Området indgår i afdelingen ”nationale og internationale erhvervsvilkår”, som eksekverer den nationale og internationale indsats ift. bl.a. bæredygtighed og grøn omstilling, geopolitik, forhandlinger i EU, regelforenkling samt styrkepositioner og iværksætterpolitik. Opgavefordelingen i afdelingen er dynamisk og kan ændre sig over tid.

Du vil få personaleansvar for ca. 20 dygtige og engagerede medarbejdere. Sammen med den øvrige ledelse får du desuden til opgave at sikre en fortsat udvikling af organisationen, så Erhvervsstyrelsen vedbliver at være en god og udviklende arbejdsplads med fokus på høj faglighed, trivsel, samarbejde og gode karrieremuligheder for vores mange dygtige medarbejdere.

Om dig
Du har en længerevarende uddannelse, dokumenteret ledererfaring og et karriereforløb, der kan matche jobbet som kontorchef i en ambitiøs styrelse.

Du har erfaring med at betjene beslutningstagere på højt niveau. Yderligere har du politisk og strategisk forståelse og et skarpt blik for, hvordan du og dine medarbejdere finder gode løsninger på nutidens og fremtidens udfordringer for dansk erhvervsliv. Du skal kunne arbejde strategisk i samspil med interessenter og finde løsninger, hvor de kan være svære at finde.

Som person er du ambitiøs, resultatorienteret og en stærk kommunikator. Du er en dygtig leder med en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang, der sætter mål og retning for opgavevaretagelsen og skaber gode udviklingsmuligheder for dine medarbejdere. Du prioriterer et godt samarbejdsklima og evner at skabe resultater i tæt samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere.


Om Erhvervsstyrelsen
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1200 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret i København.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen
Ansættelsen sker i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten og besættes på åremål. Stillingen er klassificeret i løngruppe 1.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til vicedirektør Torsten Andersen på tlf. +45 35 29 1638. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-partner Karina Kringlum på tlf. +45 91 33 70 54.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” i annoncen og følg instruktionerne. Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest onsdag den 4. oktober 2023.

Samtaler forventes afholdt i uge 41 og 43. Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Erhvervsstyrelsen
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Tlf
91337139
Praktisk information
Oprettet
20-09-2023
Udløber
04-10-2023
Kviknummer
331578447
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Kontorchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed