Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationspraktikant, der kan omsætte ingeniørernes tal til fede nyheder

NIRAS Allerød

Allerød, Storkøbenhavn

Indrykket
15-04-2019
NIRAS Allerød
Sortemosevej 19
3450
Allerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
19-04-2019
Kviknummer
330007377
Jobtype
Virksomhedspraktik
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsmedarbejder
Praktikant
Erfaringer - I højere grad
Kommunikation, Pressemeddelelser, Kommunikationsaktiviteter, Intern kommunikation, Kommunikationsstrategi, Digital kommunikation
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du lære at omsætte kommunikationsteori til praksis hos en af Skandinaviens førende rådgivere?
Rediger en artikel om spildevand til et fagligt tidsskift. Skriv den korte webhistorie eller nyhed til intranettet om en ny, spektakulær bro i Odense. Lær at arbejde med rekruttering via sociale medier. Og vær med fra start til mål, når vi planlægger et fagligt seminar om klimatilpasning.
Vi søger en ambitiøs, driftssikker og fagligt stærk praktikant, der brænder for god kommunikation. Hvis det er dig, lover vi, at du får lov til at afprøve dig selv og komme hele vejen rundt i alle kommunikationsdiscipliner.


Stærkt hold af læremestre
I NIRAS kommunikationsafdeling sætter vi en ære i altid at vælge de kommunikationskanaler, der giver størst effekt. Uanset om det er en kampagne på LinkedIn, tekster til vores web eller eksternt pressearbejde, mestrer vi kommunikationskanalen helt ned i detaljen.
Ingen af os kan det hele, men vi ved, hvad der virker. Og når vi selv mangler den sidste spids på kompetencen, har vi via kollegerne i afdelingen altid livliner tæt på. Du skal heller ikke kunne det hele på forhånd, men vi forventer, at du griber chancen for at lære, og at du også vil lære os noget.

Respekt og udfordring

NIRAS er en førende skandinavisk rådgiver med aktiviteter inden for byggeri, infrastruktur, forsyning, miljø og energi samt planlægning, udviklingsbistand og it-systemer. Blandt kollegerne vil du møde masser af ingeniører, biologer og geologer, men også økonomer og antropologer. I NIRAS er det en kerneværdi, at vi kan arbejde på tværs af fagligheder.
Vi forventer hverken, at du kan projektere en motorvej eller beregne oversvømmelser ved stormflod, men du skal have interessen og viljen til at kommunikere komplekse, tekniske projekter. Du kommer til at arbejde tæt sammen med kolleger, der er mere til tal end til bogstaver, og de skal opleve respekt for deres faglighed samtidig med, at de bliver udfordret, og vi sikrer, at vores kommunikation er af høj kvalitet.

Vi forestiller os, at du:

 • Er på den afsluttende del af en kommunikationsuddannelse
 • Har stærke skriftlige kompetencer også gerne på engelsk
 • Har erfaring eller mod på at lære at skrive og redigere journalistiske artikler
 • Er åben og god til at bygge relationer
 • Er proaktiv og kan levere og overholde deadlines
 • Har en god føling med sociale medier og digital kommunikation
 • Har lyst til at lave video

Til gengæld giver vi dig mulighed for at få reel erfaring med:

 • Webkommunikation
 • Intern kommunikation
 • Rekrutteringskommunikation
 • Messer, gå-hjem møder og andre events
 • Pressearbejde
 • Projektledelse

Vi er 12 kolleger i kommunikationsafdelingen. Vores baggrund er alt fra grafikere, it-uddannede, journalister og kommunikationsrådgivere. I NIRAS får du 2.200 kolleger, hvor omkring 1.800 arbejder i Danmark. Vi har kontorer i mere end 20 lande i Europa, Afrika, Mellemøsten og Asien.
 

Interesseret?
Få mere at vide hos kommunikationspartner Lasse Byrdal (6020 5914, lby@niras.dk). Du kan også kontakte vores nuværende praktikant Monica Andersen (6019 9277, moan@niras.dk) hun er 6.-semesters praktikant fra DMJX.

Praktikperiode er fra primo august 2019 til ultimo januar 2020 eller efter aftale. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og praktikken er lønnet. Arbejdssted: Sortemosevej 21, 3450 Allerød.
Ansøgningsfristen er fredag den 19. april 2019, men send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt.

Ansøg nu
NIRAS Allerød
Sortemosevej 19
3450
Allerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
19-04-2019
Kviknummer
330007377
Jobtype
Virksomhedspraktik
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsmedarbejder
Praktikant
Erfaringer - I højere grad
Kommunikation, Pressemeddelelser, Kommunikationsaktiviteter, Intern kommunikation, Kommunikationsstrategi, Digital kommunikation
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed