Gem annonce

Konsulenter til IT i Akutberedskabet

Den Præhospitale Virksomhed

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
20-11-2020
Kontakt
Den Præhospitale Virksomhed
Telegrafvej 5
2750
Ballerup
Tlf
28182978
Praktisk information
Oprettet
20-11-2020
Udløber
13-12-2020
Kviknummer
330426556
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for at gøre en forskel ved at koordinere og implementere IT-løsninger, som bidrager til at redde liv?

Så har du nu muligheden for at være med til at præge den teknologiske udvikling i vores vagtcentral, ambulancer og akutlægebiler.

Hver dag bruger vores sygeplejersker, læger og dispatchere på 1-1-2 og 1813, sundhedskritiske systemer til at yde livskritisk service for regionens 1.8 millioner borgere.

Sektionen, Data, Controlling & IT i Enhed for Økonomi og Plan søger lige nu 2 medarbejdere med henblik på ansættelse snarest muligt eller pr. 1. februar 2021.

Vi er en lille funktionel og dynamisk gruppe på 7 medarbejdere og 2 studentermedhjælpere, med vidt varierende opgaver til daglig.

Vi har det overordnede ansvar for IT og Data i Region Hovedstadens Akutberedskab, og det er netop her, at vi har brug for dig.

2 konsulenter (1 tidsbegrænset stilling som barselsvikar)

Trives du med at holde mange bolde i luften, og bliver du motiveret af at implementere nye, innovative og IT-tekniske løsninger, der gør en forskel for slutbrugerne?

Som konsulent i IT vil din primære opgave være at skabe sammenhæng mellem samfunds- og forretningsmæssige behov oversat til værdiskabende IT-tekniske løsninger.

Yderligere står du for at skabe og bevare overblikket ift. virksomhedens samlede projektportefølje.

Du vil få en bred indføring i Akutberedskabets IT-systemer, så det er en forudsætning, at du interesserer dig for IT og har en god teknisk forståelse.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med IT-specialister og slutbrugerne af systemerne, hvorfor det vigtigt, at du formår at samarbejde med tværfaglige interessenter på tværs af organisationen.

Din profil

  • Du har en kandidatuddannelse, hvor IT er hovedfokus – f.eks. cand.it, cand.merc.it, cand.merc.ebuss. eller cand.san.
  • Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring.
  • Du har gerne erfaring med projektledelse, men det vigtigste er, at du har interesse for området og brænder for at lære mere.
  • Du har muligvis beskæftiget dig med samfunds- og/eller forretningsmæssige problematikker som er blevet løst gennem anvendelsen af IT.
  • Du arbejder struktureret og er god til at bevare overblikket i pressede situationer og i de opgaver, du arbejder med.
  • Du er god til at lytte, kommunikere og formidle komplekse IT-løsninger på en letforståelig måde samt arbejde med forskellige faggrupper.
  • Du har evt. kendskab til testarbejde ift. nye IT-opdateringer.
Din nye arbejdsplads

Akutberedskabet i Region Hovedstaden har til formål at skabe en sammenhængende præhospital indsats for borgerne i regionen.

Vores opgave består blandt andet af at modtage opkald til 1-1-2 og 1813, hvor vi rådgiver og visiterer regionens borgere videre i Sundhedsvæsnet, når de har akut behov for hjælp.

Vi har digitaliserede arbejdsgange, tager afsæt i evidensbaseret forskning og tilrettelægger ud fra data, for at kunne levere tryghed til borgeren når de er akut syge, samt høj kvalitet i varetagelsen af organisationens kerneopgave.

Dette kræver et tæt tværsektorielt samarbejde med bl.a. hospitaler, almen praksis og kommuner, hvilket vi prioriterer højt.

Virksomheden har primært til huse i Ballerup, men er geografisk spredt på flere destinationer, hvor bl.a. akutlægebilerne har baser. Dit arbejdssted er i Ballerup.

Vi investerer i dig

Som en del af jobbet vil du blive introduceret til dine kollegaers arbejdsopgaver. Vi vægter tværfagligt samarbejde højt, og vi mener, vi har en arbejdsplads med højt til loftet og en god stemning.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Barselsvikariatet er tidsbegrænset til 1 år.

Yderligere information

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Sektionsleder Mikkel Dahlstrøm Jørgensen på tlf. 29 99 79 36. Yderligere oplysninger om Akutberedskabet kan findes på www.regionh.dk/akutberedskabet

Ansøgningsfrist

Upload din motiverede ansøgning, CV samt relevante bilag senest søndag d. 13. december 2020.

Relevante bilag kan uploades under ”øvrige dokumenter”.

Det forventes at der vil blive afholdt samtaler i uge 51 og at 2. samtaler afholdes i uge 52. Ansøgningsprocessen vil blive afsluttet forinden udgangen af december 2020.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Den Præhospitale Virksomhed
Virksomhedsinformation
Den Præhospitale Virksomhed
Telegrafvej 5
2750
Ballerup
Tlf
28182978
Praktisk information
Oprettet
20-11-2020
Udløber
13-12-2020
Kviknummer
330426556
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce