Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KONSTRUKTIONS-/NPI ENGINEER der kommer til at arbejde med nogle af de teknisk mest revolutionerende 3D printere udviklet på det danske marked

PROFILPARTNERS ApS

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-02-2021
Kontakt
PROFILPARTNERS ApS
Birkerød Kongevej 81
2820
Gentofte
Tlf
43434060
Praktisk information
Oprettet
15-02-2021
Udløber
10-03-2021
Kviknummer
330480435
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Ingeniør, design og innovation
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Stillingsbeskrivelse:
Du får rigtig mange kasketter på i denne alsidige stilling, hvor du både kommer til at arbejde en del administrativt i forbindelse med produktdokumentation, men også meget hands-on med teknik og konstruktion.

Du får ansvar for udarbejdelse af diverse dokumentationsmateriale bestående af procesbeskrivelser, konstruktionstegninger, styklister m.v. og sikrer, at det er fyldestgørende og altid opdateret.

Samtidig kommer du til at arbejde meget på tværs af organisationen, hvor du er i dialog med både Salg & Marketing, Field Support og er i tæt samarbejde med virksomhedens ingeniører og teknikere omkring produktionsmodningen af 3D printerne.

Din funktion bliver således meget central, idet du som nævnt får ansvar for udarbejdelse og vedligeholdelse af teknisk dokumentation, konfigurationsstyring og materiale tjek samtidig med, at du er i tæt dialog med R&D afdelingen i forbindelse med større konstruktionsændringer.

Du er i stand til selv at lave småkonstruktioner og ændringer, der kan være med til at optimere udstyret. Du refererer i det daglige til Engineering Manageren, som er den spillende træner, der selv tager aktivt del i det daglige arbejde i PTA afdelingen, som bl.a. har ansvaret for den del af produktionsmodningsfasen, hvor de sidste detaljer finpudses.

Du er med til at sikre at udstyret produceres optimalt i henhold til de opstillede kvalitetsstandarder og omkostningskalkulationer, og at produktionen kører stabilt både på hjemmebanen og specielt hos virksomhedens underleverandører, som en stor del af printerproduktionen er outsourcet til.

Du er med til at styrke samarbejdspartnerne ved, at du står til rådighed for vejledning og sparring omkring diverse tekniske problemstillinger - både telefonisk og ved fysisk tilstedeværelse. Alt sammen under hensyntagen til en løbende fokusering på procesoptimering, omkostningsminimering, kvalitetssikring, overholdelse af deadlines m.v.

Du skal derfor forvente, at der vil være ca. 15-20 overnatninger ude p.a.

Da virksomheden er i rivende udvikling, vil du være medvirkende til opbygning af diverse analyseværktøjer og systemer, ligesom der vil være masser af projekter, som du får god mulighed for at byde ind på.

Virksomhedsbeskrivelse:
I 2018 blev XAAR3D udskilt fra moderselskabet i Cambridge, England, og stiftet som selvstændigt selskab for at omfavne det hastigt voksende marked for industrielle 3D-printere. I dag ejes Xaar3D af Xaar PLC (55%) og Stratasys (45%), med 100% fokus på udvikling og fremstilling af 3D printere.

I dag består virksomheden af et unikt sammensat team af dedikerede og højt kvalificerede medarbejdere med stor erfaring inden for 3D print. Den danske afdeling XAAR3D ApS har ansvaret for produktudvikling, validering, produktion og produkt support.

Xaar3D har bibeholdt sin dynamiske og dedikerede startup kultur med højt til loftet og korte beslutningsprocesser. Virksomheden er blandt de bedste inden for sit felt og ønsker fortsat at tiltrække og udvikle de dygtigste medarbejdere.

Ønsker du at blive en del af denne spændende rejse, så kunne denne stilling være interessant for dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Egenskaber:
Du er en dynamisk og meget dedikeret person, der er omstillingsparat og derfor trives i et omskifteligt miljø, hvor du forventes at være selvmotiverende og i stand til selv at tage initiativ til igangsætning af aktiviteter.

Du er en dygtig analytiker, og du er i stand til at arbejde selvstændigt og til at indgå i et team. Samtidig er det meget vigtigt, at du har sans for detaljer og forstår vigtigheden af, at alle procesbeskrivelser og dokumentationsmaterialer altid er udfyldt og up-to-date. I stedet for bare at tale om, at få tingene gjort, så gør du det bare.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du både har arbejdet med optimering af produktionsprocesser, konstruktionsopgaver, dokumentation m.v. og arbejdet i krydsfeltet mellem R&D, kvalitet, produktion i et internationalt samarbejde med diverse underleverandører.

Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring fra en højteknologisk udviklings- og/eller procesvirksomhed.

Uddannelser:
Du har givetvis en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør eller andet relevant.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i engelsk og også gerne dansk, og du har god erfaring med diverse ERP systemer, SolidWorks, HostPLM eller lignende værktøjer.

Du tilbydes:
Du får mulighed for at være med på en spændende rejse i en dynamisk udviklingsvirksomhed i rivende udvikling, hvor du vil få god mulighed for at byde ind med en bred vifte af dine kompetencer i en stilling, du selv kan præge.

Løn:
Du får en god løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdssted:
København SV

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

KONSTRUKTIONS-/NPI ENGINEER/134321

Ansøg nu
Lignende job

Lange og Stephansen ApS

Ib Andresen Industri A/S
Virksomhedsinformation
PROFILPARTNERS ApS
Birkerød Kongevej 81
2820
Gentofte
Tlf
43434060
Praktisk information
Oprettet
15-02-2021
Udløber
10-03-2021
Kviknummer
330480435
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Ingeniør, design og innovation
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed