Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konsulent eller chefkonsulent inden for samfundsøkonomi og analyse

NIRAS Allerød

Allerød, Storkøbenhavn

Indrykket
15-04-2019
NIRAS Allerød
Sortemosevej 19
3450
Allerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
22-04-2019
Kviknummer
330007380
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Økonom
Analytiker, økonomi
Samfundsøkonom
Erfaringer - I højere grad
Økonomisk analyse, Økonomisk terminologi
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du en fagligt stærk økonom, der brænder for grøn omstilling og cirkulær økonomi?

Værktøj til at opgøre de samfundsøkonomisk effekter af klimatilpasning, vejledning i at udarbejde samfundsøkonomiske analyser på energiområdet, udarbejdelse af grundlag for regulering af forsyningssektoren, samfundsøkonomiske effekter af forskellige tiltag til styrke den cirkulær økonomi. Lyder det interessant? Det er bare nogle af de opgaver, som NIRAS løser for ministerier, styrelser, kommuner og større virksomheder.

NIRAS udvider aktiviteterne inden for samfundsøkonomi og analyser særligt inden for klima, energi, forsyning og cirkulær økonomi og har derfor brug for dig, der ser det som en spændende udfordring at være med til at udvikle vores forretning.

Som konsulent eller chefkonsulent skal du med baggrund i en stærk økonomfaglighed brænde for at udvikle og arbejde tværfagligt både med ingeniører, teknikere og antropologer. Du skal være dygtig til at kommunikere og formidle også til ikke-økonomer.


Din profil

  • Du har relevant uddannelsesmæssig baggrund fx cand.polit., cand.oecon., cand.scient.oecon., cand.oecon.agro., cand.scient.pol. eller lignende
  • Vi ser gerne, at du har erfaring fra fx konsulentbranchen, en større virksomhed eller centraladministrationen, men det er ikke et krav
  • Du har solide kompetencer inden for økonomisk analyse og metode, fx cost-benefit-analyser eller erhvervsøkonomiske analyser
  • Du kan dokumentere og formidle dine løsninger, så kunderne forstår det
  • Du er udadvendt og engageret
  • Det er en fordel, hvis du har et godt netværk, som du både opbygger og vedligeholder
  • Det er en fordel, hvis du har solid erfaring med projektledelse
  • Du trives med at arbejde under pres, kan håndtere flere projekter ad gangen og overholde deadlines
  • Du er god til at formidle teknisk komplicerede emner, både på dansk og engelsk

Om os
Du kommer til en afdeling, som består af både økonomer og ingeniører med fokus på bæredygtighed, ressourcer og økonomi. Du vil blive tilknyttet en økonomgruppe, som har et stærkt fagligt miljø med dygtige og engagerede medarbejdere. Vi arbejder som nøglepersoner i tværfaglige projekter på bl.a. energi-, klima og miljøområdet og med opgaver på det samfundsøkonomiske og erhvervsøkonomiske område. Vores rådgivning skal skabe værdi for vores kunder; ellers har det ingen værdi for os. Vi tror på, at det kun kan ske med en høj faglighed og med mod til at udfordre vanetænkning med nye idéer og løsninger.


Vi tilbyder
Du kommer ind i en virksomhed præget af humor og kollegialt sammenhold, hvor vi arbejder tæt sammen om projekterne på tværs af organisation og faglighed. Firmakulturen i NIRAS er præget af en flad organisationsstruktur og en stor grad af frihed under ansvar.


Ansøgning
Søg jobbet på vores hjemmeside og vedhæft din ansøgning, CV og eksamensbeviser senest den 22. april 2019.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Camilla K. Damgaard, ckd@niras.dk, telefon 2055 0675.

Ansøg nu
NIRAS Allerød
Sortemosevej 19
3450
Allerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
22-04-2019
Kviknummer
330007380
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Økonom
Analytiker, økonomi
Samfundsøkonom
Erfaringer - I højere grad
Økonomisk analyse, Økonomisk terminologi
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed