Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorchef til analysekontor

Skatteforvaltningen, KBH, Østbanegade

København, Storkøbenhavn

Indrykket
07-12-2018
Kontakt
Skatteforvaltningen, KBH, Østbanegade
Østbanegade 123
2100
København Ø
Tlf
72389061
Praktisk information
Oprettet
07-12-2018
Udløber
05-01-2019
Kviknummer
329924415
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Kontorchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at arbejde med kvantitativ dataanalyse, store datamængder og bidrage til, at danske borgere og virksomheder betaler den rette skat? Vil du have en aktiv rolle i at videreudvikle et fagligt set stærkt analysemiljø? Har du en solid teknisk og udviklingsmæssig forståelse og en stærk forståelse for at forstå omverdenens behov? Har du samtidig erfaring med ledelse af højtuddannede selvstændige medarbejdere? Så vil vi gerne høre fra dig.

I skatteforvaltningen er data et strategisk aktiv, og vores forretningsområder bruger data og viden til at levere en god service til skatteyderne, udføre kontroller, inddrive restancer samt drive og styre vores processer.

Udvikling og ledelse af kontoret Indsatsanalyse

Kontoret Indsatsanalyse bidrager til datadrevet forretningsudvikling i skatteforvaltningen ved at udarbejde, formidle og nyttiggøre opgørelser og analyser på baggrund af skatteforvaltningens kontrolarbejde mv. – herunder især analyser af regelefterlevelsen på skatte- og afgiftsområdet.

Kontoret deltager i netværk og læringsfora både eksternt og internt i skatteforvaltningen, med universiteter og internationalt.

Du bliver en del af et engageret analyseteam på ca. 15 medarbejdere, som bl.a. beskæftiger sig med disse opgaver:

  • Udarbejde og formidle analyser af regelefterlevelsen på skatte- og afgiftsområdet, der er databaserede og analyse- og skattefagligt kvalificerede.
  • Inspirere og overbevise samarbejdspartnerne i forretningsområderne om at gøre brug af store datamængder og analytiske modeller.
  • Hjælpe med at vurdere potentialet for anvendelse og udvikling af avancerede analytiske modeller.
  • Udvikle, idriftsætte og vedligeholde analytiske modeller.
  • Bidrage til at udvikle nye metoder og tilgange til at opgøre borgere og virksomheders vilje og evne til at betale den rette skat.
  • Bidrage til at udforme analyse- og stikprøvedesign til analyseprojekter mv. i skatteforvaltningen.
  • Udstyre skatteforvaltningens ledelse med det bedst mulige beslutningsgrundlag for prioritering.

Kontoret Indsatsanalyse indgår i afdelingen Analyse i fagdirektørområdet Data og Analyse. Kontoret er en del af et stort data- og analysemiljø. Hele området er under hastig forandring, og derfor er det afgørende, at du med positiv energi bidrager på en god måde i forandringsprocesser – herunder forandringer af kontorets opgaver og arbejdsmetoder. Du stiller spørgsmål, tænker nyt og udfordrer, så vi hele tiden optimerer og blive bedre.

Erfaren leder af højtuddannede specialister

Det er en fordel, hvis du har erfaring med ledelse af analyseopgaver eller softwareudvikling og har opnået god forståelse for hele værdikæden i løsningerne. Du er vant til at lede højtuddannede, selvstændige, selvkørende og proaktive analytikere, softwareudviklere eller lignende medarbejdere. Du har en solid analytisk, teknisk og udviklingsmæssig forståelse. Du har formodentlig en længere videregående uddannelse bag dig og er sikkert en dygtig økonom.

Du besidder et højt drive og energiniveau og er en stærk netværker på alle niveauer i organisationen. Du har pondus og gennemslagskraft og besidder samtidig en god portion empati. Med din engagerede ledelsesstil udvikler og motiverer du medarbejderne i din funktion, så de trives og er glade for at gå på arbejde hver dag. Du er som leder kendt for, at din funktion skaber stærke resultater. Du er visionær og har høje ambitioner, og du formår at sætte tydelig retning for din enhed. Du er en god og klar kommunikator, og dine ansatte kender deres rolle, dine forventninger til dem og ved hvordan de performer.

Vores ambition er at fastholde og videreudvikle et fagligt set stærkt miljø for udvikling af analyser og analytiske modeller. Din hovedopgave bliver at hjælpe til med at levere på den ambition ved at udvikle og forny tilgangene, analysemodellerne, indføre ny relevant teknologi og levere resultater i hele skatteforvaltningen ved at bringe kontorets kompetencer i spil i endnu højere grad end i dag. Det skal ske i et meget tæt og tværgående samarbejde med de øvrige kontorer i Data og Analyse.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse via linket ”søg jobbet” senest 5. januar 2019. Stillingen ønskes besat den 1. marts 2019.

Har du spørgsmål er du velkommen til stillingen at kontakte underdirektør Jan Lund på telefon 3057 3926 eller underdirektør Anders Carlsen på telefon 7238 8999.

Der vil indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37, med mulighed for tillæg. Ansættelse sker som udgangspunkt på varige vilkår, men der vil eventuelt være mulighed for ansættelse på åremål.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Din fysiske arbejdsplads bliver indtil videre Østbanegade 123, 2100 København Ø. På sigt vil arbejdsstedet skifte til Udviklings- og Forenklingsstyrelsens lokation på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, KBH, Østbanegade
Østbanegade 123
2100
København Ø
Tlf
72389061
Praktisk information
Oprettet
07-12-2018
Udløber
05-01-2019
Kviknummer
329924415
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Kontorchef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed