Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent til strategiområdet

Skatteforvaltningen, Frederiksberg

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
13-02-2020
Kontakt
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72375638
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
27-02-2020
Kviknummer
330177697
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-projektleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at arbejde med projektstyring i den offentlige sektor? Og er du god til at koordinere projekter i spændingsfeltet mellem forretning og it, hvor du skal have styr på detaljen såvel som overblikket? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af en styrelse, der arbejder med både it-drift og avanceret it- og dataudvikling, herunder udviklingsprojekter med stor bevågenhed fra Skatteforvaltningens andre styrelser og Skatteministeriets departement. Du får således en vigtig rolle i at bidrage til udviklingsprojekternes succes gennem tværgående koordinering og samarbejde.

Du bliver tilknyttet underdirektørområdet Strategi, som består af en række centrale og rammesættende kontorer indenfor b.la. It-sikkerhed, jura, persondatabeskyttelse og strategiudvikling. Baseret på din erfaring og kompetencer aftales din organisatoriske forankring i et af kontorerne i strategiområdet, hvor du udover en kontorchef vil få kolleger med mange forskellige faglige baggrunde. Fælles for alle er, at vi er engagerede, dygtige og alle bidrager til, at stemningen er god og uformel.

Vi står over for nogle store og spændende projekter, og vi er derfor på udkig efter en it-teknisk projektleder, som kan bidrage til tværgående projektstyring indenfor b.la. udvikling og styring af it-arkitektur, leverandørstyring, tilsynsaktiviteter samt it-sikkerhed. Du kommer til at arbejde i snitfladerne mellem styrelsens rammesættende kontorer og it-driften, hvor du både vil have projektlederroller, men hvor du også skal bore dig ned i tekniske problemstillinger.


Projektarbejde
Som kommende projektleder planlægger og gennemfører du projekter i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere. Du får ansvaret for at:

  • Lede og gennemføre projekter inden for aftalte tid, kvalitet og budget
  • Indsamle og behandle større mængder data
  • Sikre løbende planlægning og opfølgning
  • Rapportere til styregrupper og beslutningstagere
  • Håndtere interessenter, styre risici og ændringer

Du vil derfor få en bred samarbejdsflade fra interne medarbejdere i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen til andre myndigheder og leverandører.


IT-faglig projektleder
Du har en relevant kandidatuddannelse, som fx Cand.tech, Cand.IT eller tilsvarende uddannelse suppleret med en projektleder uddannelse og evt. certificering som eksempelvis IPMA, PRINCE2 eller har på anden måde erfaring med projektledelse i komplekse organisationer. Det er en fordel, hvis du har relevante certificeringer indenfor enterprise arkitektur (fx TOGAF) eller relevante sikkerhedsstandarder (fx ISO27001).

Du er en udadvendt, fleksibel og samarbejdsorienteret person, som er i stand til at møde organisationen, hvor den er. Du kan begå dig på alle niveauer i en kompleks organisation med mange interessenter. Du er en god formidler af komplicerede budskaber, både mundtligt som skriftligt, og du skriver præcist og korrekt dansk. For at få succes i stillingen ser vi, at du også er analytisk og robust samt kan holde hovedet koldt i pressede situationer, hvor fokus er leverancer til tiden. Vi tilbyder gode arbejdsforhold og stor fleksibilitet i en ofte travl hverdag. Vi lægger stor vægt på selvstændighed i vores opgaveløsning og kombinerer det gerne med et tværgående samarbejde. Vi har fokus på balance mellem arbejdsliv og privatliv


Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning sammen med CV og eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg jobbet” senest den 27. februar 2020. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Elisabeth Rothmar på telefon +45 72 37 93 71 eller underdirektør Kasper Schiøth på tlf. +45 29 13 16 04. Samtaler afholdes løbende.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72375638
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
27-02-2020
Kviknummer
330177697
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-projektleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed