Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationskonsulent til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

ATP

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
26-02-2023
Kontakt
ATP
Praktisk information
Oprettet
26-02-2023
Udløber
08-03-2023
Kviknummer
331474535
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Kommunikationsrådgivning
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for den effektive kommunikation, som kunderne læser, forstår og handler efter?
Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) er et særskilt specialområde i ATP, der behandler arbejdsskadesager. Vi arbejder med juridisk sagsbehandling, hvor forløbet og afgørelserne skal kunne forstås af de mennesker, som har en arbejdsskade.

I 2022 indførte vi et nyt sagsbehandlingssystem, og vi har en løbende udviklingsopgave med at optimere vores mange brevskabeloner og skriftlige kommunikation. Vi er derfor på udkig efter en kommunikationskonsulent, der kan sikre ensartet, kundevenlig kommunikation.

Vi forestiller os, at du:

  • formår at transformere komplekst stof til et sprog, der er let forståeligt og rammer kundernes behov på det rigtige tidspunkt i kunderejsen
  • trives med drift og kontinuerlig optimering af breve og evt. øvrige kommunikationsprodukter på tværs af andre kanaler
  • kan udarbejde vejledninger, uddannelsesmateriale og undervise i brugen af de udviklede kommunikationsprodukter
  • har en god pen med styr på grammatikken og detaljerne.

Er du en dygtig formidler?
Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for kommunikation og erfaring med at udarbejde målrettet kommunikation i breve og evt. web- og selvbetjeningsløsninger.

Du er selvstændig, og du er i stand til at sætte ord på, hvorfor og hvordan dine kommunikative løsninger skaber værdi. Du arbejder struktureret, og du kan planlægge og skabe fremdrift i opgaverne, så deadlines overholdes.

Du kommer til at arbejde i de teams, hvor opgaverne er. Derfor er det vigtigt, at du trives i en konsulentlignende rolle og har gode samarbejdsevner. De gode løsninger og kompromiser finder du sammen med dine kollegaer, dvs. brugere, forretningsspecialister, jurister og udviklere.

Vi er på udkig efter flere kommunikationsprofiler, og der vil være mulighed for sparring om løsningen af opgaver i det daglige. Ramte vi ikke din nysgerrighed eller kompetencer i dette opslag, så tjek stillingsopslaget på den anden kommunikationskonsulent, som vi søger, her .

Vil du være med til at sikre effektive løsninger?
Organisatorisk bliver du en del af en afdeling i området Forretningsudvikling, hvor vi understøtter og udvikler de løsninger, som anvendes af vores eksterne kunder og interne brugere. Vi arbejder for at gøre det nemmere for kunderne at være i kontakt med os, bl.a. gennem enkel kommunikation samt intuitive og effektive løsninger. Du bliver en vigtig spiller ift. den kontinuerlige forbedring af kommunikationen til vores kunder.

I AES er vores vigtigste opgave at træffe uafhængige og korrekte afgørelser efter arbejdsskadesikringsloven. Vi behandler hvert år ca. 60.000 sager og træffer afgørelser om erstatning, når mennesker er kommet til skade eller er blevet syge på arbejdet.

Du vil blive en del af et ambitiøst arbejdsfællesskab, hvor vi lykkes sammen, og hvor nærværende ledelse og godt kollegaskab går hånd i hånd med de høje faglige ambitioner. Her bidrager du til mange forskellige arbejdsopgaver, og der er gode muligheder for nye karriereveje undervejs - i AES og i hele ATP Koncernen.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os hurtigst muligt.

Vi indkalder til samtaler løbende, og håber på du kan starte hos os senest 1. april.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her .

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Lone Ernst på tlf. 2913 8196 eller mail loe@atp.dk eller sektionschef Bettina Ballieu Lagoni på tlf. 2033 7629 eller mail bbl@atp.dk .#LI-hybrid

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
ATP
Praktisk information
Oprettet
26-02-2023
Udløber
08-03-2023
Kviknummer
331474535
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Kommunikationsrådgivning
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed