Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationspartner til Landbrugsstyrelsen

Landbrugsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-01-2023
Kontakt
Landbrugsstyrelsen
Nyropsgade 30
1602
København V
Tlf
21992994
Praktisk information
Oprettet
17-01-2023
Udløber
30-01-2023
Kviknummer
331465266
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kan du rådgive, tænke strategisk og eksekvere solide og innovative kommunikationsløsninger på et højt niveau? Og har du lyst til arbejde med at gøre en grøn omstilling af landbruget til virkelighed og kommunikere om udviklingstiltag, der kan understøtte miljø- og klimadagsordenen? Så er du måske vores nye kommunikationspartner i Team Kommunikation & Presse i Landbrugsstyrelsen.

Vi søger dig, som finder sikkert rundt i din efterhånden store værktøjskasse inden for kommunikation, og som brænder for at udvikle og implementere nye løsninger, der kan matche de ambitiøse mål, styrelsen arbejder for. Samtidig er du ikke bange for at smøge ærmerne op og levere på vores driftsopgaver.

Du får en bred vifte af opgaver
Vi leder efter dig, der kan være rådgiver og sparringspartner for nogle af styrelsens faglige enheder. Her skal du arbejde med at omsætte forskellige faglige produkter til effektive kommunikationsløsninger, der skal være til gavn for landbrugere og landbrugskonsulenter.

Du har derfor solid erfaring og kan rådgive om målgrupper, budskaber og kommunikationskanaler. Du har blik for nye medier og formater, og det er naturligt for dig at få øje på og udvikle nye løsninger, der kan løfte vores kommunikation.

Som en del af din rådgivning er du også i stand til at coache og sparre med ledere og medarbejdere, når de skal klædes på til at holde oplæg. Det er et ekstra plus, hvis du har erfaring med events – både fysiske og online.

Vi udvikler og driver projekter i mål
Samtidig bliver du en del af et team, hvor vi også arbejder med større strategiske opgaver, og hvor du kommer til at spille en vigtig og drivende rolle i udvikling og implementering af styrelsens arbejde. Vores projekter ligger tæt op ad styrelsens strategi, og du byder ind med løsningsforslag, handleplaner og initiativer, der kan forbedre forretningen med blik for organisationens, landbrugernes og kollegaernes behov.

Du tænker kreativt og kan sammen med os finde nye veje
Du får en vigtig rolle i en dynamisk og kompetent enhed i styrelsen, som er kendt for at levere på et højt fagligt niveau, og som har en stor kontaktflade både i styrelsen og ministeriet. Du er selvfølgelig dygtig til at skrive og kan hurtigt omsætte kompleks faglighed til velfungerende tekster på både web, SoMe og i nyhedstekster, så de fremstår knivskarpe.

Vi forventer, at du:
• har en relevant kandidat- eller journalistuddannelse
• er en holdspiller, der kan arbejde selvstændigt og er proaktiv
• har solid erfaring med at rådgive, producere og måle på resultater
• har en fyldt værktøjskasse inden for de fleste kommunikationsdiscipliner
• er kreativ og går nye veje, samtidig med, at du også leverer på driftsmæssige opgaver
• har en stor arbejdskapacitet, leverer resultater og fokuserer på effekt.
Som person er du ikke bleg for at kaste dig ud på dybt vand og tilegne dig ny viden og nye kompetencer.

Om vores team
Team Kommunikation & Presse er en del af enheden HR & Kommunikation, der består af i alt 46 medarbejdere fordelt på 5 teams. Med dig på holdet består teamet af fem kommunikationspartnere, en digital redaktør, en webmanager og to presserådgivere. Vi arbejder i en dynamisk og alsidig hverdag, hvor vi dribler mange forskellige bolde i mål. Du bliver del af en enhed, hvor vi lægger stor vægt på sparring, god trivsel, udvikling og dagligt har mange gode grin.

Om Landbrugsstyrelsen
Vi er en styrelse under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri og er med ca. 1.400 ansatte en af landets største styrelser. Vi står i spidsen for et højt prioriteret område, som har stor samfundsmæssig betydning og arbejder for at gøre en grøn omstilling af landbruget til virkelighed.

Vi implementerer f.eks. den nye reform af EU's landbrugspolitik gennem tilskudsordninger og regler, der blandt andet understøtter miljø og klima. Hvert år udbetaler vi omkring 9 mia. kr. til mere end 40.000 landbrugere og virksomheder – så her er rigeligt at tage fat på.

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat som AC-fuldmægtig i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for Team Kommunikation & Presse, Anja Binderup på tlf. 24 94 27 93.

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest 30. januar 2023.

Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på lbst.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Landbrugsstyrelsen
Nyropsgade 30
1602
København V
Tlf
21992994
Praktisk information
Oprettet
17-01-2023
Udløber
30-01-2023
Kviknummer
331465266
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed